{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 asja, mida sa pead teadma enne, kui sa Veevalaja tähtkujus sündinud inimesega välja lähed

V eevalajatel on, nagu kõigil teistelgi tähemärkidel, omad head ja halvad küljed. Kui sa aga lähemalt teda tundma õpid, siis sa näed,...

Veevalajatel on, nagu kõigil teistelgi tähemärkidel, omad head ja halvad küljed. Kui sa aga lähemalt teda tundma õpid, siis sa näed, kui köitva inimesega on tegu.

Ta on iseseisev

Ja kusjuures ta peab oma iseseisvust kalliks. See on tema jaoks väga väärtuslik. Ta saab väga hästi ise endaga hakkama ja ei armasta, kui talle jäetakse mulje nagu ei suudaks ta oma eesmärke ellu viia. Kui sa Veevalajaga välja lähed, siis ära oota, et ta sinu abi vajada võib. Ja ära sunni teda kohe pühalikke tõotusi andma, sest ta suhtub sellesse äärmise meelepahaga.

Võta endale pähe, et sa ei hakka teda mitte iialgi mõistma ent sellest hoolimata on ta äärmiselt võluv.

Veevalaja on kättesaamatu. Kui sa ta oled endale juba saanud, siis palju õnne, sul on vedanud. Ta pole väga hea suhtleja, sellepärast jääb mulje, nagu ta oleks külm ja jahe. Veevalaja on üsna keerulise isiksusega ja paradoksaalne nii mitmeski mõttes. Aga tal on oskus näha teistest paremini sündmusi ette ja tema intelligentsile pole võrdset.
 
 
 


Ta pole väga romantiline

Veevalaja pole romantik, see jäta kohe meelde. Talle meeldib rohkem minna sõpradega välja, kui korraldada sinuga küünlavalgusõhtut. Südamekujulisi kingitusi ära ka temalt oota. Ja ära ise ka talle selliseid kingitusi tee, ta ei oskaks nendega midagi peale hakata. Ta tahab tõsist suhet. Kui ta sulle üldse kingituse teeb, siis selleks, et see oleks midagi, mida sul ka vaja on.

Ta ei talu rutiini

Veevalaja vajab pidevalt muutusi ja uusi tuuli. Ta ei talu rutiini. Muuseas see on hea, sest ta katsub aeg-ajalt sind üllatada ja teeb kõik, et teie suhe igavust ei taluks. Mõnikord tundub sulle isegi, et ta võib natukene romantiline olla.

Ta on tundlik ja ei armasta tülitsemist

Hoolimata oma külmast olemusest on Veevalaja väga tundlik. Ta tahab end pidevalt tunda armastatuna ja peab oma tundlikkust nõrkuseks. Sellepärast varjab ta end koguaeg selle pealtnäha jaheda ilme taha.

Ta katsub alati tülidest eemale hoida ja teeb kõik, et vältida konflikte. Kui sa temaga tülitsema hakkad, siis katsub ta sind eirata, et olukord rahuneks. Kui teil probleeme tekib on parem temaga rahulikult rääkida, ta lahendab teie mured kiirelt ja läbimõeldult.




Kommentaare ei ole