{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas teada, et sa oled halvas suhtes?

H alba suhet on lihtne kindlaks määrata juba sellepärast, et enamiku ajast ei tunne sa ennast selles suhtes hästi. Kõik inimesed väärivad el...

Halba suhet on lihtne kindlaks määrata juba sellepärast, et enamiku ajast ei tunne sa ennast selles suhtes hästi. Kõik inimesed väärivad elada täisväärtuslikku elu, tundma end turvalisena oma kodus oma kaaslasega ja olla õnnelikud. Mitte keegi ei tohiks veeta oma elu mürgise inimese kõrval, kes paneb ta kannatama.

Kahjuks usuvad paljud, et parem on kannatada halva inimese kõrval lootuses, et ühel heal päeval ta muutub, kui jääda üksi. Tegelikult on see vale ja niimoodi jääd sa ilma juhusest kohtuda õige inimesega.

Loomulikult on vale lahku minna peale ühte tüli, kõikides suhetes tuleb ette tõuse ja mõõne. Kas enamiku ajast sa oled õnnelik? Kas te tülitsete palju? Kas su elukaaslane kohtleb sind nii, nagu sa väärid.

Paljudel naistel on kalduvus leida oma meeste halvale käitumisele õigustusi ja nad võivad uskuda, et on sellise käitumise ära teeninud. Teiseks kardavad nad midagi oma elus muuta.

Kuidas tunda ära, et sa oled halvas suhtes?

1. Ta solvab sind.

Ta üritab sind endast välja ajada ja kutsub sind hulluks ja psühhopaadiks. Ta võib sulle öelda, et sa oled liiga loll selleks, et aru saada.

2. Ta ütleb sulle, kuidas sa peaksid end riietama.

See näitab seda, et ta tahab sinu üle kontrolli saada. Tema ütleb, mida sa peaksid tegema, mida sa peaksid kandma ja millest sa peaksid rääkima. Aga ära unusta, et sul on õigus omaenda arvamusele, omaenda maitsele ja otsustele. Ära lase kellelgi dikteerida seda, mida sa peaksid tegema.

3. Sunniviisiline vahekord.

Sa pead alati oma keha kuulama. Kui sa oled väsinud või stressis või siis sa lihtsalt ei taha, siis jää endale kindlaks. Sa ei tohi laste teisel sunniviisiliselt midagi teha. Sa ei ole ese, mis talle kuulub ja sa ei ole olemas selleks, et talle naudingut valmistada.

4. Ta ei käitu mehena.

Kui ta käitumine sarnaneb rohkem teismelise omale, kes ei tunne piire, siis on midagi valesti. Kui ta iga õhtu välja ja tuleb koju vara hommikul, siis pole see normaalne. Kui sa üritad teaga rääkida, siis teda see ei huvita. Sa ei tohiks sellise inimese juurde jääda.

5. Ta valetab sulle ja sa tead seda.

Ausus on suhte alus. Sa ei saa talle igavesti andeks anda ja loota, et ta muutub. Valetava inimese kõrval ei ole sul mingeid tuleviku väljavaateid.

6. Ta ajab su tihti nutma.

Kui su mees toob sulle rohkem muret, kui rõõmu, pole kõik korras. Kui sa tema kõrval oled pidevalt kurb ja õnnetu, ei vääri ta sind.

7. Ta on liiga armukade. 

Kui ta süüdistab sind valetamises ja varjamises, on midagi korrast ära. Kui ta tahab sind ainult endale ja keelab sul kõikide teistega suhelda, on midagi tema juures valesti. Ta ei usalda sind aga usaldus on iga suhte alus. Võib-olla pole ta ise aus sinu vastu.

8. Ta kuritarvitab sind emotsionaalsel pinnal.

Iga kord, kui ta on halvas tujus ja vihane, elab ta oma viha sinu peal välja. Sa oled ainuke inimene, kes tema halba tuju enda nahal tunda saab. Normaalses suhtes peaks ta sind kohtlema armastuse ja tähelepanelikkusega ja mitte sind kaasama oma negatiivsete emotsioonidega.

9. Ta flirdib teistega.

See näitab, et ta sind ei austa ja ei võta sind tõsiselt. Sa peaksid enda kõrvale leidma kellegi, kes sind väärtustab ja armastab. Normaalne suhe on rajatud usaldusele ja kui sa teda usaldada ei saa, kas ta siis väärib sind tõesti?






Kommentaare ei ole