{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks inimesed ei oska armastada?

1. Sest nad otsivad kiiret tulemust. Tänapäeva maailmas pannakse suurt rõhku kiirusele ja tõhususele. Meie ühiskonnas on esikohal kiire inte...

1. Sest nad otsivad kiiret tulemust.


Tänapäeva maailmas pannakse suurt rõhku kiirusele ja tõhususele. Meie ühiskonnas on esikohal kiire internet, kiirtoitlustumine, kiiret andmesidet võimaldavad telefonid... Me oleme harjunud, et kõik leiab aset silmapilkselt.

Aga armastus ei käi ju nii.

Armastus kulgeb aeglaselt, järk-järgult, etappide kaupa. Sa ei saa oodata, et ta lööb hetkega põlema ja põleb sama suure leegiga kogu elu. Sa ei saa teada, kui sa oled inimest kohanud ainult paar korda, kas sa teda armastad või ei.

2. Sest nad kasutavad uimasteid ja alkoholi, et reaalsuse eest põgeneda.  

Selles pole midagi halba, kui sa aeg-ajalt võtad mõne klaasi sõpradega, et peale tööd lõõgastuda, tähtis on mitte liiale minna. Kui sa aga regulaarselt alkoholi tarbid, siis ei aita see sul ka armastust leida. Olles pidevas uimas ei saa sa elada samal ajal reaalses maailmas ja kohtuda uute inimestega, sa ei saa neile näidata, kes sa tegelikult oled.

Sa ei leia armastust, kui sa oled koguaeg pilves, sest sellistel hetkedel ei ole sa teadlik ja sina ise.

3. Liiga palju juhuslikke suhteid.

Juhuslikud suhted ei ole head pikemas perspektiivis. Hoia oma energiat, et leida enda kõrvale keegi, kes sind emotsionaalselt, vaimselt ja füüsiliselt rahuldab.

4. Inimesed tunduvad enesekesksemad.

Tänapäeva inimestel on liiga palju tegemist omaenda eluga ja oma isiklike draamadega, nad isegi ei märka, mis nende ümber toimub. Kui sa kogu oma jõu ja energiaga keskendud omaenda isikule, siis ei ole ju võimalust, et sa leiaksid endale armastust.

5. Inimesed seovad end kellegagi kohusetundest.

Sest ühiskond dikteerib neile, et nad peavad endale kellegi leidma teatud vanusesse jõudes, nad peavad pere looma, nad peavad olema nagu kõik teised. Sellepärast nõustuvad inimesed kohtuma nendega, kes neid isegi ei vääri.

Tee paus, õpi ennast paremini tundma ja tegele sellega, mis sind huvitab. Ainult nii võid sa kedagi kohata, kes sulle sarnaneb ja kellega sa end hästi tunned.

6. Inimesed keelduvad kompromisse tegemast.

Enamikel inimestel on oma elu juba ette ära planeeritud. Neil on mingi idee peas juba olemas, kuidas nad oma elu elada tahavad, kui nad teatud ikka jõuavad. Nad ei taha takistusi oma plaanidele, sest kõiksugused ootamatused on hirmutavad ja muret tekitavad. Aga armastus ei ole alati mugav. Sa pead olema valmis muutusteks oma elus, valmis olema asju edasi lükkama, muutma oma plaane ja juhtima seda armastuse suunas. See väärib ju seda, kas pole?

7. Inimestel on armastusest ebareaalne arusaam.

Inimesed usuvad, et tõeline armastus on midagi muinasjutulist ja ainult vähesed saavad seda oma elu jooksul kogeda. Nad on nõudlikud, idealistid ja oodates seda ebareaalset armastust, takistavad nad end armastamast. Armastus aga võib eksida ja olla keeruline. Sellepärast ole paindlikum, sest sa elad tõelist elu ja mitte muinasjuttu.

8. Inimesed ei oska armastada.

Armastamise jaoks on vaja palju aega, pingutusi ja kogemusi. Iga inimene on erinev, erinevate vajaduste ja soovidega, mis nõuab erinevat armastust.

On oluline leppida sellega, et võib-olla ei ole sina lihtsalt valmis armastuseks. Ole kannatlik ja anna endast parim.

Kommentaare ei ole