{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 astroloogilist tähemärki, kellel on kõik eeldused, et olla ideaalne elukaaslane

Selle nimekirja esimesel kohal on SÕNN! Kui su elukaaslane on sündinud Sõnni tähtkujus, siis oled sa suure õnnega koos. Sõnn ei jäta sind ii...

Selle nimekirja esimesel kohal on SÕNN!


Kui su elukaaslane on sündinud Sõnni tähtkujus, siis oled sa suure õnnega koos. Sõnn ei jäta sind iial maha, ta ei reeda sinu tundeid - vastupidi, ta teeb kõik, et sul oleks kõik, mis vaja. Ta tagab sulle majandusliku turvalisuse, heaolu, rahuliku õnne ja teatava kire. Sõnn on väga töökas, kelle jaoks töö on peaaegu sama suure tähtsusega, kui pere. Ta võib olla kangekaelne aga alati headel põhjustel. Sõnn on lojaalne ja truu, ta pingutab selle nimel, et kodus valitseks harmoonia ja tasakaal. Samuti on temas olemas romantiline külg, ta on tõepoolest ideaalne ja loodud pereeluks. Boonusena on Sõnnid üldiselt tuntud, kui väga head kokad.

Teise koha on saavutanud VÄHK.

Vähk on sodiaagimärkidest kõige romantilisem. Kui sa tahad tunda armastust suure A-ga, siis ära kõhkle hetkegi. Temaga koos viib ta sind seitsmendasse taevasse ja toob sulle alla tähed ja kuu. Pole olemas temast romantilisemat tähemärki. Ta ei suuda oma tundeid ja armastust varjata, sa loed seda iga tema pilgust, sõnast ja hoiakust iga päev, mil sa tema kõrval elad. Tema jaoks oled sina kõige tähtsam maa peal jättes kaugele taha töö ja muud kohustused. Sa võid alati tema peale loota.

Kolmandal kohal on KAALUD.

Kõigist sodiaagimärkidest on Kaalud kõige armastusväärsemad ja sotsiaalsemad. Teda on võimatu mitte armastada, sest nende elurõõm on nakkav.

Nendega on äärmiselt meeldiv suhelda, nad panevad kõik inimesed end hästi tundma. Nad toovad teiste ellu rõõmu ja õnne. Nad on vestluskaaslastena väga huvitavad ja oskavad asjadest köitvalt ja kaasakiskuvalt rääkida.

Kaaludest elukaaslane flirdib ka aastakümneid hiljem oma partneriga, täpselt nii nagu ta seda tegi suhte alguses. Tema kõrval juba igav ei hakka, ta lihtsalt ei jäta selleks võimalust.

Neljandal kohal on AMBUR

Ambur on väga lihtne, temaga tunnevad kõik end hästi. Temasse on lihtne ka armuda, ta on nii lõbus ja tore. Tema kõrval veedetud hetked on unustamatud ja meeldejäävad. Igavusel pole tema elus kohta.

Ambur ei võta elu liiga tõsiselt ja ei hakka oma elus ükskõik mida tegema. Armastuses võib ta olla natuke impulsiivne ent väga kirglik. Ta ei ole nõudlik oma partneri valikul, kõige tähtsam on see, et nad teineteisega hästi läbi saaksid.

Ja viiendal kohal on KALJUKITS

Armastuses pühendab Kaljukits kogu oma tähelepanu oma kaaslasele. Ta austab oma partnerit koheldes teda alati nii nagu peab, ilma kunagi teda pilkamata.

Kaljukitsele on tema partneri heaolu tähtis. Ta jagab kõike oma kaaslasega. Ta on usaldusvääriline ja tema peale võib rasketel aegadel loota. Tema jaoks pole suhe võistlus vaid peab olema rajatud vastastikkusele usaldusele, jagamisele ja suhtlemisele.

Kommentaare ei ole