{ads}

HIDE

Viimased

latest

Imeseerum, mis aitab muuta ripsmed pikaks ja tihedaks

N aise ilu juures on pikkadel ripsmetel üsna oluline roll, sest ilusad ripsmed lisavad pilgule sügavust ja väljendusrikkust. Pa...

Naise ilu juures on pikkadel ripsmetel üsna oluline roll, sest ilusad ripsmed lisavad pilgule sügavust ja väljendusrikkust.


Paljudel naistel on loodus kinkinud ilusad ja pikad ripsmed, teised aga peavad vaeva nägema, et oma ripsmete ilu väärtustada.

Pikendavad ripsmetušid ja ripsmete koolutajad on kõige levinumad vahendid, et muuta oma ripsmeid pikemaks ja tihedamaks.

Ent nende toodete liigse tarbimis tõttu võivad tulemused muutuda vastupidiseks, sest ajapikku muudavad nad ripsmeid hapramaks ja põhjustada ripsmete kadu.

Õnneks leidub alternatiivseid vahendeid, mis aitavad saavutada pikki ja ilusaid ripsmeid.

Ripsmeid pikendava imeseerumi valmistamiseks läheb vaja kolme koostisained: kookosõli, E- vitamiin ja riitsinusõli.

Häid tulemusi annab ka nende toodete eraldi kasutamine, ent nende kolme koosluse abil valmib tõeline imeseerum.

 



Kookosõli

 
 Kookosõli sisaldab rikkalikult peamisi rasvhappeid ja antioksüdante, mida kasutatakse erinevate kosmeetikatoodete juures. Paljud naised kasutavad kookosõli kehakreemi asemel, samuti juuste- ja ripsmehoolduse juures.

Kookosõli omab puhastavat toimet, ta aitab eemaldada surnud rakke ja mustust.

Ripsmete hooldusena moodustab kookosõli kaitsva kihi ripsmetele, tugevdades neid.

E-vitamiin

E-vitamiin on looduslik tood, millel on antioksüdantne toime, ta aitab pidurdada rakukahjustusi ja teisi negatiivseid reaktsioone, mis on põhjustatud vabade radikaalide poolt.

E-vitamiini kasutamine aitab võidelda haprate ripsmete vastu ja soodustab nende kasvu.



Riitsinusõli

Riitsinusõli saadakse riitsinuse seemnetest, see on kõige parem ja enim soovitatud vahend, et tsaada pikki, tihedaid ja ilusaid ripsmeid. Samuti on ta hea juustele.

Riitsinusõli on kleepjama tekstuuriga, kui teised eeterlikud õlid.

Alternatiivmeditsiini juures kasutatakse riitsinusõli nahaprobleemide juures ja liigesevalu leevendamiseks. Samuti juustehoolduse juures.

Riitsinusõlil on niisutav toime ja ta suur toitainete sisaldus parandab katkiseid juukseid ja tugevdab neid, ennetades juuste väljalangemist.

 

 



Kuidas imeseerumit valmistada? 

Sul läheb vaja:

3 sl kookosõli (45g)

40 ml E vitamiini kapsleid

3 sl  riitsinusõli (49 g)

1 klaasist purk või pudelike

1 puhas ripsmehari

Valmistusviis: 

Vala õlid anumasseja sega korralikult puulusikaga. Tee vitamiini kapslid lahti ja lisa segule. Sulge purk ja raputa korralikult enne iga kasutuskorda.

Kasutusviis: 

Igal õhtul, peale näo puhastamist, kasta ripsmehari seerumisse ja kanna ripsmetele, juurtest kuni otsteni. Ripsmeharja puudumise korral võid kasutada vatitikku või sõrmeotsi.

Ära loputa ega hõõru. Lase mõjuda kogu öö.

Tulemused on näha alles mõne aja pärast, sellepärast varu kannatust. Ent parimate tulemuste saamiseks tuleb olla järjekindel.

Kommentaare ei ole