{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kookosõli - imevahend, mis muudab nooremaks

V ananemisprotsess kahjustab naha välimust, tekitades kortse ja naha lõtvumist. On olemas ka teisi tegureid, mis võivad vananemisprotsessi k...

Vananemisprotsess kahjustab naha välimust, tekitades kortse ja naha lõtvumist. On olemas ka teisi tegureid, mis võivad vananemisprotsessi kiirendada, nagu liiga istuv eluviis ja harjutuste puudumine, magamata ööd, liigne päikese käes viibimine, stress ja suitsetamine.

See mask koosneb kahest koostisainest: kookosõlist ja söögisoodast, mis puhastavad poore ja niisutavad nahka.

Vaja läheb:

- 2 tl kookosõli

- 1 tl soodat

Sega ained omavahel. Saadud mask kanna näole ringjate liigutustega masseerides õrnalt. Lase mõjuda kümme minutit. Loputa külma veega. Kookosõli niisutab ja toidab põhjalikult nahka, tagades sellele elastsuse, sellepärast sa ei pea pärast nahka kreemitama. See maks parandab vereringet näo piirkonnast, koorib nahka eemaldades surnud rakud. Sa võid teha seda maski kord nädalas, see annab su nahale ilusa jume ja omab pinguldavat toimet.

Ööseks tee aga kookosõlist mask näole, kandes õli eelnevalt puhastatud ja kuivatatud nahale, lastes mõjuda kogu öö ja loputades hommikul maha. Kookosõli toidab nahka, tagab elastsuse ja pehmuse, ning aitab kortsude teket ennetada.




Kommentaare ei ole