{ads}

HIDE

Viimased

latest

9 asja, mida Alfa-naised vajavad suhtes

A lfa-naised on tugeva isiksusega ja iseseisvad igas mõttes. Nad on harjunud ise otsuseid vastu võtma. Kui sa kohtad Alfa-naist, ...

Alfa-naised on tugeva isiksusega ja iseseisvad igas mõttes. Nad on harjunud ise otsuseid vastu võtma. Kui sa kohtad Alfa-naist, siis sa tunned ta kohe ära, sest temas on midagi erilist. Esimesel pilgul võib ta paista aukartust äratav ja autoritaarne.

Alfa-naised on enesekindlad ja ambitsioonikad, nad ei karda öelda välja seda, mida nad mõtlevad. Alfa-naine vajab enda kõrvale tugevat meest, kes tunneb tema väärtust.

Mees, kes tahab endale elukaaslaseks alfa-naist, peab teadma, mis teda ees ootab. Sest alfa-naisel on oma teatud vajadused.

1. Vajadus vastutuse järele.

Alfa-naine on otsusekindel ja iseseisev, tal on omad kindlalt väljakujunenud arvamused, mis aga sugugi ei tähenda, et tal alati õigus on. Alfa-naine vajab enda kõrvale meest, kes suudab teda valgustada ja talle öelda, kui ta eksib. Kui sul on piisavalt enesekindlust, et ohjad oma kätte võtta, siis on sul palju õnne.

2. Alfa-naine tahab naerda.

Alfa-naine vajab kedagi, kes suudab neid naerma panna ja pehmendab tihti liiga stressirikast ja pingelist õhkkonda. Nad vajavad kedagi, kes paneb nad naeratama ja kellega neil on hea suhelda.
 
 
 


3. Ta vajab väljakutseid.

Alfa-naise jaoks on vajalik, et ta mees oleks talle võrdne vastane. Alfa-naine vajab kedagi, kes oleks talle pidevalt konkurendiks, kes on sama enesekindel, kui ta ise.

4. Ta vajab usaldust.

Alfa-naise jaoks on oluline, et kõik, mida ta sulle ütleb jääb teie vahele. Ta tahab kedagi, ked ata usaldada võiks ja kes ei reeda teda selja taga.

5. Ta vajab austust.

Ta vajab partnerit, kes austab tema otsuseid ja kes ei mõista iga hetk tema üle kohut. Ta ei talu valet. Ta vajab kedagi, kes ei alanda teda, kui ta vihastab.

6. Ta vajab oma iseseisvust.

Ta vajab oma iseseisvust, et teha seda, mida ta tahab. Talle ei meeldi liiga kleepuvad partnerid, kes ei suuda ise midagi peale hakata.

7. Ta vajab kedagi, kes suudab talle järgneda. 

Alfa-naised lähevad elus ruttu edasi. Nad on efektiivsed ja tugevad. Nad vajavad kedagi, kes suudab nende kiirele elurütmile järgneda.

8. Ta vajab võrdset partnerit.

Ta vajab partnerit, kes on talle võrdne. Kedagi, kellel on oma arvamus, kes kõnnib tema kõrval ja mitte tema ees või taga.

9. Ta vajab tarka meest.

Ta tahab, et ta oleks oma partneriga huvitav, et see teaks seda, mida tema ei tea. Et tal oleks laiad teadmised.


Kommentaare ei ole