{ads}

HIDE

Viimased

latest

Laused, mida kindlasti vältida, kui sa tahad kaalu kaotada.

K ui sa oled üks neist, kes kogu oma elu kaaluga võitleb, siis ilmselt oled sa juba nüüdseks teadlik, et kaalu probleem on suurelt määtalt p...

Kui sa oled üks neist, kes kogu oma elu kaaluga võitleb, siis ilmselt oled sa juba nüüdseks teadlik, et kaalu probleem on suurelt määtalt psühholoogiline probleem ja selle edu või läbikukkumine on kõik peidus kahe kõrva vahel. Väga oluline on jälgida, millised on sinu mõtted ja uskumused, sest see määrab juba ette, kas sa suudad või ei soovitud kaalu saavutada. On mõned laused, mida sa endale ei tohiks öelda ja mis nullivad su pingutused enne, kui sa alustada jõuad.

1. MA OLEN TRENNI TEGEMISEKS LIIGA VÄSINUD

Loomulikult tunneb iga inimene end õhtul tühjaks pigistatuna, nagu sidrun peale pikka tööpäeva aga mine siis trenni enne tööpäeva. Või leia selleks aega nädalavahetusel!

2. MUL ON LIIGA AEGLANE AINEVAHETUS.

Ole aus, kas see teadmine aitab sul kuidagi kaalu kaotada? Võta parem väljakutse vastu ja küsi endalt: "Aga mis mind takistab kaalu kaotamast? " Ära hädalda vaid võta vastutus enda õlgade peale ja tegutse!

Ükskõik kes selle aeglase ainevahetuse ka välja ei mõelnud, on see kokkuvõttes hea vabandus, et kuklit edasi süüa ja ennast haletseda. Palju raskem on hakata tervislikult sööma ja trenni tegema. Ja aeglase ainevahetuse probleem kaob ise ära.

3. MA EI SAA KUNAGI OMA NORMAALKAALU

Kui sa tahad kaalust alla saada, siis ära iialgi ütle iial. Kui sa midagi tahad, siis sa ka saad ja kõik on võimalik. Muuda ära see lause, ütle parem näiteks: Ma olen kindel, et kui ma tahan, siis ma saan oma normaalkaalu saavutada, kõik on ainult kättevõtmise küsimus.

Teiste sõnadega, kui sulle kaalu kaotamise eest makstaks miljon eurot, sa ju suudaksid seda, kas pole? Sellepärast kasuta positiivset sõnastust ja väga võimalik, et varsti tänu sellele suudad sa oma normaalkaalu saavutada.

4. MUL POLE AEGA TRENNI TEGEMISEKS

Sest kogu su aeg kulub muude olulisemate asjade peale, kas pole? Jällegi, ise sa oled oma prioriteedid paika pannud ja ise sa otsustad, kas sul on või pole aega harjutuste tegemiseks. Kui sa seda tahad, siis sa leiad selleks aja. Näiteks soorita varvastele tõusu hambaid pestes või tee kükke telefoniga rääkides.

5. TEISED RIKUVAD MU DIEEDI ÄRA

Mitte keegi ei sunni sind sööma ja keegi ei topi sulle toitu suhu. Sina ja ainult sina ise oled süüdi, kui sul piisavalt tahtejõudu ei ole.

Kommentaare ei ole