{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõige hullemad sodiaagipaarid, kelle suhe alati puruneb.

I gal astroloogilisel tähemärgil on omad kindlad jooned, mis teda teiste seast eristavad. See omakorda tekitab vältimatult probleeme, kui ka...

Igal astroloogilisel tähemärgil on omad kindlad jooned, mis teda teiste seast eristavad. See omakorda tekitab vältimatult probleeme, kui kaks liiga erineva isiksusega inimest kokku saavad ja üritavad suhet luua. See kehtib sõprussuhete kohta, ametialaste ja tunnete vallas. See tähendab, et kui sinu ja su kaaslase isiksused on liiga vastandlikud, on suur tõenäosus, et tegelikult ei sobi teie tähemärgid omavahel.

Et paremini mõista tähtkujude vahelist sobivust.

Kui võtame näiteks vabameelse Amburi, kes armastab mööda maailma reisida ja seigelda, siis Vähk ei sobi Amburiga, sest Vähk on kodulembeline ja ei armasta oma mugavusest välja tulla. Ja järelikult sellises suhtes oleks koguaeg eriarvamusi nädalavahetuste veetmise suhtes. Nende omavaheline suhe nõuaks liiga palju mööndusi ja järeleandmisi.

Aga leidub ka erandeid. Sest öeldakse ju, et vastandid tõmbuvad. Tegelikult sõltub ju palju kahe inimese soovist koos olla ja pingutustest, mida nad teevad selleks, et nende suhe toimiks.

Siin on aga ära toodud kuus astroloogilist paari, kelle suhe millegipärast kunagi ei toimi ja kes ühel vi teisel hetkel lahku lähevad.

JÄÄR ja VÄHK

Jäär on tulemärk, Vähk aga veemärk. Jäär pulbitseb energiast, ta on ekstravertne ja täis elujanu samal ajal, kui Vähid on introverdid ja vajab palju aega enne, kui hakkab teisi usaldama. Jäär armastab suhelda, Vähk aga umbusaldab kõiki ja see tekitab nende vahel suhtlemisprobleeme. Jäär armastab reisida ja maailma näha, ta ei talu rutiin ja tunneb kodus istudes kiiresti igavust. Ta ootab nädalavahetusi, et minna oma energiat kulutama, tutvuda uute inimestega ja pidutseda. Vähk aga tahab oma õhtud kodus diivanil veeta ja vaadata oma lemmik seriaali.

SÕNN ja VEEVALAJA

Sõnn on tuntud oma ausa ja lojaalse loomu poolest, tema jaoks on olemas ainult tõsised ja kestvad suhted. Veevalaja aga peab oma vabadust kalliks ja tahab veel maailma näha enne, kui end tõsisemalt kellegagi seob. Sõnnil on praktiline ellu suhtumine, Veevalaja aga unistab ja tema ideed on kohati ebareaalsed. Nende suhe võib mõni aeg toimida aga varem või hiljem nende liiga erinevad isiksused tekitavad nende vahel tõsiseid probleeme.

NEITSI ja KAKSIKUD

Neitsi on idealiseerija, ta on otsib täiuslikkust igalt poolt, kaasa arvatud oma suhetest sõprade või elukaaslasega. Ta vajab vastutus- ja kohusetundlikku kaaslast, kes on piisavalt tähelepanelik, mõistlik ja kes investeerib sama suure koguse armastuse ja tähelepanuga nende suhtesse. Kaksikud aga on muretu loomusega, kes armastavad teha asju omamoodi. Vastupidiselt Neitsile ei suuda Kaksik kunagi otsustada. Ja kuna Neitsi oma kaaslasel silma peal hoida tahaks, siis Kaksik vihkab sellist tegevust, ta ei taha oma iseseisvust mitte kellelegi kinkida. Nende suhe võib küll alata ilusti aga lõpuks valmistab see neile mõlemale pettumust.

KAALUD ja KALJUKITS

Kaalud armastavad suhelda kõikidega, nemad suudavad ükskõik millises grupis teiste seas silma paista. Kaaludel on suur sõprusringkond, nad vihkavad rutiini ja üksluisust. Kaljukitsed on aga introverdid, kes otsivad oma suhtest turvatunnet, millest neil tihti vajaka jääb. Kaljukits eelistab olla kodus ja veeta rahuliku õhtu oma elukaaslasega, samal ajal, kui Kaalud veedaksid kõik nädalavahetused sõpradega. Koos olles on neil raskusi tasakaalu leidmisega, neil on vaja teha palju tööd, et nende suhe toimiks.

LÕVI ja SKORPION

Neil kahel on hea seksuaalne sobivus, mis teeb nende suhtele hea alguse aga see võlu hakkab vähehaaval kaduma aja möödudes. Skorpionid on väga otsekohesed, kangekaelsed ja jonnakad oma loomu poolest. Tegelikult on Lõvidel täpselt samad iseloomujooned. Aga hoolimata sellest ei too see nende suhtele head. Sest nad mõlemad on liiga tundlikud, et alla anda ja nende paindumatu iseloom tapab nende suhte.

AMBUR ja VÄHK

Ambur ei seo end kellegagi enne, kui ta pole kindel, et see suhe toimib. Ja ta ei mõtle mitu korda järele enne, kui ta suhtele kriipsu peale tõmbab ja lõpu peale teeb, kui see teda enam ei huvita. Vähk aga on lojaalne ja liiga emotsionaalne, Amburile see ei meeldi sugugi. Lisaks sellele võib Vähk muutuda lausa manipulaatoriks, et nende suhte päästa. Vähile meeldib jääda oma mugavuststooni ja idee ümber maailma seigelda ei köida teda sugugi. 




Kommentaare ei ole