{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 märki, mis näitavad, et sa oled sündinud Neitsi tähtkujus.

K ui sa oled sündinud 24. augusti ja 23. septembri vahel, oled sa Neitsi tähtkujust. Kui sa oled Neitsi, siis tõenäoliselt......

Kui sa oled sündinud 24. augusti ja 23. septembri vahel, oled sa Neitsi tähtkujust.

Kui sa oled Neitsi, siis tõenäoliselt...

1. Sa oled oma loomult diskreetne.

Sa hiilgad oma diskreetsusega teiste tähemärkide seas. Sa ei vaja kuulsust ja sära selleks, et silma paista. Sa oled isegi pigem tagasihoidlik ja tunned end rambivalguses ebamugavalt.

2. Sa oled suur vaatleja.

Täpselt nagu su suur sõber Sõnn, ei torma ka sina enne sügavalt läbi mõtlemata ja kaalumata. Sa armastad analüüsida, vaadelda ja võtta aega läbi mõtlemiseks. Sa ei hakka tormama niisama hetke ajendist.
 
 
 


3. Sa oled väga kohusetundlik.

Neitsi tähtkujus sündinuna tahad sa, et töö oleks tehtud hästi ja korralikult. Kui sa uue projektiga tegelema hakkad, oled sa selle korralikult läbi analüüsinud eelnevalt ja tead täpselt, kuidas ja millal sa sellega valmis saad. Sina oled töö juures oma ülemuse usaldusisik, kelle juurde ta pöördub kohustustega, mida ta kellelegi teisele ei usalda.

4. Sa oled kuulus oma korraarmastuse poolest.

Sind peetakse maniakiks, su kodu on alati piinlikult korras ja su büroo alati nii, nagu peab. Sulle meeldib, kui iga asi on omal kohal, sa oled hästi organiseeritud. Sellepärast ilmselt hirmutavad sind ootamatused nii palju?

5. Sul puudub natuke enesekindlust.

Oma enesekindlusega sa just silma ei paista, kaugel sellest! Sul on alati hirm, et sa teed midagi valesti, et teised peavad sinus pettuma ja et sa jääd üksi. Ole ettevaatlik, sest mõned võivad sind sellepärast ära kasutada.
 
 
 


6. Sulle ei meeldi valetada. 

Võib lausa öelda, et Neitsi on kehastunud ausus ise. Sulle ei meeldi inimestele sõnadega haiget teha aga sa ei suuda mitte kunagi valetada. Sellepärast, kui keegi tahab täit tõde teada saada, siis on selge, et sina ütled selle otse ilma keerutamata välja.

7. Sa ei talu hea meelega kriitikat.

Seda sellepärast, et igapäevases elus oled sa iseenda vastu nii karm ja paindumatu.

8. Sa oled tõeline draama kuninganna. 

See on üks sind iseloomustavamaid jooni - sa võid pisiasjadest teha suure probleemi. Mõnda aega võib see isegi lõbus olla aga pikapeale tüütab see ära.

9. Sa oled liiga suur muretseja.

Sa oled pidevalt millegi pärast mures, tihti aga on see su oma kujutlusvõime, mis sulle probleeme tekitab. Sa kujutad endale ka haigusi ette, mida sul tegelikult ei ole. Aga piisab, et keegi sulle mingist haigusest rääkima hakkab, kui sa juba esimesi sümptomeid enesel tunned.

10. Parem on sinuga mitte tülitseda.

Sest see tähendab suurt riski. Neitsi tähtkujus sündinud ei andesta niisama kergelt, kui üldse kunagi.


Kommentaare ei ole