{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks sa peaksid igal hommikul sööma mett kaneeliga?

N ii mesi, kui kaneel on kõrge toiteväärtusega ja tervisele kasulikud. Nende kombineerimine aitab tõsta immuunsussüsteemi, parandada seedimi...

Nii mesi, kui kaneel on kõrge toiteväärtusega ja tervisele kasulikud. Nende kombineerimine aitab tõsta immuunsussüsteemi, parandada seedimist ja isegi soodustada kaalu langust.


Nii, nagu kurkum on ka kaneel vürts, mida tuntakse tema antioksüdantsete, põletikuvastaste ja antibakteriaalsete omaduste poolest. Lisaks sellele, et kaneeli kasutatakse söögitegemise juures võib kaneel aidata ka hea tervise juurde jääda. Mis puutub meesse, siis mesi on tuntud oma antiseptilise toime poolest, eriti hea on teda kasutada külmetushaiguste puhul. Nii, nagu kaneelil on ka meel antibakteriaalseid, antioksüdantseid ja põletikuvastaseid omadusi, mis aitab tal ravida põletushaavu, mõningaid põletikke ja isegi olla tuntud, kui nooruseeliksiir!

Võttes igal hommikul lusikatäie mett kaneeliga teed sa oma kehale suurepärase teene! Et ideaalset segu saavutada, võta väike kauss ja sega sinna  mett ja kaneeli. Saadud mass ei tohi olla liiga vedel ega liiga paks. Säilita segu jahedas ja igal hommikul, umbes pool tundi enne hommikusööki, võta üks lusikatäis.

6 head põhjust, miks sa peaksid sööma mett kaneeliga?

- Et tõsta immuunsust: mesi ja kaneel toimivad loodusliku antibiootikumina, mis aitab võidelda mõningate bakterite ja viiruste vastu.

- Et kaalu kaotada: võttes iga hommik klaasi sooja veega pool tundi enne hommikusööki, takistad sa rasvade kuhjumist. Loomulikult ei ole mesi ja kaneel imeravimid. Aga koos tervisliku toitumisega on see segu suureks abiks.

- Et võidelda kurguvalu vastu: mõlema toiduaine antibiootilised ja põletikuvastased toimed aitavad võidelda neelupõletiku, angiidi ja teiste haiguste vastu. Et see paremini toimiks, sega mee-kaneeli segu klaasi leigesse vette. Joo aeglaselt ja kurista.

- Et seedimist parandada: kui sul on probleeme kõrvetistega ja teiste mao probleemidega, siis võid sa proovida mee ja kaneeli segu võtta enne igat einet. See segu aitab vähendada seedesüsteemi happelisust.

- Et võidelda südame-veresoonkonna haiguste vastu: sest mesi ja kaneel sisaldavad rikkalikult antioksüdante ja parandavad vereringet, tugevdavad südant ja alandavad kolesterooli taset.

- Et noorendada organismi: see on ammu tuntud, mesi on nooruseeliksiir! Nii, nagu kaneelgi, sisaldab mesi antioksüdante, mis võitlevad vabade radikaalide vastu ja aeglustavad kudede vananemist.





Kommentaare ei ole