{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Milline armastaja sa oled?

O led sa armastuses pigem tagasihoidlik või südametevõitja? Kui palju mõjutab su tähemärk sinu armuelu? JÄÄR - iseseisev ja julge. Ülekoorma...

Oled sa armastuses pigem tagasihoidlik või südametevõitja? Kui palju mõjutab su tähemärk sinu armuelu?

JÄÄR - iseseisev ja julge.

Ülekoormatud oma töö ja karjääriga, selle tähemärgi all sündinuid on raske mõista. Need tugeva iseloomuga isikud on elumerest läbi käinud ja nad ei hakka oma vigasid ega eksimusi üles tunnistama. Sellepärast ei ole väga kerge nendega normaalset suhet luua.

Jäärad on oma igapäevases elus iseseisvad ja tahavad ise otsustada, kuhu nad lähevad. Aga mitte kõik Jäärad pole hingelt vallalised - kui ta kord on haruldase pärli leidnud, kes tema iseloomuga sobib, siis oskab ta oma kaaslast õnnelikuks muuta.

SÕNN - stabiilne ja lojaalne

Selle tähemärgi all sündinud on rahulikud ja stabiilsed, see muudab nad peaaegu ideaalseteks elukaaslasteks. Nende armastus materiaalsete ja säravate asjade vastu aga võib neile kaasa tuua suhteprobleeme. Seda enam, et Sõnnid on tuntud oma kangekaelsuse poolest, kes ei tunnista iialgi oma vigu. Pole kerge niimoodi elada, ent kui kuldne kesktee on kord leitud, siis võib elu Sõnniga olla pikk ja õnnelik.

KAKSIKUD - jutukas ja romantik.

Kaksikud on üks ilusamatest tähemärkidest ent neil on väga muutlik meel. Nad vahetavad tihti arvamust. Nad on tähelepanelikud oma kaaslase vastu ja armastavad siiralt, ent järgmisel hetkel võivad nende tunded sama ruttu kaduda, kui nad alguse said.

VÄHK - rahu, armastus ja õnn

Selle tähemärgi isiksus on rahulik ja vajab harmooniat. Need on ideaalsed omadused armusuhteks. Vähk ei hakka kooselu tormiliseks muutma tülidega, vaid võib palju enda peale võtta rahu säilitamise eesmärgil. Vähil on tihti ainult liiga emotsionaalne külg, mis võib ta kaaslast lämmatada.

LÕVI - südametevõitja

Lõvid on suured võrgutajad. Aga nende olemus muudab nad enesekeskseteks, kes võrgutavad teisi selleks, et enda ego tõsta. Lõvid armastavad olla igas valdkonnas tähelepanu keskmes. Niisamuti ka oma suhetes, nad tahavad olla idealiseeritud oma kaaslase poolt.

NEITSI - sõltuvus teisest.

Neitsi armub tihti esimesest pilgust. Neitsi annab endast kõik armastuses. Nende elu sõltub aga seejärel sellest, kellele ta süda tuksub. Neitsid on ilmselt ideaalsemad kaaslased.

KAALUD - oskus kaaluda.

Selle armutähe maagiline oskus on alati olemas olla. Ta suudab ka kõige tormilistemates suhetes kainet pead hoida. Ta on suurepärane kaaslane, kellele alati toetuda võib.

SKORPION - intensiivsus

Skorpioniga võivad suhtes olla vaid tulest läbi käinud inimesed, sest Skorpion ei tee midagi poolikult. Tal on kõige kirglikum ja samal ajal kõike hävitada suutev armastaja, tema oma süüd iialgi ei tunnista. Kui sa aga rutiini ei armasta, siis on Skorpion ideaalne kaaslane.

AMBUR - armastus kui elu eesmärk

Amburitel on kõigil üks ühine joon - nende elu seisneb armastuse leidmises. Amburid on kõige elurõõmsamad tähemärgid, kes tahavad suurt, kirglikku ja tugevat armastust. Ainult, et see huvi võib neil mõne aja pärast ära kaduda ühe ja sama inimese kõrval.

KALJUKITS - jõud tärkab.

Võib-olla kõige parem omadus, mis Kaljukitsedel on, on nende erakordselt suur sisemine jõud.

Nad on ääretult mõistlikud, isegi keset suurt segadust ja see hea omadus muudab neid headeks kaaslasteks. Isegi, kui ta pole kõige spontaansem, kooselus on Kaljukits stabiilne ja truu. Ainult, et Kaljukits vajab enda kõrvale inimest, nagu ta ise - tugeva iseloomuga.

VEEVALAJA - mõõdukus

Veevalajaid on kõige lihtsam võrgutada, sest nad lepivad kõikide oma kaaslaste vigadega ilma, et nad kunagi katsuks teist inimest muuta. Sellepärast, kui sa otsid kedagi, kes lepiks kõigi su pisivigadega, siis vali Veevalaja.

KALAD - suurim armastus on kannatlikkus

Kalad on ääretult suured romantikud ja väga tundlikud. Nad on elus ja eriti armastuses kannatlikud. Kui nad on kord leidnud selle, kes nende südame tuksuma paneb, siis teevad nad kõik, et teda endale saada. Ja kui see inimene kord ta käte vahel on, teeb ta kõik, et teda õnnelikuks teha. 




Kommentaare ei ole