{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sa ise oled süüdi selles, kui sa oma eluga rahul ei ole.

K ui sa arvad, et su elu on jama, siis ilmselt see nii ongi. Kui sa arvad, et kogu maailm on sinu vastu, siis ilmselt ka see on nii. Kui sa ...

Kui sa arvad, et su elu on jama, siis ilmselt see nii ongi. Kui sa arvad, et kogu maailm on sinu vastu, siis ilmselt ka see on nii. Kui sa arvad, et sa väärid rohkemat, siis tõenäoliselt sa vääridki rohkemat.

Ainus, mis takistab sul paremaks saamast, oled sina ise.

Kui sa usud, et kogu maailm on sinu vastu, on see sellepärast, et sinul on vale ellusuhtumine. Sa oled liiga negatiivne, selle asemel, et asju positiivse külje pealt näha. Sa lased negatiivsusel end kontrollida ja järelikult võtabki see sinu elu juhtimise üle. Sa lased halval oma elu üle võimu võtta.

Sa ei saa kunagi paremaks, kui sa lepid oma elus selle tööga, mis sulle antakse ja millega sa isegi rahul ei ole, ainult sellepärast, et sa oled liiga laisk, et minna ja otsida midagi paremat. Ja see on ainult sinu enda süü, mitte teiste!

Sa ei saa iialgi reisida kuskile ja avastada fantastilisi kohti maailmas, kui sa pidevalt uusi vabandusi välja mõtled selleks, miks sa seda teha ei saa. Osta lennukipilet, pane mõned vajalikud asjad kotti ja mine! Unusta oma liiga korrapärane igapäevaelu ja koge lõpuks ometi midagi põnevat.

Sa ei suuda iialgi kaalu kaotada, kui sa ei muuda oma toidumisharjumusi.

Sa ei paranda kunagi oma tervist, kui sa ei hakka sööma rohkem köögivilju ja kui sa ei taha trenni teha. Sa ei saa kunagi targemaks ega laienda oma silmaringi, kui sa ei taha teistelt õppida ega lugeda.

Sa ei ole kunagi õnnelik, kui sa ei näe medali teist külge. Sa ei suuda kunagi õnne oma elus saavutada, kui sa ümbritsed end pidevalt inimeste ja asjadega, mis sind paigal hoiavad ja ei arenda.

Sina oled süüdi selles, et sa õnnetu oled. Sina oled süüdi selles, et sa ummikus oled, et su suhted teistega halvad on, et sa pidevalt teisi kritiseerid ja et sa tahad alati rohkem saada.

Kõik see on sinu süü.

Ja sa ei saa sinna midagi parata. Sa oled iseenda kõige suurem vaenlane, sa oled ainus inimene, kes on sinu eesmärkide ja edu teel põiki ees.

Elu ei võlgne sulle midagi, sellepärast ära oota elult midagi. Ära oota, et sulle tuuakse kandiku peal ukse taha miljon eurot, ära oota, et homme hommikul ärgates oled sa sale ja trimmis, ära ota, et homme saad sa endale unistuste töökoha, kui sa ei taha natukenegi pingutada.

Kui sa midagi tahad, pead sa selle jaoks kõvasti vaeva nägema. Sa pead tegema tõsist tööd iseenda kallal. Sa pead tegema ohverdusi ja panema asjad liikuma ka siis, kui olukord muutub kriitiliseks ja keeruliseks. Sa pead jätkama seda, mida sa oled alustanud isegi, kui iga su keha rakk sind sunnib loobuma, sest ainult nii suudad sa tasemele jõuda.

Mõlemal on õigus - sellel, kes usub, et ta edu saavutab ja sellel, kes seda ei usu.

Ära seisa oma teel põiki ees, ära anna alla, kui ajad raskeks muutuvad, sest alla andmine ei vii mitte kuhugi. Selle asemel, et rohkem tööd teha, tööta intelligentselt.

Usu iseendasse ka siis, kui mitte keegi teine seda ei tee ja ühel päeval võid sa endale öelda: " Sa said sellega hakkama!"

Mitte keegi ei usu, et sa suudad seda niikaua, kuni sa pole seda neile tõestanud, sellepärast on oluline, et sa ise tahad oma unistusi täide viia.

Lõpeta nende asjade tegemine, mis sulle rahuldust ei paku, lõpeta teiste süüdistamine omaenda probleemides ja lõpeta selle uskumine, et elu sulle midagi võlgneb, sest see ei ole nii. Kui sa tahad, et su elu paremaks muutub, siis muuda seda. Tee midagi positiivset, mis julgustab sind minema õiges suunas ja ära lõpeta enne, kui sa oled sihile jõudnud.

"Pikki aastaid ootasin ma, et mu elu muutuks. Nüüd ma tean, et elu ootas jällegi, et mina muutuksin." Fabio Volo.




Allikas:  http://thoughtcatalog.com

Kommentaare ei ole