{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neli kõige ustavamat tähemärki

VÄHK Vähk vajab turvatunnet oma elus ja sellele aitavad suurest kaasa tema pere ja sõprusringkond. Nende rahulolu nimel teeb Vähk kõik...

VÄHK


Vähk vajab turvatunnet oma elus ja sellele aitavad suurest kaasa tema pere ja sõprusringkond. Nende rahulolu nimel teeb Vähk kõik endast oleneva, et vältida tülisid ja tagada oma lähedastele heaolu, mida nad väärivad. Üksi ei oleks Vähil elu, ta on kõige parim ja ustavam kaaslane, keda soovida võib.


SÕNN

Sõnn on sündinud armastuse planeedi, Veenuse juhtimise all. Sõnn on sensuaalne ja loodud armastuseks. Hoolimata oma põikpäisusest ja pealtnäha külmusest on Sõnn parim armastaja ja sõber, kelle ustavuse võib kartuseta proovile panna. Ta on siiras, lojaalne ja aus kõiges. Ta jääb oma lähedaste kõrvale kuni surmani.

KALJUKITS

Kaljukits armastab häid tutvusi ja enda ümber oma lähedasi näha, hoolimata oma suurest kirest töö vastu. Lähedast ja sõprade heaolu on talle tähtis. Kaljukits on hea ja kindel sõber, kelle sõpruses sa pettuma ei pea.

KAALUD

Nii, nagu Sõnn, on ka Kaalud juhitud Veenuse poolt. Kaalud on müstilised inimesed, kes võluvad teisi oma olemusega. Nende seltskonda armastatakse, sest nad tõmbavad teisi endale ligi oma oskusega olla ja elu vaadata. Kaalud on head sõbrad ja kaaslased, see kindel teadmine, et sõprus nendega kestab igavesti, muudabki neid väärtuslikeks.

Kommentaare ei ole