{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et sa elad koos manipulaatoriga

T eise inimese iseloomu on kohe raske kindlaks määrata, tihti avaldub inimese tõeline pale alles mõne aja pärast. Kui suhte alguses tundub k...

Teise inimese iseloomu on kohe raske kindlaks määrata, tihti avaldub inimese tõeline pale alles mõne aja pärast. Kui suhte alguses tundub kõik ilus ja roosiline, siis mõne aja möödudes hakkad sa nägema teist inimest alles sellisena, nagu ta tegelikult on. Ja sa võid avastada, et inimene, kellega sa koos elad, manipuleerib sind ja su elu.

Alljärgnevalt on ära toodud 7 näidet, mis tõestavad, et sinu kaaslane sind ära kasutab ja sind manipuleerib. Kui kõik punktid kirjeldusele peaksid vastama, siis oleks parem, kui sa sellise inimese juurest kohe ära läheksid.

Ta valetab jultunult ja süstemaatiliselt.

Inimene, kes valetab ilma silma pilgutamata ei vääri sinu usaldust. Sa ei saa temaga arvestada, sa saad tema kõrval ainult ise haiget.

Ta eitab asju, milles sa ometi kindel oled.

Ta eitab isegi neid asju, milles sina 100% kindel oled. Ta ütleb, et teeb midagi ja ei tee seda.

Ta kasutab sinu vastu kõike, mis sulle oluline on.

Ta see inimene, kellega sa koos oled aga sellest hoolimata katsub ta sulle haiget teha. Ta kasutab ära kõike seda, mis sinu jaoks tähtis ja oluline on selleks, et sind madalamaks, kui muru teha. Ta pilkab sind, sinu välimust, sinu olemust... Ta teeb kõik, et sind hävitada moraalselt.

Ta tegutseb aeglaselt aga sihikindlalt.

Ta tegutseb pisitasa, nii, et sa isegi tähele ei pane ja aru ei saa, mis lahti on ja mis tegelikult toimub.

Ta sõnad ei vasta tema tegudele.

Manipulaatoritega peab olema väga ettevaatlik, sest nad lähevad tihti vastuollu oma sõnadega.

Ta külvab segadust.

Kuna ta on manipulaator, siis teab ta täpselt, mida ta teeb. Ta teab, et segadus muudab ta ohvrit haavatavamaks ja nõrgemaks ja nii saab ta seejärel armu anda nagu õige inimene kunagi. Ohver aga ei suuda end oma timukast vabastada.

Ta süüdistab sind.

Ta süüdistab sind tegudes, mida sa pole teinud, lihtsalt selleks, et sind hirmutada ja et sa tema vastu veelgi parem oleksid kartusest teda kaotada. Ta loob olukorra, kus sa oled temast sõltuv.

Ta ässitab su tuttavaid sinu vastu.

Manipulaatorid oskavad oma valesid nii ära kasutada, et teised teda uskuma jäävad. Ta üritab sinu tuttavaid sinu vastu üles ässitada nii, et nad sulle selja keeravad. Ta tahab sind lihtsalt teistest eemale saada.

Ta ütleb sulle tihti, et sa oled hull ja peast segi.

Seda kordab ta sulle iga päev ja ainult selleks, et sa veelgi rohkem temast sõltuv oleksid. Ta ütleb seda muuseas kõikidele selgitades, et sa ei tea ise ka, mida sa räägid.

Ta üritab sulle selgeks teha, et kõik inimesed valetavad.

Kõik teised peale tema enda muidugi. Ta teeb sulle selgeks, et kõik sinu ümber olevad nimesed on valetajad.





Kommentaare ei ole