{ads}

HIDE

Viimased

latest

9 märki, mis näitavad, et sinu kaitseingel otsib sinuga ühendust

U sutakse, et me kõik oleme siin mingi teatud missiooni ellu viimiseks. Ja et meil kõigil on spirituaalne juht ehk kaitseingel, kes meie üle...

Usutakse, et me kõik oleme siin mingi teatud missiooni ellu viimiseks. Ja et meil kõigil on spirituaalne juht ehk kaitseingel, kes meie üle valvab.

Mõnikord see spirituaalne juht sosistab mõne sõna, tuletab meelde mõnda mõtet või ideed, samal ajal, kui teistel kordadel annab ta endast märku mitmel erineval moel. Juhust ei ole olemas. Pööra tähelepanu asjadele, mis korduvad ja sünkroniseerivad omavahel. See on sinu kaitseingel, kes katsub sinuga kontakti leida.

9 märki, mis näitavad, et sinu kaitseingel otsib sinuga ühendust.

1. Orbid ehk valguskerad fotodel.

Need on klassikalised. Oled sa oma tehtud fotodel näinud kummalisi valguskerasid, mida inglise keeles orbideks nimetatakse?

Need on sõnumid sinu spirituaalselt juhilt. Et sulle öelda, et ta on sinu juures ja et sind rahustada. Orbid võivad olla ka värvilised. Aga nad on kingitused, mida saab näha ainult tänu piltidele.

2. Laulu- või muusikapala.

Muusika on üks võimalustest kõige kiiremini südant puudutada. Võib juhtuda, et su kaitseingel räägib sinuga läbi mõne laulu, mida sa minevikus oled kuulnud või läbi laulusõnade, mida sa mitte kunagi pole kuulnud. Muusika vibratsioon on kõige kõrgem sagedus ja me võime selleni jõuda. Muusika tuletab meelde emotsioone ja soove vastuste järele. Sel hetkel, kui sa kuuled mõnda laulu, mis vastab sinu soovile, tea siis, et su kaitseingel lubab su soovid täita. Ta tahab, et sa teaksid, et ta sind on kuulda võtnud. Ja et ta on sinu lähedal.

3. Eriline lõhn.

Lõhnad tulevad kõige kummalistematel hetkedel. Oled sa kunagi tundnud korraga roosi või mõne teise lille lõhna autoga sõites? Sinu kaitseingel tahab sinu tähelepanu sellega endale tõmmata. Ta võib samuti kasutada lapsepõlve meenutavaid lõhnu. Neil aegadel tuleta endale meelde, et su kaitseingel soovib sulle teada anda, et on aeg otsustada, enda peale mõtelda, tulevikku usaldada.

4. Sõnad

Sinu kaitseingel võib kasutada kirjutatud materjali, et sulle sõnumit edastada. Oled sa juba lugenud mõnda lauset, mis sulle pisarad silma tõi? Mille sa siis alla joonisid otsekohe. Kui sa nõu ja abi soovid, siis sinu kaitseingel teeb seda liigutaval moel. Sõnadel on jõud ja nad on kõige suuremateks suhtlemisvormideks.

5. Puudutus.

Kõikidele meeldivad silitused. Kurbuse- ja meeleheite ajal puudutab su kaitseingel sind kergelt. Võib-olla tunned sa mõnel kriitilisel hetkel, et keegi sind tõmbab? Või siis tunned mõnel teisel hetkel sulgede pehmust, mis toob sulle külmavärinad peale? Hea moodus, kuidas kaitseingliga ühendust leida on palvetada ja mediteerida. Ära karda, sind armastatakse ja sa ei ole üksi. Puudutused on meeldetuletuseks sulle, et on olemas üks salapärane maailm ja et alati on keegi, kes sind valvab.

6. Unistused.

Vaimne maailm armastab kasutada unenägusid, et sõnumeid saata. See on üks nende armastatumatest vahenditest. Nemad valivad värvid ja stsenaariumi, imeväe ja fantaasia. Sinu kaitseingel jõuab sinuni mitmel erineval moel. Ta võib sulle saata sõnumi läbi kellegi teise draama öeldes sulle midagi, mida sa kindlasti järgmisel päeval mäletad. Kui sa tahad jumalikke vastuseid, siis palu seda enne magama heitmist. Hoia sellejaoks märkmik ja pastakas voodi kõrval ning ärgates kirjuta kõik unes nähtu üles.

7. Sendid. 

Neid võib leida kõige eriskummalistemates kohtades. Näiteks võid sa leida mõne sendi muda seest jalutuskäigu ajal. Su vaimne juht võib kasutada seda vahendit, et su tuju tõsta. Tavaliselt juhtub see siis, kui inimene on natuke kurb või masendunud.

8. Valged suled.

Oled sa leidnud valgeid sulgi kõige kummalistemates paikades? See on ilus märk sinu kaitseinglilt. Need delikaatsed ja ilusad kingitused on tuntud, kui visiitkaardid kaitseinglitelt. Kui sa leiad valge sule, siis on see märk, et sulle saab osaks suur õnn peatselt. Su kaitseingel tahab, et sa teaksid, et ta on sinu juures.

9. Vikerkaar.

Noa ajast saadik on vikerkaar Jumala lepingu märgiks inimestega. Kui sa palud oma kaitseinglit, et ta sulle endast märku annaks ja sa näed vikerkaart, siis on see märk temast.

Albiino vikerkaared, topelt vikerkaared ja tavalised vikerkaared, mis asuvad ümber kuu, on ebatavalised ja ei jäta kahtlustki oma tähenduses. Vikerkaared ei ole mitte ainult märgid millestki üleolevast aga ka head soovid sinule.


Kommentaare ei ole