{ads}

HIDE

Viimased

latest

11 harjumust, mis võivad hävitada suhet

Suhte alguses on kõik ilus ja ideaalne. Ja siis ühel päeval tekib tunne, et kõik ei lähe enam nii, nagu vaja. Armastus ja kooselu on muutunu...

Suhte alguses on kõik ilus ja ideaalne. Ja siis ühel päeval tekib tunne, et kõik ei lähe enam nii, nagu vaja. Armastus ja kooselu on muutunud harjumuseks, igapäevasesse ellu on tunginud rutiin ja stress.

Millised on harjumused, mis ennustavad suhtele lõppu ette?

Ahistamine.

Ahistamine  suhtes on väga halva mõjuga ja võib olla sama hävitav, kui petmine või halb rahaline seis.

Parem moodus selle lõpetamiseks on sellest rääkimine, sest suhtlemine on iga normaalse suhte esimene tingimus. Rääkige omavahel lahti, et muuta asju tulevikus paremaks ja vältida samu vigu. Tihti etteheited ei ole ainult ühepoolsed, meil endil on raske endale oma vigu tunnistada.

Kompulsiivne käitumine.

Need on suhte ohumärgid. Kõik sõltuvused ja liialdused on suhtele halvad. On selleks siis liigne ostuhullus, joomine, hasartmängud. Inimene peaks sellisel juhul endale probleemi tunnistama ja selle vastu midagi ette võtma, kui ta soovib oma suhet päästa.

Ebaausus ja valed.

Ebaausus suhtes viib selle lahku. Kui üks kaaslastest enam teist ei usalda, mille pärast siis kooselu jätkata? Kas tegemist on alaväärtustamisega? Petmisega? On teil teineteise ees saladusi? Vaatab ta teisi? Ükskõik, millisel moel sa valet oma suhtes tunned, ei tohi seda taluda. Jällegi aitab siin omavaheline rääkimine. Ja soov koos ühist elu jätkata.

Vallalisena käitumine.

Mida tähendab kahe inimese suhe? See on kahe inimese vastastikkune liit, kes tahavad koos olla. Kui üks osapooltest aga käitub, nagu oleks ikka veel vallaline, siis on aeg endale küsimusi esitada. Inimesed kas on või ei ole valmis kooseluks, kui sa ei taha seda vastutust endale võtta, siis lase teisel inimesel vähemalt minna. Ausus eelkõige teiste ja iseenda vastu.

Finantsprobleemid.

Rahalised probleemid tekitavad suuri mõrasid kahe inimese vahelises suhtes, selliste probleemide tekkimisel on vaja kohe midagi ette võtta ja tegutseda enne, kui selleks on liiga hilja.

Ühiste huvide puudumine.

Ühiste huvide puudumine muudab inimesed võõraks. Mida vähem kaks inimest koos aega veedadad, seda kergem on arusaamatuste tekkimine nende vahel.

Liigne kriitika ja austuse puudumine teise inimese vastu.

Väike õrritamine käib kooselu juurde, ent kui üks inimene teist alandab, räägib ilma austustea ja solvab, siis on aeg midagi ette võtta. Ilmselgelt pole siin enam tegu armastusega.

Läheduse puudumine.

Loomulikult on füüsiline külgetõmme ja kirg kõige suuremad suhte algusaastatel. Hiljem muutub armastus harjumuseks, aastate möödudes unustatakse väikesed pisidetailid, millel oli alguses nii suur tähtsus ja roll. Kallistused jäävad harvemaks, õrnusi täis sõnumid asenduvad küsimusega: "Mida poest vaja tuua on? "
Suudle oma kaaslast, hoia käest kinni, kui te jalutamas käite, ära unusta hellitavaid sõnu. Armastust on vaja kasta ja tema eest hoolitseda. Kui sa suudad armuleegi taas põlema puhuda võid sa isegi üllatuda, kuidas asjad muutuma hakkavad.

Suhtlemise asemel ekraanide vaatamine. 

Pane kinni kõik ekraanid ja pühenda end oma kaaslasele, vastasel juhul võid sa ilma jääda paljust ilusast ja olulisest. Pane prioriteedid paika.










Kommentaare ei ole