{ads}

HIDE

Viimased

latest

2017. aasta nelja viimase kuu horoskoop

Milliseks kujunevad aasta viimased neli kuud ? Jäär ( 21. märts - 19. aprill) Üks osa sinust tahab jätta maha selle inimese, keda sa armasta...

Milliseks kujunevad aasta viimased neli kuud ?

Jäär ( 21. märts - 19. aprill)

Ãœks osa sinust tahab jätta maha selle inimese, keda sa armastad ja teine osa  tahab, et kõik jätkuks nii, nagu enne. Sulle tundub, et viimasel ajal on su elu igav ja täis rutiini, mida sa lõhkuda tahaksid. Sa oled pettunud. Su süda tahab ühte ja su pea teist. Valik on sinu. Ära unusta ainult enne, kui sa oma valiku teed, et see on lõplik ja tagasi võtta sa teda enam hiljem ei saa.


Sõnn ( 20. aprill - 21. mai)

Sa oled võib-olla natuke liiga rahutu viimasel ajal. Sa ei ole kindel, kas sa oled õigel teel. Selles ei ole midagi halba, kui sa oled praegu segaduses ja ei suuda otsustada. Aga ära tee hirmu pärast valesid valikuid. Tihti on tee , mis viib õigele rajale, raskem ja keerulisem. Võib-olla järgmised neli kuud ei tule kõige lihtsamad aga tasu, mis sa selle eest saad, on suurem, kui sa oodatagi oskad.

Kaksikud ( 22. mai - 21. juuni)

Su elu on olnud natuke raske viimasel ajal, sul on olnud palju muutusi selja taga. Muutusi, mis on sind suurel määral märkinud. Ent see kõik on olnud millegi heaks. Aasta lõpus ootab sind ees midagi ilusat.

Vähk ( 22. juuni - 22. juuli)

Kui sa peaksid kokku võtma käesolevat aastat ühe sõnaga, siis milline see oleks? Kuidas sa oled selle üle elanud? Üks, mis on kindel, on see, et kõik läheb nüüdsest paremuse suunas. Mitte sellepärast, et aasta algus ei olnud just kõige parem, vaid et sellel aastal toob talve algus su ellu suure üllatuse.

Lõvi ( 23. juuli - 22. august) 

Sina oled alati see, kes suhetele lõpu teeb aga nüüd ei tea sa enam ise ka, mida sa tahad. Sa tahaksid ilmselt jälle kõik sinnapaika jätta ja maha istuda. Sa ei tea ise ka, kuidas sa oled siiani vastu pidanud ilma hulluks minemata tehes koguaeg ühte ja sama. Ent sa tead, et sügis ja talv, mida sa armastad, on tulemas. Siis naerad sa jälle. Ja oled õnnelik. Ja armastus tuleb taas su ellu ja jääb, isegi kui sa katsud tema eest põgeneda.

Neitsi ( 23. august - 22. september)

Sa oled oma karjääris suure sammu viimasel ajal teinud ja isegi, kui see tundub sulle praegu veel hirmutav, sinu tõusutee jätkub. Sa võid olla uhke enda üle. Mis puutub armastusse, siis oled sa hoolinud kellegist, kes pole sind õieti osanud toetada. Sa oled tema jaoks palju ohverdanud. Tuleta endale meelde oma väärtust ja pane prioriteedid paika.

Kaalud ( 23. september - 22. oktoober)

Mitte keegi ei tea, kui palju sa viimasel ajal oled haiget saanud. Sa kannad suurt koormat ja läheb vaja aega ja kannatust, et sa saaksid oma katsumustest üle saada. Sa loodad, et armastus ravib sind aga see, mis sind aitab on see, mida sa teed oma vabal ajal, kuidas sa suudad taas üles tõusta ja edasi minna.

Skorpion ( 23. oktoober - 22. november)

Sa näitad välja suurt tarkust oma vanuse kohta. Sa näed asju teistmoodi, kui teised sinuvanused. Ja see on alati nii olnud. Sa oled alati olnud üksik hunt, kes tööd teeb, kuulates omaenda muusikat ja keskendudes oma eesmärkidele. Enne selle aasta lõppu aga kohtud sa kellegagi, kellel on samad ideed ja omadused, kui sul. Kõik, mida sa vajad. Ole valmis kohtuma inimesega, kes aitab sind paljuski edasi.

Ambur ( 23. november - 21. detsember)

Juba mõnda aega mõtled sa ühele vanale armastusele küsides endalt, kas ta tuleb tagasi või ei. Sa looad võib-olla, et ta sind veel armastab. Sest tegelikult pole sa kunagi lakanud teda armastamast, isegi kui sellest on tükk aega, kui te teineteist pole näinud. Aga ta ei vääri sind, sest ta pettis sind ja jättis su maha. Sa väärid kedagi, kes vaatab sulle silma ja oskab sind väärtustada. Võib-olla on see inimene juba su kõrval. Võib-olla ootab sind temaga kohtumine alles ees.

Kaljukits ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Sul on olnud õnne kohtuda oma elu armastusega. Isegi, kui mõnikord sa leiad, et ta on liiga karm aga kes siiski sind armastab kogu südamest. Teie suhtesse tuleb aga üks taksistus. Kas teie suhe peab vastu? Samal ajal on sul aga palju projekte, ära unusta neid ellu viimast. Sul on üks väga hea idee, sa oled seda liiga kaua kaalunud, aeg on see realiseerida ja ellu viia veel sellel aastal.


Veevalaja ( 21. jaanuar - 18. veebruar)

Järgmiste kuude jooksul, enne aasta lõppu, ei lakka su minevik sind kummitamast. On siis tegemist mõne su eksiga või muu minevikus aset leidnud looga. Isegi, kui sa oled muutunud, mõned inimesed võivad ikka sinule mõteldes mõelda su vigadele. Ära lase teiste arvamustel end mõjutada. Tee asju hästi ja liigu edasi, tegelikult kadestavad teised inimesed sind su paljutõotava tuleviku pärast.

Kalad ( 19. veebruar - 20. märts)

Sa saad lõpuks minevikuga lõpparve teha ja leida armastust, mida sa väärid. Ja seekord pole tegemist inimesega, kes katsub su elu kontrollida ja kes sind alandab, sa saad lõpuks väärilise tasu sellele, mida sa ise andnud oled kellelegi teisele.


Kommentaare ei ole