{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sodiaagimärgid ja armastus

Jäär Jäär on julge ja sütikas, ta ei kõhkle esimest sammu astumast. Ta ei karda mitte midagi ja ei lase end kohutada, kui tema armastu...

Jäär


Jäär on julge ja sütikas, ta ei kõhkle esimest sammu astumast. Ta ei karda mitte midagi ja ei lase end kohutada, kui tema armastusele ei vastata. Jäär on rüütellik ja jääb alati sinu kangelaseks, valmis sind kaitsma mitmetes eluvõitlustes.

Sõnn

Sõnn on see, kes paneb sind tundma, nagu elaksid sa muinasjutus. Armastus ja sensuaalsus ei ole tema jaoks võõrad. Ta armastab kallistusi ja pole paremat paika maailmas, kui tema käte vahel. Sõnn on samaaegselt külm ja soe, sarkastiline ja armastav, kes valmistab sulle parimaid õhtusööke, kui keegi teine. Tema kõrval on alati rahulik ja turvaline.

Kaksikud

Temaga kooselu on alati melodraama! Mitte midagi ei saa siin tõsiselt võtta, tunded tulevad tasapisi ja kergelt aga annavad tiivad! Igav igal juhul temaga juba ei hakka. Sest elu koos temaga on täi nalja ja naeru. Temaga koos flirdid sa elu lõpuni. Unusta kohe ära armukadedus, sest seda ta ei kannata. Valluta teda ikka ja jälle, ta ainult seda ootabki! Tema kõrval on sul alati tunne, nagu oleksid sa ikka veel 20-aastane!

Vähk

Vähk on kõige armsam sodiaagimärkidest ja see, kes armastab ka kõige rohkem kallistusi. Tõeline kaisukaru! Tema armastab õrnalt. Ta oskab sind panna end tundma armastatu ja väärtuslikuna. Ta paneb sind kohe tundma osana tema perest ja sõpraderingist.

Vähk armastab romantilist armastust, ära siis imesta, kui sa tunned end tema kõrval otsekui elaksid muinasjutus. Sina oled tema prints valgel hobusel või unistuste printsess, vahest ka kuri nõid, keda ta kõigest hoolimata siiski armastab.

Lõvi

Kui sind armastab keegi nii erakordne, nagu Lõvi seda on, siis pead ka sina olema väga erakordne. Tema koos tunned sa end ilusana, uhkena, väärtuslikuna ja ainulaadsena. Ta on äärmiselt helde, ta laotab su ette kogu maailma kulla, teemandid ja pärlid. Tal ei ole mitte millestki sinu jaoks kahju. Ja sina, olles sellise enesekindlust kehastava olendi kõrval, tunned et võid vallutada kogu maailma. Tema aitab sul seda teha muuseas. Sinu kuningas või kuninganna kingib ka sulle pool trooni.

Neitsi

Neitsi on ääretult tähelepanelik ja teab täpselt, kuidas sulle head meelt valmistada ja kuidas sind armastada. Ta on väga tark ja pole midagi paremat, kui olla tema käte vahel. Ta hoolitseb sinu eest paremini, kui keegi teine ja pühib ära kõik sinu mured. Piisab ainukesest kiitusest või tänust, et ta pilk niiskeks muutub armastusest ja sina näed oma kangelast täies valguses enese ees.

Kaalud

Kaalude kõrval elad sa ilusat elu. Ta ei armasta tülisid ja konflikte ja hindab pigem igapäevast harmooniat. Ta on rahutegija, kellele ei meeldi vägivalda. Ta on veendunud, et mõttetu on tühjast kära teha, kui selle asemel võib ülesehitavalt ja arukalt vestelda.

Lisaks sellele ei puudu teie elust väikesed liblikad, konnakesed ja lillekesed, sest lisaks kõigele on ta väga romantiline. Kõige romantilisem tähemärk lausa. Ja kaastundlik! Pole temast parimat, kes sind ära kuulaks, kui sa seda vajad. Ta on ekspert inimsuhete asjus.

Skorpion

Skorpioniga koos elades on armastus puhas kirg. Sa ei kohta iialgi oma elus kedagi teist, kes on võimeline kogu su südant ühe hetkega põlema panema. Ta on täiesti sinu! Kogu oma hinge ja südamega, mis tuksub sinu hingamisrütmis.

Temaga koos tunned sa end kindlamini, kui kunagi varem. Sest see suur võitleja on võimeline sind kaitsma metsikute salkade eest. Ei juhtu just igapäev, et keegi võib väljas käia tõelise kangelasega! Ja nii muuseas ärgem unustagem, et Skorpion on sodiaagi seksikam tähemärk.

Ambur

Amburiga koos ei tea sa kunagi, kuhu su elutee sind viib. Iga päev võib tuua uusi üllatusi. Tema kõrval ei karda sa minna troopilisse džunglisse või tantsida hommikuni parimas klubis. Ja ära kahtle, ta paneb sind veel muidki asju tegema, millest sa undki pole näinud. Maailm on liiga väike tema kujutlusvõime jaoks.

Kui su kõrval on Ambur, siis halle päevi sul ette ei tule. Monotoonsus ja rutiin jäävad võõrsõnadeks, sest ta oskab alati üllatada. Ta on veendunud optimist, kes näeb elu ainult parema külje pealt ja kelle jaoks mitte midagi pole võimatu.

Kaljukits

Temaga koos tunned sa end turvaliselt ja kindlustatult igas valdkonnas. Sul ei tule puudust kätte mitte millestki. Ta on õilis ja tark, ning muudab sindki paremaks inimeseks, et sa täidaksid oma missiooni elus. Ta aitab sul avastada ressursse, millest sul aimugi polnud.

Ära arva sellegipoolest, et su armsam on ainult tehtud raske töö ja tõsise elu jaoks, sest tegelikult armastab ja hindab ta väga huumorit. Sa võid oodata temaga koos palju toredaid ja unustamatuid hetki.

Veevalaja

Veevalaja jaoks käib armastus ainult koos vabadusega. Sa ei tohi talle päitseid pähe panna ega takistusi ta teele saata - usalda teda ja ta ei peta sind. Ta armastab tõde ja siirust.

Temaga koos sa igavust ei tunne. Ta on natuke originaalne, teistsugune, kellel on alati häid ideid, mis rikastavad teie igapäevast elu.

Kalad

Kaladega koos elad sa kosmilist armastust. Oled sa juba armastanud tähtede keskel? Oled sa juba armastanud inglit või haldjat? Kui jah, siis ilmselt oli tegu Kalade esindajaga. Ta on äärmiselt kaastundlik ja näitab sulle, kuidas tõeliselt armastada, tuliselt ja kirglikult. Teie elus valitseb ainult õnn ja rahulolu.

Tema jaoks oled sina iidol.


Kommentaare ei ole