{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millist tähemärki sa vältima pead?

1. JÄÄR (21. märts - 19. aprill) Väldi Lõvi! Teil mõlemal on väga tugev ja paindumatu isiksus, see suhe kas sobib, kui mõlemad näita...



1. JÄÄR (21. märts - 19. aprill) Väldi Lõvi!

Teil mõlemal on väga tugev ja paindumatu isiksus, see suhe kas sobib, kui mõlemad näitavad üles teatud paindlikkust ja pingutavad selle nimel või siis ei sobi üldse. Nii Jäär kui Lõvi on mõlemad täis energiat, mis tekitab nende vahel erimeelsusi ja vaidlusi tühistest asjadest. Liiga palju seletamatuid pingeid on neil. Nad mõlemad hoiavad kramplikult kinni oma seisukohast ja mitte kumbki ei taha teha esimest sammu, et alla anda. Egode sõda!

2. SÕNN ( 21. mai - 20. juuni) Väldi Lõvi!

Lühiajaliselt võite te sobida omavahel aga pikemas perspektiivis ei tule midagi välja. Alguses saate te ju hästi läbi aga aja möödudes hakkab Lõvi tundma, et tema isiklikku vabadust ja hingamisruumi on tugevalt piiratud. Ta ei ütle kohe midagi aga mõne aja möödudes läheb ta sõnagi lausumata minema, see asjaolu ärritab Sõnni eriti, sest Sõnn hindab lojaalsust ja otsekohesust inimestevahelises suhtes.





3. KAKSIKUD ( 21. mai - 20. juuni) väldi Skorpioni

Alguses on kõik kena ja teie vahel on mingi tõmme, sest te mõlemad olete piisavalt salapärased. Hiljem aga võtavad maad kahtlused, armukadedus ja Kaksikute esindajal tekib suur soov jalga lasta. Kui Skorpion avastab, et Kaksik eelistab minna mujale vaatama selle asemel, et talle tõtt rääkida, siis vihastab ta meeletult.

4. VÄHK ( 21. juuni - 22. juuli) Väldi Jäära

Vähk on väga tundlik ja vajab kedagi, kes temast tõesti hoolib, sellepärast tulise ja temperamentse Jääraga neil tihti omavahel klappi ei ole. Jäär ise põgeneb muuseas nende eest, kes emotsionaalselt teistest sõltuvad on. Jäär vajab liikumisvabadust, rahu ja tahab teist oma võimu ja tahtmise alla suruda. Vähile selline suhtumine ei sobi.

5. LÕVI ( 23. juuli - 22. august) Väldi Veevalajat

Lõvi on tulemärk, Veevalaja aga õhumärk - nende omavaheline suhe lihtsalt ei saa kaua kesta. Alguses võib kõik olla kena ja tore aga ainult kuni Veevalaja taipab, et kogu elu ainult Lõvi ümber keerleb.

6. NEITSI ( 23. august - 22. september) Väldi Kaljukitse

Nad mõlemad on liiga loogilise ja kaine mõtlemisega, nende kahe suhe on suhe, kus tunnetel pole kohta, kus armastusest ei räägita ja kus kirge kunagi välja ei näidata. Üsna igav programm ühesõnaga mis ei lase vabalt omavahel suhelda.




7. KAALUD ( 23. september - 22. oktoober) Väldi Vähki


Isegi, kui nad mõlemad armastust vajavad ja tahavad, ei jää nende suhe kestma. Ja sellel põhjusel, et Vähk pöörab liiga palju tähelepanu tundemaailmale ja kahekesi olemisele samal ajal, kui Kaalud vajavad eksisteerimiseks seltskonnaelu.

8. SKORPION ( 23. oktoober - 21. november) Väldi Kalade tähtkujus sündinuid

Skorpion on salapärane ja tuline, Kalad aga ülitundlik ja romantiline. Esimesel pilgul võib tunduda, et neil peaks hea omavaheline klapp olema aga aja möödudes hakkavad nad teineteisele haiget tegema ja tüdinevad. Skorpion ei talu pikapeale välja Kalade suutmatust otsustada.

9. AMBUR ( 22. november - 21. detsember) Väldi Neitsit

Isegi, kui Ambur mõnda aega võib taluda enese kõrval tõsise loomusega ja õrna Neitsit, pikapeale väsib ta sellest. Sest Neitsi ei anna talle kogu liikumisvabadust, mida Ambur vajab ja näitab välja armukadedust.



10. KALJUKITS ( 22. detsember - 19. jaanuar) Väldi Kaalude tähtkujus sündinuid


Kaljukits pole sama rõõmsameelne ja muretu, kui Kaalud seda on ja vajab kindlustunnet. Kaalud seda talle aga pakkuda ei saa, sest Kaaludel on tihti liiga palju tegemist seltskonnaeluga, et investeerida tõsiselt oma suhtesse.

11. VEEVALAJA ( 20. jaanuar - 18. veebruar) Väldi Sõnni


Sõnn on maarmärk kelle pea kohe kindlasti pilvedes ei ole. See aga ärritab Veevalajat, kes on oma loomult suur unistaja ja kes elab omas maailmas. Nende suhtes tunneksid nad mõlemad suurt segadust.

12. KALAD ( 19. veebruar- 20. märts) Väldi Kaksikuid


Kalad on hästi tundlikud ja pööravad palju tähelepanu oma emotsioonidele, Kaksik aga analüüsib ja kasutab intellektuaalset mõtlemist. Hea algus halvale suhtele mis toob kaasa täieliku segaduse mille järel mõlemad osapooled viisakalt teineteisega hüvasti jätavad.

Kommentaare ei ole