{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millega naised suhet lõhuvad?

Õnneliku kooselu saladust ei ole olemas, kõikides suhetes tuleb ette probleeme. Väga tihti teevad aga naised selles vallas palju vigu ilma i...

Õnneliku kooselu saladust ei ole olemas, kõikides suhetes tuleb ette probleeme. Väga tihti teevad aga naised selles vallas palju vigu ilma ise sellest endale aru andmata. Need on täiesti tavalised vead, mida kõik teha võivad. Sellepärast ongi hea teada, mida tulevikus on parem vältida.

Selleks, et su suhe õnnelik oleks ja sina ise muidugi ka, on tähtis kinni pidada reeglitest.

Suhtlemine

Õige ja normaalne suhtlemine on iga suhte alus, mis aitab vältida probleeme ja hoida üleval tasakaalu.Sellises suhtlemises puudub hirm ja kartus.

Samuti on oluline seksuaalne ning tunnetuslik suhtlemine, millel on veel eriti tähtis roll. Paljud meist väldivad seda teemat pidades seda halvaks ent tegelikult võib see tekitada just nimelt kirge ja tugevdada suhet.

Vastastikkune austus

Teise inimese austamine tähendab mõista, et teine inimene ei ole sinu osa, vaid omaette isiksus oma individuaalsuste, vigade, väärtuste ja isiklike tunnetega.

Usaldus

Usaldus on iga suhte aluseks, kui teie vahel pole usaldust, pole teil enam üldse midagi.

Millega naised oma suhet rikuvad? 

Armukadedus

Iga inimene on vaba ja iseseisev. Ära kontrolli teist inimest, keskendu usalduse loomisele ja ära kuula kuulujutte. Kui sul on aga kindlaid tõendeid, siis räägi sellest oma kaaslasega otse.

Ära ela ainult oma kallima jaoks

Sul oli ju enne teda ka elu, omad unistused ja tegemised? Pereelu ei tähenda sellest kõigest loobumist, su elu ei pea keerlema ümber laste, mehe ja kodu koristamise. Hakka iseendale samuti tähelepanu pöörama.

Pidev kriitika

Tähtis on aru saada, et kõik inimesed on erinevad ja teevad asju erineval moel. Pidev kriitika ja näägutamine selle suhtes, kuidas ta end riide paneb, telekat vaatab, midagi ei tee jne, tekitab teie vahel ainult lõhesid ja võib teid lõpuks ainult lahku viia.

Kaktine telekas

Kui sa hoiad oma tundeid tagasi aga teine inimene näeb, et midagi on korrast ära, siis võib see olukord lõpuks väljakannatamatuks muutuda. Ja ühel hetkel võib üks teist öelda asju, mida ta hiljem sügavalt kahetseb. Õpi rääkima täiskasvanute kombel ja probleeme silmast silma lahendama.

Jäta minevik rahule

Ära heida aastaid hiljem ette seda, mis on kunagi ammu aset leidnud. Mida sa õieti sellega taotled? See lõhub usaldust ainult teie vahel ja te ei saa iialgi normaalselt edasi minna.

Inspektor

Oled sina ka selline, kes hakkab kohe ülekuulamist tegema niipea, kui mees koju jõuab? Kus sa jälle ringi kolasid? Miks sa mulle ei helistanud?
Kas sa ise tahaksid, et sind kodus kohe etteheidetega üle külvatakse?

Andesta

Õpi väikestest eksimustest mitte suuri asju tegema. Väärib see tõesti seda madinat ja ärritumist?

Kommentaare ei ole