{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Kellega sa sõber olla ei tohiks?

O n neid, kes jäävad sõpradeks kogu elu ja on teisi sõpru, kes jäävad meie ellu ainult mõneks ajaks. Ja tihti on selle põhjuseks see, et ini...

On neid, kes jäävad sõpradeks kogu elu ja on teisi sõpru, kes jäävad meie ellu ainult mõneks ajaks. Ja tihti on selle põhjuseks see, et inimesed omavahel ei sobi.

1. JÄÄR ja VÄHK

Jääral on kalduvust impulsiivsusele ja teha asju tormakalt ilma läbi mõtlemata samal ajal, kui Vähk on pigem ettevaatlik ja eelistab kõike korralikult läbi kaaluda. Vähk ei ole piisavalt spontaanne Jäära jaoks ja nende sõprus muutub selletõttu keeruliseks.

2. SÕNN ja KALJUKITS

Need mõlemad tähemärgid on usaldusväärsed ja kahe jalaga maa peal. Aga just see sarnasus, mis peaks neid liitma, muudabki kõik problemaatiliseks. Mitte kumbki ei ole nõus muutuma ja nad mõlemad kalduvad liigsele kangekaelsusele ja paindumatusele. Kui mitte kumbki aga järeleandmisi teha ei taha, siis jäävad probleemid lahendamata ja nende sõprusel on lõpp peal.

3. KAKSIKUD ja SÕNN

Need kaks tähemärki oskavad lõbutseda. Probleem seisneb aga selles, et kui Sõnn teab millal on õige aeg lõpetada, siis Kaksikud seda ei tea. Kaksikute liigne kergemeelsus hakkab Sõnnile närvide peale käima ja kui viimane tilk paneb karika üle voolama, tekib nende vahel suur tüli. Mõlemad pooled saavad endale eluks ajaks hingehaavad ja nende sõprusel on lõpp peal.

4. VÄHK ja KAALUD

Kui panna kokku tundetu Kaalude tähemärgi esindaja ja ülitundlik Vähk, siis tekib suur probleem. Eriti, kui nad mõlemad halvas tujus on. Selles sõprussuhtes on liiga palju emotsioone ja salaviha ning lõpuks jääb kõik viisakusest kaugele.

5. LÕVI ja LÕVI

Võimuvõitlus on see, millele sarnaneb kahe Lõvi sõprus. Nad on mõlemad omaenda konkurendid ja kõik läheb hästi niikaua, kuni nende vahel valitseb tasakaal. Ent niipea, kuni üks jõuab teisest ette, on nende sõprusel kriips peal. Ja kuna nad mõlemad hoolivad liiga palju sellest, mida teised mõtelda võivad neist, läheb nende tee lahku ilma suurema tülita.

6. NEITSI ja JÄÄR

Alguses avaldab Neitsile Jäär suurt muljet aga ajaga hakkab Jäära kontrollimatus Neitsi filosoofilist meelt ärritama. Kuidas ka Jäär ei otsi vabandust, tema sõber Neitsi ei suuda talle andestada.

7. KAALUD ja SKORPION

Neil kahel tähemärgil on mille pärast nad teineteisele meeldima peaksid sõpradena aga Skorpioni kinnisideed ja tulisus teevad Kaaludele haiget. Omalt poolt Skorpionile ei meeldi Kaalude arusaamine tõest ja sõprusest.

8. SKORPION ja KAKSIKUD

Mõlemad tähemärgid on ääretult intelligentsed ja magneetilised. Ent aja möödudes ja nende sõpruse arenedes ärritab Skorpioni üha rohkem Kaksikute viis mitte asju tõsiselt võtta. Nende sõprus võib halvasti lõppeda.

9. AMBUR ja NEITSI

Need kaks tähemärki on intelligentsed ja varustatud hea huumorimeelega, ainult et Amburile ei meeldi palju Neitsi poolt tulev kriitika. Mida rohkem aeg möödub, seda lämmatavamaks muutub nende sõprus Amburile, kes ootab kaua enne, kui täielikult kaob.

10. KALJUKITS ja AMBUR

Kaljukitsele meeldivad sellised sõbrad nagu Ambur, kes teab, kuidas lõbutseda. Ent Ambur võib olla ka Kaljukitse silmis liiga kergemeelne. Kui Ambur peaks Kaljukitsele haiget kogemata tegema, siis lämmatab see Kaljukitse niikaua, kuni ühel päeval ta plahvatab. Ambur võtab seda mudigu halvasti ja nende sõprus puruneb.

11. VEEVALAJA ja LÕVI

Nad mõlemad armastavad teistele meeldida aga erineval moel. Samal ajal, kui Veevalaja inimlikkus ja heatahtlikkus on pandud vastamisi Lõvi uhkuse ja materiaalsele küljele, lõppeb see sõprus külma sõjaga.

12. KALAD ja VEEVALAJA

Need mõlemad tähemärgid on äärmiselt loomingulised ja suure kujutlusvõimega. Ent Kalad muutuvad liiga emotsionaalselt sõltuvaks Veevalajast ja hakata mängima ohvrit ühel hetkel. Veevalaja ütleb talle sellepeale kogu tõe näkku, mis teisi solvab. Isegi, kui Kalade tähtkujus sündinu katsub tehtut parandada ei saa nad enam kunagi nii lähedaseks, kui enne.




Kommentaare ei ole