{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mis teis horoskoobi järgi stressi tekitab?

JÄÄR Sa usud, et ilma sinuta jääb elu seisma. Sul on kalduvus alati tormata, isegi kui sa tunned, et ei ole heas vormis. Ja sellepärast tunn...

JÄÄR


Sa usud, et ilma sinuta jääb elu seisma. Sul on kalduvus alati tormata, isegi kui sa tunned, et ei ole heas vormis.

Ja sellepärast tunned sa end tihti sündmustest maha jäänuna ja tunned stressi kohustuste pärast, mida sa nii hästi ei teinud, kui lootsid.  Lase end lõdvaks, maakera keerleb edasi ka ilma sinu pingutusteta. Sa ei pea alati kangelast mängima.

SÕNN

Sa kardad kõige segi ajada, igale poole hilineda ja kokkulepitud tähtaegadest mitte kinni pidada. Sa ei taha teisi välja vihastada ja sa kardad, et ei ole teiste ootuste kõrgusel.

Kõik läheb hästi, sa pead õppima end paremini usaldama. Sina ise oma peas teed tihti sääsest elevandi.

KAKSIKUD

Sa ärritud tihti pisiasjade pärast ja kulutad neile liiga palju energiat. Sa võiksid leida mooduseid, kuidas end rahustada ilma teiste peale karjumata või mõtlemata, et teised on lollid.

VÄHK

Sinus tõuseb stress kohe, kui sa end ohus olevat tunned. Öösel üksi väljas käimine paneb su südame kiiremini tuksuma. Sa ei talu kriitikat ega inimesi, kes sind pingsalt silmitsevad, kõik see muudab su närviliseks. Ära hoia oma tundeid tagasi, hinga sügavalt sisse ja ütle neile, mida sa tegelikult arvad.

LÕVI

Sa muutud närviliseks iga kord, kui sa tunned, et olukord su käest libiseb. Sa peaksid mõistma, et asjad toimivad ka ilma sinu juhtimata ja sa ei pea kõiki otsuseid ise vastu võtma. Mõnikord pead sa lihtsalt lõpetama muretsemise ja tegutsema ka teiste plaanide järgi.

NEITSI

Sinu liigne analüüsimine tekitabki sinus stressi. Sa mõtled liiga palju ja sa oled iseenda suurim vaenlane. Sa pead õppima end rohkem usaldama, kõik ei lähe tingimata halvasti elus.

KAALUD

Sa armastad õiglust ja sellepärast on ebaõiglus see, mis tekitab sinus stressi. Sa analüüsid liiga palju käesoleva hetke häid ja halbu külgi. Tegutsemise asemel mõtled sa liiga kaua erinevatele stsenaariumitele, mis võiksid juhtuda.

SKORPION

Sinul on vaja, et teised sulle hingamisruumi jätaksid. Sa vajad rahu ja omaette olemist aeg-ajalt, muidu lähed sa närviliseks.

AMBUR

Sa ei talu, kui sulle öeldakse, kuidas käituda, riietuda või mismoodi tegutseda. Sulle ei meeldi kellaaegadest kinni pidada, sulle ei meeldi, kui sind sunnitakse midagi tegema. See muudab sind närviliseks.

KALJUKITS

Sina ise oled oma stressi allikaks. Sa avaldad endale liiga palju survet ja paned ise endale tähtajad, millest sa kindlasti kinni tahad pidada. Sa pead lõpetama kõikidele "oleksitele" ja keskenduma käesolevale hetkele.

VEEVALAJA

Sind muudab närviliseks see, kui asjad ei lähe sinu tahtmist mööda. Sa teed liiga palju, sellepärast peaksid sa aega maha võtma ja õppima puhkama. Isegi, kui asjad ei lähe sinu soovide mööda ei tähenda see, et kõik halvasti on.

KALAD

Sa oled oma loomult pigem tagasihoidlik ja igasugune enese näitamine muudab sind närviliseks. Sulle ei meeldi teiste ees sõna võtta. Sa pead õppima end paremini usaldama. Kõik läheb hästi.

Kommentaare ei ole