{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida su hing tahab, et sa teaksid

I segi, kui see võib nii tunduda, ei ole su hing kehast eraldi. Tegelikult on hing meie olemus. Me oleme kõige selle vari, mis me oleme ja o...

Isegi, kui see võib nii tunduda, ei ole su hing kehast eraldi. Tegelikult on hing meie olemus. Me oleme kõige selle vari, mis me oleme ja on lihtne unustada seda, kes me oleme, kust me tuleme ja kes me võiksime olla. Mõnikord vajame me ainult väikest meeldetuletust.

Sa oled täpselt seal, kus sa pead olema.

Ükskõik, milline olukord ka ei ole. Ükskõik, mida sa oled pidanud läbi elama, et siia jõuda, kus sa praegu oled. Valikud, tulemused, teerajad, mida mööda sa oled käinud või mitte käinud. Sinu hing tahab, et sa teaksid, et kõik, absoluutselt kõik on juhtunud mingil kindlal põhjusel ja mitte miski pole olnud juhuslik. Usalda ennast, kõik läheb hästi!

Oma enesehinnangut saad ainult sina ise mõõta, mitte teised.

Kui sa ootad pidevalt teiste heakskiitu, siis ei saa kunagi õnnelikuks. Me kõik oleme erinevad ja näeme asju erineval moel. Aga sinu maine on üks asi, mida sa ei saa kontrollida. Sest su maine ei ole ainult sinu enda kätes, sellepärast ära püüa enam kõigile meeldida ja katsu meeldida vaid iseendale.

Vabasta end oma hirmudest.

Universumis on ainult kaks tõde, esimene on armastus ja teine on hirm. Need on kaks võrdset vastastikkust poolt. Et olla tõelises ja puhtas armastuses, mis on elu edasiviivaks jõuks, ei tohi lasta end juhtida hirmust.

Kui ajad on rasked, muuda oma maailmavaadet.

Kõik emotsioonid nagu muretsemine, konfliktid, süütunne, kahetsused ja kurbus tulevad sellest, et sa ei ela praeguses  hetkes. Ainult siis, kui sa elad täiel määral praeguses hetkes, oled sa suuteline muutma oma maailmavaadet ja mõista, et elus aset leidvad juhtumid suures mõõdus on pisiasjad.

Ära ela minevikus ja ära unista tulevikust. Leia endale mingi huviala, mis sind köidab ja tegutse. Sinu elu järgmine hetk ei ole olulisem, kui praegune hetk. Vii täna ellu homse päeva unistused ja saa aru, et sinu minevikus aset leidnud teod olid määratud sind õpetama ja edasi liikuma. Lase neil minna, lase neil olla ja hinda kõike seda, mis sul praegu olemas on.

Praegune hetk on ainus, mis sul tegelikult olemas on. Praegusest hetkest alates, võib su elu iga hetk lõppeda. Selle asemel, et muretseda eeloleva pärast või veeta magamata öid mineviku pärast, armasta ja ela tõeliselt käesolevas hetkes.

Kõik on ainult ajutine

Kui sa oled halvas kohas, siis on see ajutine. Kui sa oled heas kohas, siis tõenäoliselt ka see on ajutine. Elus ei jää asjad kestma. Universum on pidevas muutumises ja meie niisamuti. Kõik on hetkeline ja kaduv. Ära harju liiga palju sellega.

Sul on olemas see, mida sa vajad

Kõik, mida sa vajad, on sinu sees juba olemas. Õpi ennast tundma ja mõistma. Kõik see, mida sa vajad - julgus, tugevus, kaastunne ja armastus - kõik see on sinu sees juba olemas. Sina valid, selepärast võta see, mida sa vajad ja kasuta seda.

Ja kõik anded, talendid ja motivatsioonid, mida sa edu saavutamiseks vajad, on juba sinus olemas. Sa pead iseendasse uskuma ja tegema parima, et jõuda sinna, kuhu sa tahad jõuda. Sul on juba praegu kõik vajalikud tööriistad selleks olemas.

Sa ei pea muutuma.

Kui sa tahad muutuda, muutu siis! Aga tea, et sul tegelikult ei ole vaja muuta mitte midagi iseenda juures. Sa oled piisavalt hea ja piisavalt tark just sellisena, nagu sa oled. Ära lase mitte kellelgi endale öelda, et sa pead end muutma. Lepi oma saatusega.


Ära unusta, et sa ei ole üksi.

Sa ei ole mitte kunagi üksi. Alati on keegi siin sinuga. Ja isegi, kui sa tunned, et sa oled kõigi poolt maha jäetud, on keegi siin sinuga.

Räägitakse, et Albert Einstein uskus teise, alternatiivse maailma olemasollu. Sellesse, mida me ei näe.

See, mis on meie silmade eest varjul, on energia. Imesuur energia, mida sa mõnikord tunned. Sa ei ole iialgi üksi. Sa oled alati ümbritsetud nähtamatust ja kui sa tahad teda kutsuda, siis usu mind, vastus võib sind üllatada.





Kommentaare ei ole