{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuivharjamine paneb naha särama ja parandab vereringet

H ea meetod keha puhastamiseks nii sees-, kui väljaspoolt 5 minutiga samal ajal tselluliiti vähendades, on kuivharjamine. Kuiva naha ha...

Hea meetod keha puhastamiseks nii sees-, kui väljaspoolt 5 minutiga samal ajal tselluliiti vähendades, on kuivharjamine.

Kuiva naha harjamine on väga lihtne tehnika, mille juures harjatakse keha pehmete naturaalete harjastega harjaga. Kuivharjamine paneb naha särama ja eemaldab surnud naharakud ja parandab jumet.

Peaaegu veerand kogu organismi mürkainetest asub naha sees. Nahk on inimese suurim jääkainete väljutaja, mis toetab neere ja maksa (mis on peamisteks mürkainete väljutajateks). Kuivharjamine aitab ummistunud poore puhastada ja stimuleerida pooridesse kinnijäänud toksiinide väljutamist.

Kuivharjamine parandab samuti vereringet ja aktiveerib kõik väikesed naha all asuvad veresooned.


Samuti aitab kuivharjamine stimuleerida lümfisüsteemi ja samaaegselt immuunsüsteemi.

Kuivharjamine aitab nahka koorida, parandada vereringet (kui sul on probleeme külmetavate jalgade ja kätega ning veenilaineditega), parandada kudede toonust ja tselluliidi eemaldamist, puhastada poore, pehmendada nahka ning annab kogu kehale energiat.

Kuivharjamise tegemiseks osta endale sobiv naturaalsete harjastega hari.  Soorita harjamist vannis või dushi all hoolitsedes et vannituba oleks soe ja köetud. Ära unusta, et harjatakse kuiva nahka, märga nahka võib harjamine ärritada.

Järgi allolevat skeemi, mis aitab lümfivoolu parandada. Alusta väikeste ringjate liigutustega jalgade piirkonnast liikudes ülespoole tuharateni, seljani, kõhule, rinnale ja kätele.


Joo suur klaasitäis vett, mis soodustab toksiinide väljutamist, mida kuivharjamine liikuma pani. Ja peale seda võid sa end pesta.



Kommentaare ei ole