{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida sinu auto värv sinu kohta räägib?

M is värvi auto sul on? Must, punane, kollane, sinine? See väike detail polegi nii süütu, kui pealtnäha paistab. Globaalses mõistes e...

Mis värvi auto sul on? Must, punane, kollane, sinine? See väike detail polegi nii süütu, kui pealtnäha paistab.

Globaalses mõistes ei ole auto valik tähendusrikas, sest auto valiku otsustab raha, mis sa sinna alla panna võid. Peale seda tuleb igaühe soovidest lähtuvalt erinevad automargid ja tehnilised eelistused. Ja kui kõik need andmed on täidetud, siis tuleb mängu auto värv.

Ja see pisike asi polegi nii tähtsusetu. Sinu auto värv on tegelikult väga suure tähtsusega, sest ta annab märku sinu isiksusest. Ei usu? No vaata ise!

PUNANE

Inimesed, kes valivad endale punast värvi auto, on täis energiat. Nad armastavad püüda teiste pilke. Nad on samuti väga sensuaalsed. Kui sul on punast värvi auto, siis tähendab see, et sa oled kirglik, ekstravertne, impulsiivne ja sa vastad spontaanselt, vahest isegi agressiivselt kõikides olukordades, kus sa oled. Sa armastad kiirust ja naudid elu täiel määral.





KOLLANE

Kollane värv on päikeseliste iseloomude sünonüüm. Kui sa oled kollase auto roolis, siis tõenäoliselt armastad sa elu, palju naerda ja naudid elu iga hetke.

Muuseas kollase auto juhid hoolitsevad teiste juhtide eest, sest nende auto värv ei jää märkamata.

MUST

Sa oled perfektsionnist. Sa oled elegantne, klassikaline ja näitad välja suurt enesekindlust. Sa armastad kontrollida ja oled ideaalne segu usaldusest ja enesekontrollist. Rahulik ja kindel on kaks mõistet, mis sobivad sulle hästi.

Must värv on võimulolijate värv, kes soovivad jääda diskreetseteks. Ja sina oled osa neist!





VALGE

Sa oled korralik, otsekohene, hästi organiseeritud ja loogiline. Sa armastad lihtsust, sest elu on liiga lühike, et seda keeruliseks elada. Sind köidavad kõik tehnoloogiad, mis võimaldavad sul elu lihtsamaks muuta - mida täiuslikum auto, seda parem!

SININE


Stabiilsus on üks elementidest elus, mida sa hinnata oskad. Sinu prioriteedid on su isiklikud suhted. Ja ustavus on sinu jaoks kõige tähtsam omadus.

See värv jätab mulje teistele juhtidele, et sa oled usaldusväärne ja kontrollid hästi oma autot.

Igapäevases elus oled sa väga hea suhtleja ja armastad olla ümbritsetud oma pere ja sõpradega. Sa oled see inimene, kellelt kõik vajaduse korral nõu küsivad.

ROHELINE

Rohelist värvi autoga tahad sa jätta endast looduslähedase inimese muljet. On see siis heleroheline või tumeroheline, tulemus on sama.

Sa armastad loodust ja teed kõik, et seda kaitsta. Sa vastutad alati oma tegude eest.





HALL

Hall on see , mis jääb. Kui sa armastad hallivärvi autosid, siis on sinus olemas hea ilumeel. Klassikalised asjad köidavad su pilku. Sulle meeldib puhas ja aegumatu.

ORANŽ

Sellist värvi autosid leidub vähe, nad on unikaalsed ja erilised. Kui selline värv sulle meeldib, siis tahad sa end massist eristada. Sa hindad neid mudeleid, mis teistest rohkem silma paistavad. Sa armastad tehnoloogiat, jõudu, luksust ja väikeseid detaile.








Kommentaare ei ole