{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milline on sinu soeng?

S oeng ei ole ainult maitseasi, juukselõikus ja soeng võivad palju rääkida ka oma kandja isiksusest. Hobusesaba, krunn, pikad juuksed - vaat...


Soeng ei ole ainult maitseasi, juukselõikus ja soeng võivad palju rääkida ka oma kandja isiksusest.

Hobusesaba, krunn, pikad juuksed - vaata, mida see sinu kohta räägib!

Erinevad ajastud ja kultuurid on alati mõjutanud soenguid. Tänapäeval on naistel võimalik valida, millist soengut kanda.

Milline on sinu soeng? Kuidas sina oma juukseid kannad? 

1. Hobusaba

Naised, kes seovad oma juuksed hobusesabasse jättes lauba vabaks on enesekindlad inimesed, kes teevad kõik, et oma eesmärke saavutada. Nad on tegusad, otsusekindlad ja ambitsioonikad naised.

2. Punutis ümber pea

Kui sulle selline soeng meeldib, siis oled sa ilmselt suur romantik. Sulle meeldivad ilusad asjad, sa oled avatud uuteks kohtumisteks. Teistega suheldes näed sa alati teise inimese head poolt, see aga paneb sind tihti elus pettuma.

3.  Lahtised juuksed

Naised, kes armastavad lahtiste juustega olla tunnevad end hästi igas olukorras. Nad on asjalikud, aktiivsed ja armastavad oma elu. Lahtised juuksed viitavad uhkele, siirale ja heale inimesele, keda palju hinnatakse ja kes ei allu nii lihtsalt reeglitele.

4. Samurai krunn

Selline soeng on hetkel väga moes ja seda tänu erinevatele näitlejatele, kes seda kandnud on. Kui sulle selline soeng meeldib, siis ilmselt armastad sa uue moega kaasas käia. Aga mitte ainult. See soeng, mille nimi tuleneb suurtelt jaapani sõdalastelt, iseloomustab tugevat isiksust. Naised, kes oma juukseid nii kannavad, on iseseisvad ja võitleja loomuga, kes varjavad välise tugeva kesta taga tundlikku ja õrna hinge.

5. Krunn

See väga naiselik soeng jääb alati klassikaks. See soeng on läbi aegade vastu pidanud hoolimata uutele trendidele, mis talle on järgnenud. Krunn sobib igas olukorras. Paljud teevad selle soengu spetsiaalseteks sündmusteks samal ajal, kui teised panevad juuksed krunni iga päev. Kui sa oled osa teisest kategooriast, siis oled sa tõenäoliselt ambitsioonikas, sul ei puudu enesekindlust. Sa tunned oma väärtust ja tahad alati laitmatu välja näha.

6. Punupats

See on soeng, mida kannavad tavaliselt koolilapsed ja hästi kasvatatud tüdrukud. Samuti on ta tuntud, kui klassikaline soeng. Selle stiili kandjad on rahulikud, avatud ja heasüdamlikud. Nad on alati olemas teiste jaoks.

7. Pikad juuksed

Isegi kui pikad juuksed nõuavad palju hoolt, on nad tihti seksikuse sünonüümiks. Pikki juukseid kandvad naised kehastavad naiselikkust ja omistavad palju tähelepanu oma väljanägemisele. Nad järgivad käesolevaid trende, armastavad elegantsust ja teavad, kuidas end väärtustada.
Nad on samuti romantilised ja unistajad, alati valmis oma lähedasi ära kuulama.

8. Lühikesed juuksed

Lühikeste juuste kandja on enesekindel naine, kes ei karda silma paista. Nad on julged ja otsusekindlad. Nad armastavad kõike kontrollida. Neid peetakse perfektsionistideks. Hoolimata levinud uskumusest ei vähenda lühikesed juuksed naise naiselikkust , vastupidi, lühikeste juuste kandjad on tõeliselt võluvad ja sarmikad.






Kommentaare ei ole