{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 astroloogilist tähemärki, kes võivad sind lõpmatuseni ignoreerida.

M itte kellelegi ei meeldi, kui teda ignoreeritakse, ometi juhtub seda tihti. Tea siis, et tähtede järgi on mõned tähemärgid palju soodsama...

Mitte kellelegi ei meeldi, kui teda ignoreeritakse, ometi juhtub seda tihti. Tea siis, et tähtede järgi on mõned tähemärgid palju soodsamalt häälestatud selleks, et teisi ignoreerida.

NEITSI

Neitsi tähtkujus sündinud inimene võib sind ilma igasuguse südamepiinata ignoreerida, kui sa talle ei meeldi. Neitsid on ettevaatlikud, stabiilsed ja ei armasta impulsiivsust. Kui sa oled hooletu, saamatu, räägid liiga palju ja mitte kunagi teisi ei kuula, siis tõenäoliselt ei paku sa Neitsile huvi ja ta unustab su eksistentsi.

Neitsile ei meeldi inimesed, kes maailma oma reeglite järgi ümber ehitavad. Kui sulle meeldib originaalsus ja anarhism, siis ei sobi sa Neitsiga.

SÕNN

Kui sul puudub piisav eneseusk või ei suuda sa oma tahtmisi läbi suruda, siis Sõnn võib sind lausa põlgama hakata. Kui sul puuduvad igasugused eesmärgid ja sa teed kõike impulsiivselt, siis ei võta ta sind tõsiselt ega taha oma sõprade sekka.

Sõnn huvitub ainult neist inimestest, kellel on kindel eesmärk ja kes neid järgivad. Seega, kui sa peaksid kogu elu tegema sedasama igavat tööd ja edasi ei liigu, kaotad sa Sõnni austuse ja huvi sinu vastu.

KALJUKITS

Kui sa pidevalt teeskled, et kõik on korras ja mitte kunagi oma tõelisi tundeid ei paljasta, siis ilmselt Kaljukits võib hakata sind eirama. Sest Kaljukits hindab inimesi, kes on suutelised oma tunnetest rääkima ja ütlema, kui kõik korras ei ole.

Aeg ja energia on kaks väärtust Kaljukitse silmis. Kui ta leiab, et sa ei vääri tema aega ega väärtust, siis ei taha ta oma tähelepanu sinu peale raisata. Et tema huvi alal hoida, pead sa olema võimeline suhtlema avameelselt ja siiralt.

VEEVALAJA

Veevalaja ei sarnane oma loomuselt Kaljukitsele. Kui su elus on pidevalt emotsioonilised draamad ja sul muust millestki rääkida ei ole, siis võib Veevalaja sind ignoreerima hakata. Tema vajab tõsiseid ja sügavaid jutuajamisi, ta ei talu pealiskaudsust ja kaotab su vastu sellisel juhul ruttu huvi.

Kui sul puudub kujutlusvõime ja sa pole piisavalt loominguline, siis Veevalaja sinust ei huvitu ja teeb nagu sind poleks olemas.

VÄHK

Kui su elu keerleb ümber raha ja raha kulutamise ning sa ei väärtusta tõelisi tundeid, siis ilmselt võib Vähk sind ignoreerima hakata. Vähk ei taha raisata oma aega ja energiat pealiskaudsete ja tühiste inimeste peale.

Kui sind lisaks sellele ei huvita, kuidas Vähk end tunneb, siis pole tal sinuga midagi teha. Vähiga suheldes on vaja kuldset keskteed ja tasakaalu.

SKORPION

Skorpion hakkab sind ignoreerima, kui ta näeb, et tema sind ei huvita. Kui sa tahad olla tema konkurent, siis ei lähe see läbi, ta hakkab sind eirama niikaua, kuni sa ära lähed.

Mõnikord on see isegi parem valik, sest kui ta sind päris vihkama hakkab, võib see halvasti lõppeda.

Kui sul lisaks sellele pole midagi huvitavat öelda ja sa oled üldse igav isiksus, siis kaotab Skorpion sinu vastu huvi, sest ta ei viitsi üksi rääkida. 


Kommentaare ei ole