{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas muuta oma suhet paremaks ja tugevamaks

K ui kaks inimest kokku saavad, on alguses kõik väga ilus. Tähelepanu on koondunud külgedele, mida sa oma kaaslases armastad. Vead ja puudus...

Kui kaks inimest kokku saavad, on alguses kõik väga ilus. Tähelepanu on koondunud külgedele, mida sa oma kaaslases armastad. Vead ja puudused tulevad alles hiljem nähtavaks ja hakkavad tasapisi suhet nõrgestama.

Aga armastust ei tohi lasta närtsida, selle eest tuleb hoolt kanda iga päev.


1. Tee komplimente.

Inimloomus juba on kord selline, et ta ütleb kohe välja selle, mis valesti on ja hoiab endale selle, mis teise juures head on. Kui see sinu suhtes ka paika peab, siis võib see teie vahel luua negatiivse õhkkonna.

Sa võid seda muuta, hakates oma kaaslast kiitma ja temas head nägema. Mõtle sellele. Mida sa tema juures armastad? Ütle talle seda. Ja vaata, kuidas ta reageerib. :)

2. Kallista teda vähemalt 10 sekundit.

Kallistus on tihti liiga põgus, et seda õieti tunda. Aga kallistus on tervisele kasulik. Kallistamine alandab stressi, annab kindlustunnet ja paneb mõlemad kaaslased end tundma armastatu ja ihatuna.

Kallista oma kaaslast vähemalt 10 sekundit iga päev. See muudab kohe kindlasti teie suhet tugevamaks.

3. Hoia ta käest, kui te diivanil koos istute.

Või istuge lähestikku. Tihti on kahe inimese vahel diivanil nii suur vahe, nagu hoiaksid nad meelega teineteisest eemale. Hoidke käest kinni, see alandab stressi ja valu ja loob teie vahel füüsilise ühenduse.

4. Tehke pikaajalisi plaane.

Need paarid, kes teevad pikaajalisi plaane, jäävad kokku. Vähemalt tõstab see nende šansse kokku jääda. Leidke mõni tund nädalavahetusel, võtke pudel veini ligi, paber ja pliiats ja kirjutage üles kõik see, mida te tahate korda saata kuue kuu või aasta pärast. See on ka hea põhjus tähistamiseks aasta pärast. See annab teile mõlemale plaanid tulevikuks ja soovi asju ellu viia.

5. Tehke midagi uut.

Üks põhjustest, miks inimesed lahutavad, on rutiin ja igavus. Kui te oma kooselus teete alati samu asju, siis tüdinete pikapeale mõlemad. Avastage uusi kohti, sööge midagi põnevat, tehke midagi, mida te kunagi varem pole teinud. Vähemalt üks kord kuus.

6. Tee kingitusi.

Ja tee südamest. See ei peal olema kallis kingitus, piisab kaardist või koogist.

7. Andesta.

Kohe praegu. Nii palju probleeme saaks lahendatud, kui inimesed õpiksid teineteisele andestama.

8. Lepi sellega, et ta on teistsugune, kui sina.

Te olete erinevad inimesed, erinevate vajadustega. Lepi sellega. Rääkige omavahel sellest, mis teid mõlemaid huvitab.

9. Kirjutage üles viis asja, mis sulle teise juures meeldib.

Rasketel aegadel on hea meelde tuletada, mis sulle alguses teise inimese juures meeldis. Mille pärast sa temaga kokku jäid.

10. Pane raha kõrvale puhkuse jaoks.

Koos puhkamas käimine parandab suhet ja muudab seda tugevamaks. Pane igal palgapäeval 50 eurot kõrvale.


Kommentaare ei ole