{ads}

HIDE

Viimased

latest

4 viisi, kuidas õunaäädika abil oma juukseid tugevdada.

Õunaäädikas on mitmel erineval moel juustele kasulik. Teda võib kasutada juustemaskina või loputusveele lisades, ka suu kaudu sisse manustat...

Õunaäädikas on mitmel erineval moel juustele kasulik. Teda võib kasutada juustemaskina või loputusveele lisades, ka suu kaudu sisse manustatuna toimib õunaäädikas juuste ilu heaks, tagades neile kaitse ja hea kasvu.

Õunaäädikas on suurepärane vahend, mis aitab kõõma vastu, alandab sügelustunnet ja leevendab kuivade juuste probleemi. Samuti aitab ta juustele anda sära ja muudab nad tervemaks.

1. Tervendava mõjuga peanahale.

Peanahk võib ruttu muutuda happeliseks mitmete erinevatel põhjustel, seal hulgas on oluline roll šampoonidel, mis peanahka ärritavad ja mis omakorda tekitavad bakteritele soodsa pinna, kui peanaha pH tase on tasakaalust väljas.

Nõuanne: lisa 1 sl õunaäädikat oma šampoonile.

2. Leevendab peanaha sügelust.

Kui juuste follikulid on ummistunud, kuhjuvad surnud naharakud ja rasunäärmed  kokku ning tekitavad häireid.

Nõuanne: Sega pool tassi vett poole tassi õunaäädikaga. Masseeri peanahka saadud vedelikuga ja lase mõjuda 10 - 15 minutit. Loputa külma veega. See stimuleerib vereringet.

3. Paneb juuksed kiiremini kasvama.

Õhukeste juuste probleemi saab ravida kiirendades juustekasvu stimuleerides seda mehhannilise teguriga. Õunaäädikas aitab juustekasvu kiirendada.

Nõuanne: Tee juustemask kahe sl õunaäädika ja 1 sl riitsinusõliga. Riitsinusõli aitab kirendada samuti juustekasvu.

4. Täide vastu.

Et vältida kaubanduses müügil olevaid keemilisi täiravimite otsmist, kasuta parem naturaaldeid vahendeid..

Nõuanne: Määri juuksed kokku kookosõliga. Kata juuksed seejärel rätikuga ja lase mõjuda tund aega. Loputa juukseid veega, millele on lisatud õunaäädikat, seejärel kammi peene kammiga. Korda mitu korda päevas.


Kommentaare ei ole