{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 horoskoobi kõige atraktiivsemat naist

  S ee, mis muudab ühe naise atraktiivseks, on pikka aega olnud vaidluse all. Inimeste maitsemeel ja arusaam ilust on pa...

 
See, mis muudab ühe naise atraktiivseks, on pikka aega olnud vaidluse all. Inimeste maitsemeel ja arusaam ilust on palju muutunud ajaloo jooksul sõltudes elupaigast ja kultuurist.

Keskendudes erinevate tähemärkide iseloomujoontele võime me kindlaks määrata naised, kes paistavad kõige atraktiivsemad ja kellele mehed ei suuda vastu panna.

1. SKORPION

Sa sarnaned Hollywoodi seksikatele näitlejannadele, kelle hoiakut ja elegantsi ei anna sõnadega edasi anda. Kõik mehed pööravad oma pilgu sinule, kui sa möödud. Sinu salapärane loomus on see, mis muudab su nii atraktiivseks. Lisaks sellele, kui ükski mees suudab sulle lähemale pääseda, siis leiab ta eest kirgliku ja sensuaalse naise, kelle kõrval tal kunagi igav ei hakka.
 
 
 


2. LÕVI

Lõvist naisel on uhkus ja enesekindlus, mis tõmbavad tähelepanu niipea, kui ta ruumi astub. Tema on naine, kes teab, mida ta tahab ja kes ei karda seda näidata. Ta on ääretult atraktiivne. Mehed tunnevad tema läheduses vastupandamatut külgetõmbejõudu samal ajal imetledes naise iseseisvust ja ambitsioonikust. Lõvist naine ei lase oma mehel mugavusstsooni jääda, ta tahab, et mees viiks oma unistused ellu.

3. AMBUR

Amburist naine on särav isiksus, ta tõmbab enesele kõigi tähelepanu. Tal on alati naeratus huulil, ta oskab elu nautida ja tema entusiasm on nakatav. Ta näeb alati elu heast küljest, ka kõige raskematel hetkedel. Amburist naine on hea, soovides kõiki aidata. Ta nakatab oma hea tuju ja optimismiga kõiki. Mees, kes tema südame võidab, on õnnelik.

4. KALJUKITS

Sul ei ole kerge temaga tutvust teha, sest alguses on Kaljukits sinu vastu külm ja jahe nende vastu keda ta ei tunne. Sul on vaja aega, et teda tundma õppida ent see aeg on seda väärt. Kaljukitsest naine valib väga hoolikalt keda ta oma ellu laseb.
 
 
 
 


5. VEEVALAJA

Veevalajast naisele pole võrdset. Ta on teistsugune, omanäoline, originaalne ja uhke selle üle. Teda ei huvita teiste arvamus, ta on enesega rahul sellisena nagu ta on ja see muudabki ta väga atraktiivseks. Ta tõmbab kõigi tähelepanu oma teistsuguse olemuse poolest. Ta annab mõista, nagu ei vajaks ta kedagi. Kui ühel mehel on õnn elada koos Veevalajast naisega, pole ta elu kunagi igav.

6. KALAD

Kalade tähtkujus sündinud naised on väga romantilised ja tahavad elada oma unistustes unistuste elu, kust ei puudu ilu, lootus ja optimism. Neil on suur süda ja kõik, kes tema ellu tulevad, tahavad muuta tema reaalsust ilusamaks. Kaladest naine lummab mingi salapärase säraga, tuues huulile naeratusi. Ta tahab elada päris elu nagu muinasjuttu. Tema kaaslane on tema jaoks prints valgel hobusel.

Kommentaare ei ole