{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millesse sa pead investeerima sellel aastal vastavalt oma tähemärgile?

Astroloogia võib rääkida palju inimese isiksusest, tähed võivad näidata õiget teed ja juhatada paremate valikuteni. Millele sa peaksid keske...

Astroloogia võib rääkida palju inimese isiksusest, tähed võivad näidata õiget teed ja juhatada paremate valikuteni.

Millele sa peaksid keskenduma sellel aastal selleks, et aasta hea ja edukas tuleks?

JÄÄR

Võta vabalt ja lase asjadel lihtsalt olla. Samas ära unusta väljakutseid vastu võtta. Keskendu sellele, mida sa tõesti tahad ja sa näed, et imesid juhtub: seda mida sa tahad, seda sa ka saad. Usu ainult.

SÕNN

Uus ajajärk on algamas, usalda iseennast.Kõik, mis juhtuma peab, ka juhtub. Ära kasuta kogu oma jõudu, et oma eesmärke rutem saavutada, kõik tuleb sinuni õigel ajal. Ära tõuka inimesi tagant ja ära manipuleeri oma lähedastega. Ole kannatlik, nii näed sa üsna ruttu, et kõik vastused tulevad ilma kiirustamata.

KAKSIKUD

Meditatsioon võib korda saata imesid ja aitab sul olla paremini harmoonias maailmaga, mis sind ümbritseb. Horisondile võivad kerkida reisiplaanid. Õpi iseennast ja oma võimeid rohkem usaldama.

VÄHK

Kätte on jõudnud õige aeg, et leida parimaid koostööpartnereid ja leida perspektiive oma tegevuses. Nendest ei jää puudu, piisab ainult, kui silmad avada õigel ajal. 2019. aasta on rikas aasta, inspireeri ennast teistest, see aitab sind edasi.

LÕVI

2019. aasta on sinu aasta ja kõik peavad sinu häält kuulama. Sinu enesekindlus oli teeseldud siiamaaini, nüüd oled sa valmis tegutsema ja oskad teha õigeid valikuid. Käes on aeg särada ja kasutada õieti ära teiste tähelepanu. Sinu sõnadel on mõju, sellepärast mõtle enne, kui sa räägid.

NEITSI

2019. aastal ootab sind palju tööd ees aga sina oma käsi mustaks teha ju ei karda. Aeg on näidata teistele seda, milleks sa võimeline oled. Eelmisel aastal tundsid sa, et sul jääb tegevusruumist puudu, see aasta kompenseerib kõik. 2019. aasta muudab su tugevamaks ja julgemaks.

KAALUD

Maailma avastamine võib olla sinu nimekirjas, mida sa tegema peaksid, kui sul aga puuduvad vahendid reisimiseks, siis ava lihtsalt raamat ja avarda maailmavaadet. Õppimine on hea idee, sest see aitab sul paremini teistest ja iseendast aru saada. Katsu olla erinevam sellest inimesest, kes sa eelmine aasta olid ja tee paremaid valikuid.

SKORPION

Jäta oma ego kõrvale ja katsu hoida keelt hammaste taga. Su sõnad teevad haiget ja seda sa ju ei taha? Keskendu sellel aastal enesearengule ja oma hingehaavade ravimisele. Ole tähelepanelikum, viisakam ja inimlikum.

AMBUR

Sinu peamine eesmärk on teada saada, kuidas parandada neid asju, mis sul juba olemas on. Sa oled palju õppinud viimase kahe aasta jooksul ja see pole olnud kerge. Nüüd on sul tunne nagu võetaks koorem sinu õlgadelt. Sa oled valmis võitlusteks ja headeks juhusteks, mis su teele tulevad.

KALJUKITS

Eelmine aasta oli sinu jaoks paras väljakutse, sest Saturn võrris sind avasüli vastu ja tema kallistus oli lämmatav. Kui sa aga tema testid edukalt oled läbinud ja õpid seda, mida sa õppima pead, siis ootab sind suur tasu, mille mõju ulatub  kuni 2020. aastani.

VEEVALAJA

Sul võib olla soov end maailma eest peita ja see tuleb tegelikult sellest, et aeg on oma patareisid täis laadida selleks, et uusi väljakutseid vastu võtta. See on ideaalne hetk, et enesesse vaadata, õppida, lugeda, analüüsida ja paremini mõista. Unenägudel on suur tähendus sellel aastal, sest nad sisaldavad sümboleid, mis sind edasi juhivad.

KALAD

Sotsiaalsed suhted omandavad uue tähenduse sinu jaoks. Sa hakkad tõeliselt mõistma sõpruse ja pere väärtust. Isiklikud suhted tulevad esiplaanile ja need, kes sinu normidele ei vasta, lükkad sa eemale. See aasta tagab sulle iseseisvuse tunde selleks, et sa muutuksid tugevamaks parimate vahenditega. Nii nagu Veevalajat ootab sind ees suur isiklik muutus, sest sellest inimesest, kes sa praegu oled, saab palju parem inimene aasta lõpuks.







Kommentaare ei ole