{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks Kaljukitse tähtkujus sündinud on erakordsed inimesed

M eil kõigil on tutvusringkonnas keegi, kes teisi oma olemusega kütkestab ja teiste pilke püüab. Tead ju küll, see keda alati igale poole ku...

Meil kõigil on tutvusringkonnas keegi, kes teisi oma olemusega kütkestab ja teiste pilke püüab.

Tead ju küll, see keda alati igale poole kutsutakse ja kes kõikidele meeldib. No vot, väga suur on tõenäosus, et see inimene on sündinud Kaljukitse tähtkujus (22. detsember - 19. jaanuar)

Kaljukits ei võta mitte kunagi midagi niisama kergel käel. Tal on reaalsusest oma arusaamine. Ta on usaldusväärne ja aus ja tema peale võib alati loota. Kuna ta ise on siiras, siis reetmist vihkab ta üle kõige.

Miks sinu Kaljukitsest sõber on kulda väärt? 

1. Ta on alati täpne.

Täpsus on Kaljukitse jaoks A ja O. Puutub siis asi tavalisse kokkusaamisesse, tööasjade ajamisse või sõpradega veedetud õhtusse, sa ei pea kunagi teda ootama niisama.

2. Ta töötab rohkem, kui teised.

Üks, mis on kindel on see, et Kaljukits on suur töörügaja. Ja ta tahab kõike kontrollida, ka oma tööalaseid asju. Aga seda just sellepärast, et ta armastab tööd teha. Tal on loomulik anne asju hästi teha. Ta on järjekindel, range, tõsise loomusega ja otsib täiuslikkust.

3. Ta on loogiline ja hästi organiseeritud.

Ta on väga otsusekindel. Kaljukitsedel on pea alati kindlalt õlgade peal ja neil on annet, et hoida probleemid endast eemal.

Kui sa peaks temaga tülitsema, siis tunnistab ta alati, kui on eksinud.

4. Ta on ambitsioonikas.

Tea ei ole kerge maha murda, ta on väga ambitsioonikas ja leiab alati lahenduse, kui vaja. Ta suudab oma eesmärke ellu viia. Ta armastab õppida ja januneb uute teadmiste järgi.

Kaljukits ei hakka sind alandama. Vastupidi, ta toetab sind ja aitab sul edu saavutada.

Ta on ambitsioonikas ja karjäärihimuline aga ta leiab, et kõrgemal pool leidub alati ruumi ka teistele.

5. Ta oskab rahaga ümber käia.

Kaljukits tunneb raha väärtust ja hindab väärtuslikke asju. See ei muuda neid aga raiskajateks, vastupidi.

Ta suudab oma rahaga suurepäraselt ringi käia, ta teab kuidas raha teenida, kuidas kulutada ja kuidas säästa.

6. Ta on väga aus.

Ausus on nende aatesõna. Mõnikord võib ta olla liiga otsekohene oma aususes aga oma tõega ei taha ta kellelegi haiget teha. 

7. Ta on kannatlik.

Kannatlikkus on hea omadus elus.

Kaljukits on alati valmis sind ära kuulama. Ta jääb alati rahulikuks ja mõistvaks, isegi kui sul endal võtab arusaamine rohkem aega.

8. Ta on lojaalne.

Alguses võib sulle tunduda, et Kaljukits on külm ja eemalolev aga tal on vaja vaid aega, et õppida teisi inimesi tundma.

Kui ta leiab, et sa oled väärt ta sõprust, siis on ta sinu vastu väga lojaalne. Ta on alati su kõrval, valmis sind toetama mis ka ei juhtuks.


Kommentaare ei ole