{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nostradamuse ratas

Nostradamus, õige nimega Michel de Nostredame, oli alkeemik ja astroloog, keda tunti kogu maailmas tema ettekuulutuste ja prohvetiennustuste...


Nostradamus, õige nimega Michel de Nostredame, oli alkeemik ja astroloog, keda tunti kogu maailmas tema ettekuulutuste ja prohvetiennustuste poolest.

Nostradamuse ratta kasutamiseks tuleb sul sulgeda silmad ja keskenduda mõnele probleemile, mis sul südamel on. Seejärel puuduta sõrmega ratast ja vaata, millise numbri kohale su sõrm peatus.

1. Sa suudad jääda rahulikuks, isegi kõige raskemates olukordades. Ära anna alla ja otsi lahendusi oma probleemidele, sest sinus on olemas kannatlikkus, mida sul vaja läheb. Edu tuleb sinu poole. Usalda iseennast ja oma lähedasi.

2. Su probleemid lahenevad. Aga lahendus ei tule täna ega homme. Negatiivsed inimesed on sinu teel ja katsuvad sind segada. Ära pööra neile tähelepanu ja väldi konflikte. Keskendu lahenduse leidmisele.

3. Su probleemidele tuleb lahendus järgmisel nädalal. Kui sa ei raiska oma energiat tühiasjadele, siis lõikad sa suurt kasu. Ära unusta olla kannatlik enda ja oma lähedastega.

4. Sinu probleemidele tuleb lahendus. Õnn naeratab sulle. Ära pööra tähelepanu oma kahtlustele. Õnn on käekaugusel.

5. Kõik saab korda. Ära pööra liiga palju tähelepanu sellele, mida teised mõtlevad sinust. Nii võid sa unustada oma eesmärgi. Ära oota liiga kaua ja pane oma sõna ja arvamus maksma..

6. Asjade seis on palju keerulisem, kui sa seda usud. Su ideed ei ole päris õiged ja sa peaksid kuulama oma lähedasi, et end õigele teele aidata. Kuula teiste nõuandeid, nii väldid sa valesid lootusi.

7. Praegusel hetkel ei ole veel lahendust sinu probleemidele. Jäta endale aega ja ära koosma end teiste probleemidega. Naudi praegust hetke ja las aeg otsustab ülejäänu eest. Kui sa muretsed liiga palju, tee nädala pärast ratast uuesti.

8. Liigu ettevaatlikult edasi. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse ja hoia teatud inimestest eemale. Ole ettevaatlik. Võimalik, et sul tuleb ette mõningaid pettumusi.

9. Su probleemidele tuleb lahendus. Aga sa vajad abi. Räägi oma probleemidest mõnele heale õbrale, kes annab sulle väärtusliku nõuande.

10. Lahendus tuleb aga sa pead üles näitama rohkem enesekindlust. Järgi oma intuitsiooni.

11. Praegu on liiga vara. Oota veel natuke. Ole tolerantsem. Kõik läheb liiga ruttu aga õiges suunas. Ole tähelepanelik, keegi tahab sinu sõbraks saada.

12. Kõik, mida sa oled endale ette kujutanud läheb täide, ainult natuke teistmoodi. Õpi olema enesekindlam ja pea oma vastuvõetud otsustest kinni. Sind armastatakse rohkem, kui sa seda arvad.

13. Kõik läheb hästi tingimusel, et sa tegutsed. Väldi niisama olemist ja võta initsiatiiv oma kätte. Üllata kogu maailma oma oskustega.

14. Sa võid oma õnnele lootma jääda. Positiivne muutus ootab sind. Ära tee midagi ja oota rahulikult õiget hetke.

15. Kõik, mida sa ootad, läheb täida aga mitte nii, nagu sa oled seda endale ette kujutanud. Ole valmis kõikideks muutusteks ja ära keskendu ühele ainsale eesmärgile. Sa pead olema paindlikum ja kaalu läbi kõik argumendid.

16. Sinu probleemile ei ole kohe lahendust. Sa pead rahulikult oma soovide üle järele mõtlema, sest aeg ei ole veel küps. Sa ootad liiga palju teistelt. Järgmistel päevadel ei muutu mitte midagi. Aga üks õnnelik sündmus on sind peatselt ootamas. Ära unusta oma sisemist häält kuulata.

17. Mõned raskused on ees. Alguses oled sa pettunud aga see ei tähenda, et sul üldse õnne pole. Sinu sõpradering kasvab ja aitab su soovidel täide minna.

18. Sa pead oma kahtlustest vabanema, muidu lähevad asjad ainult hullemaks. Kui õnn sinu kõrval pole, siis on see võib-olla sellepärast, et sul pole piisavalt enesekindlust. Ole avatum ja sotsiaalsem.

19. Õnn on praegu sinu kõrval ja kõik su probleemid leiavad lahendust.

20. Et oma eesmärki ellu viia, pead sa rohkem pingutama. Ole julge, riskeeri ja asjad lähevad sinu soovide kohaselt. Ole tähelepanelik kõige vastu, mis sinu ümber toimub ja tuleta endale meelde, et juhuseid pole olemas.

21. Vastus tuleb tänase päeva jooksul, õpi kuulama ja nägema, muidu magad õige aja maha.

Kommentaare ei ole