{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui tugev on teie kooselu?

  Kui te olete koos juba pikemat aega, siis tõenäoliselt tead sa juba, et armastusest üksi ei piisa alati. Igas suhtes tule...

 
Kui te olete koos juba pikemat aega, siis tõenäoliselt tead sa juba, et armastusest üksi ei piisa alati. Igas suhtes tuleb ette tõusu- ja mõõnaperioode, millest tuleb üle saada selleks, et edasi minna. Kui sa oled koos õige inimesega, siis aitab teie omavaheline armastus teil üle saada kõikidest probleemidest.

Igas suhtes tuleb ette probleeme ja raskusi, tähtis on, et te mõlemad tahaksite koos olla ja raskustest üle saada. Ja mida rohkem olete te selleks võimelised, sega tugevamaks see teie suhet muudab.

Kui sa tahad teada, kui tugev teie suhe on, siis loe alljärgnevat artiklit. Siin on ära toodud nimekiri omadustest, mis muudavad kahe inimese omavahelise suhte tugevaks.

1. Te vastate mõlemad nii ruttu kui võimalik, sõnumitele.

Te ei pane teist inimest ootama. Teie jaoks on olulised kõik hetked, mil te saate omavahel suhelda. Te olete tähelepanelikud üksteise vastu. Te ei ole egoistlikud ja mõtlete alati oma kallimale.
 
 
 


2. Oma tunnete väljanäitamine ei valmista teile mingit probleemi.

Teineteise puudutamine ja läheduse väljanäitamine ei tekita teile probleeme, vastupidi. Te armastate teineteist ja näitate seda igal erineval moel kogu aeg välja.

3. Teil ei ole suhtlemisprobleeme.

Suhtlemine on iga suhte alus, mida kahjuks tihti eiratakse. Enamik lahutusi saabki alguse omavahelistest suhtlemisprobleemidest.

4. Te leiate alati aega, et omavahel olla.

Ja te oskate seda koos veedetud aega väärtustada. Te lihtsalt peate leidma aega selleks, et kahekesi olla. Ja otsite ikka ja jälle uusi võimalusi, et oma suhet põnevamaks muuta.
 
 
 
 


5. Te moodustate hea tiimi.

Te kohtlete teineteist võrdselt. Teie suhtes ei ole üks, kes teeb kõik ja pingutab mõlema nimel. Te pingutate ja näete vaeva mõlemad selleks, et teie suhe toimiks. Te olete head tiimikaaslased ja tagate teineteise heaolu. Teil on ühiseid huvisid ja te see muudab teie suhet tugevamaks.

6. Te oskate koos lõbutseda.

Koos veedetud aeg on alati kvaliteetne aeg, mille ajal te igavust ei tunne. Teil on omavahel lõbus ja teil on hea huumorimeel. Te tunnete end teineteise seltsis hästi.

7. Teil on voodis kõik korras.

Voodielu on oluline suhte osa. Kui te mõlemad seda naudite, kui teie intiimelu on korras, siis on teie suhe tugev.

8. Te räägite tihti ühisest tulevikust. 

Tulevikuplaanid on märk, et te planeerite ühist tulevikku ja tahate mõlemad sellesse investeerida. See on tähtis, et oleks soov koos edasi minna ja realiseerida. Teie tulevikunägemus on sama.

9. Töö- ja eraelu vahel on piir.

Kui suurt stressi ja pinget te ka töö juures ei tunne, te jätate selle kõik oma koduukse taha ja ei too seda koju kaasa.

Kommentaare ei ole