{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa tead, mis on selle põhjuseks, kui sa ärkad igal öösel samal ajal?

K ui inimene ärkab igal öösel täpselt samal ajal, võib olla hoiatusmärgiks. Hiina traditsiooniline meditsiin usub, et inimkehas ringlevad en...

Kui inimene ärkab igal öösel täpselt samal ajal, võib olla hoiatusmärgiks.

Hiina traditsiooniline meditsiin usub, et inimkehas ringlevad energiad. Ja need energiad liiguvad läbi meridiaanide ehk energiakanalite. Meridiaane on kokku 14. Energia liigub ja läbib kõik meridiaanid 24 tunni jooksul. Meridiaanid kontrollivad ja juhivad kõiki suurimaid organismi funktsioone: kopsud, süda...

Meridiaanid on ühendatud bioloogilise kellaga ja tõukavad erinevaid keha osi erinevatel päeva hetkedel. Kui sa ärkad igal öösel kella 3h ja 5h vahel, võib see olla sellest tingitud, et organismis ühes punktis on energiavool blokeeritud või nõrgenenud.

Kui sul on raske uinuda kella 21h ja 23h vahel.

Tavaliselt on see aeg, mil enamik inimesi heidab puhkama. Kui sul on raske sellel ajavahemikul une leidmisega, siis võib-olla vaevab sind stress ja liigsed päevamured? Et kergemini und leida, kasuta positiivset mõtlemist, meditatsiooni ja lõdvestamist aitavaid harjutusi.

Kui sa ärkad kella 23h ja 1h vahel.

Hiina meditsiini järgi on sellel ajavahemikul sapipõie meridiaan aktiivne. Kui sa ärkad selles ajavahemikus, siis võib see olla seotud pettumustega või segadustega tundeelus. Õpi andestama, unustama ja oma eluga edasi liikuma.

Kui sa ärkad kella 1h ja 3h vahel.

Bioloogilise kella järgi hakkab selle kellaaja vahel tööle maksa meridiaan. Ärkamine selle kellaaja vahemikul on seoses ärrituse ja liigse stressiga. Maks on organ, kuhu kogunevad meie salavihad ja ärritused, ta esindab meie salajast teadvust.

Kui sa ärkad kella 3h ja 5h vahel.

See ajavahemik on seoses meridiaaniga, mis kulgeb läbi kopsude ja mis peegeldab kurbust. Seega on puudutatud hingamisteed. Et und leida, hinga sügavalt sisse ja usu iseendasse. Psühholoogilise külje pealt on tavaliselt sellisel puhul inimene ületanud omaenda seatud piirangud.

Kui sa ärkad kella 5h ja 7h vahel.

Varavalges on energiavool jämesooles, seega emotsionaalsed blokeeringud on sellega seoses. Jämesool, mis aitab väljutada mürkaineid, esindab lahti laskmise võimu. Katsu end välja sirutada ja minna tualettruumi, et leida paremini und.

Seda nähtust tuntakse uneinertsi nime all. See on ajavahemik, mil erksus on katkendlik ja vaheldub poolune staadiumiga. See võib kesta mõnest minutist paari tunnini.

Inimene tundub olevat ärkvel aga ei kontrolli täielikult oma liigutusi, käitumist ega otsuseid. Järgneda võib sellele mälu puudus või täielik aja ja ruumi kadu.

Keset ööd ärgates ei ole prefrontaalkorteks veel ärganud. See ajuosa vastutab otsuste vastuvõtmise ja enesekontrolli eest. See tähendab, et inimene ei ole sel hetkel võimeline targalt mõtlema, sellepärast ära mitte kunagi sel hetkel võta otsuseid vastu.

Magades näed sa und aga läbi unenägude võid sa ka saada sõnumeid oma saatuse kohta. Unenäod võivad paljastada üksikasju sinu vaimsest teekonnast, mida sa läbi elamas oled. Vaimse olendina peaksid sa tähelepanelik olema nende märkide suhtes. Sinu spirituaalsus võib end väljendada sinu kehas, läbi emotsionaalsete probleemide, valude kaudu. See võib end näidata ärgates. Pööra sellele tähelepanu.

Usud sa siis või ei usu vaimsesse, kui sa ärkad koguaeg kella 3h ja 5h vahel ilma mingi selge põhjuseta, on see märgiks, et midagi su elus on korrast ära. Pööra rohkem tähelepanu oma tunnetele ja sõnumitele, mida sa saad.


Kommentaare ei ole