{ads}

HIDE

Viimased

latest

14 märki, mis näitavad, et sa oled õnnelik.

Mis on õnn? Selles ühe rohkem kapitalistlikus maailmas, mis on aina rohkem keskendunud rahale, tööle, edule ja saavutustele ei tea ...

Mis on õnn?


Selles ühe rohkem kapitalistlikus maailmas, mis on aina rohkem keskendunud rahale, tööle, edule ja saavutustele ei tea enam keegi õieti, mis on õnn ja kuidas seda kätte saada. Peitub õnn rahas? On õnn see, kui teised sind tunnustavad ja kiidavad? Või on see midagi muud?

Õnn.


Kui sina oled ka osa neist, kes usuvad, et õnn peitub rahas, siis sa eksid, sest õnn ei ole ainult materiaalne. Kuidas aga teada, kas sa oled õnnelik? Siin on mõned märgid, mis võimaldavad seda kindlaks teha.

1. Teiste õnn on sinu õnn.


Sulle meeldib teisi aidata ja neid juhtida, sa oskad teisi kiita, neid julgustada ja motiveerida. See ongi märk, mis näitab, et sa oled õnnelik inimene, et sa jagad oma headust teistega, et ka kõik teised oleksid õnnelikud ja heas tujus. Sedasi tehes hoiad sa positiivsed tunded alal, mis sind ennast õnnelikuks teevad.





2. Sa oled õnnelik igas olukorras.


Sa jäid bussist maha? Mõni möödasõitev auto pritsis su poriga täis? See pole ju maailmalõpp, eriti sinu jaoks, kes sa alati oled igas olukorras positiivne. Sa lihtsalt suudad need pisiasjad unustada, sest sa keskendud koguaeg positiivsetele asjadele, mis sind õnnelikuks muudavad. Ja nii suudadki sa võtta elulöögid vastu kergemalt, kui pessimistid.

3. Sa armastad elu.

Sa armastad elus väikesi asju, on see siis tulle kuulamine, mis puude latvu sasib, lindude laul... Sa oled tänulik kõige eest, sest sa oskad olla õnnelik. Sa oled rahul praeguse hetkega. Ja sa tead muuseas, et tänulik on hädavajalik selleks, et olla õnnelik.

4. Sa oled uhke teiste saavutuste üle.

Sa tead, mida tähendab edu, sest sina oled sellega juba harjunud. On siis tegemist sinu või teiste edusammudega, sa oled ikka rõõmus ja rahul ja see muudab sind õnnelikuks. Lisaks sellele tugevdab võidu tähistamine ja nautimine teistega teievahelisi sidemeid. Siiras rõõm teiste üle on alati hea iseenda õnnele.

5. Praegune hetk on sinu jaoks oluline.

Elada siin ja praegu ongi su õnne saladus. Praeguse hetke nautimine tagab rõõmu. Ainult inimesed on selleks suutelised.





6. Sa saad kõigiga hästi läbi.

Materiaalsed asjad ei ole õnneliku elu sünonüümid. Et elu oleks täis õnne peab see olema täielik nii füüsilises kui vaimses plaanis. Sinu jaoks on inimesed asjadest tähtsamad. Jah, sest inimesed on sinu õnne võtmed. Sa oled teadlik sellest, et ainult tänu headele suhetele teistega oled sa  õnnelik.

7. Sa oskad oma viha kontrollida.

Loomulikult ei ela me rahumeelses ja õnnelikus maailmas. Aga lahendus on sinu enda sees. Ükskõik, milline ka olukord ei ole, sa oskad ennast ja oma stressi kontrollida, sest sa tead, et see on hädavajalik, kui sa tahad õnnelik olla.

8. Raha ei tee alati õnnelikuks.

Raha ei tee õnnelikuks ja paljudel juhtudel võib raha olla tülide ja stressi põhjustajaks. Värsked uuringud on näidanud, et need inimesed, kes pidevalt otsivad materiaaset heaolu, ei ole kunagi rahul, sest nad tahavad alati rohkem saada. Sellise mõtteviisi oled sina aga ära kustutanud, sest sa tead, et see ei vii sind õnneni. Selle asemel, et asjade järel joosta, kannad sa hoolt oma suhete eest ja sellel on positiivne mõju sinu eksistentsile ja sinu õnnele.

9. Sa näed klaasi pooleldi täidetuna.

Õnnelik olemine on sinu jaoks esmatähtis. Sa tahad ka rasketel hetkedel jääda positiivseks. See optimism aga juhib sind õnne ja eduni. Lisaks sellele on tõestatud, et optimistide immuunsussüsteem on tugevam ja nende süda tervem.




10. Sul on õde.

Võib-olla sa ei ole sellest teadlik aga kui sul on õde, siis sellel on su elule suur mõju, sest su õde on su õnne võti. Seda väidavad teaduslikud uuringud. Inimestel, kellel on õde, on rohkem shansse positiivse meele omamiseks.

11. Inimesed tulevad sinu juurde. 

Sa meeldid teistele. Sest sinus on teatud enesekindlust. Teised armastavad sulle oma südant puistata. Sa oled hea partner, positiivne. Öeldakse, et kui su tuttavate seas on õnnelikke inimesi, siis oled sa ka ise õnnelik.

12. Sul on eesmärgid.


Mida paremat, kui oma eesmärke ellu viia? Muide, sa tead, et sa ei pea keskenduma ainult ühe eesmärgile. Sinul on olemas terve nimekiri oma eesmärkidest.





13. Sa naeratad alati fotodel.

Kui sa tahad iseenda kohta rohkem teada saada, siis vaata oma fotosid. Kui sa alati fotodel naeratad, siis oled sa tõenäoliselt õnnelik inimene. Inimesed, kes naeratavad fotodel, on positiivse loomusega.

14. Sa magad öösel hästi.

Sa arvad, et sa ei ole õnnelik aga kui sa magad rahulikult ja ilma probleemideta, siis näitab see vastupidist. Positiivse loomusega inimene uinud kergesti. 

















Kommentaare ei ole