{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - 5 näidet, mis tõestavad et sa oled Kaljukitse tähtkujus sündinud naine

SU RIIDEKAPIS ON VAID MUGAVAD RIIDED Tavaline ja lihtne särk, lihtsad teksad, paar kingi ja elukaaslase lai kampsun. Täpselt see, mis va...

SU RIIDEKAPIS ON VAID MUGAVAD RIIDED

Tavaline ja lihtne särk, lihtsad teksad, paar kingi ja elukaaslase lai kampsun. Täpselt see, mis vaja ja

ei midagi rohkemat. See stiil vähemalt ei aegu. Sa armastad musta, valget ja mõnikord, kui sa ülemeelikus tujus oled - ka halli. Sa oled nõus kõigest üleliigsest loobuma selleks, et pühenduda rohkem tõsisematele ja tähtsamatele asjadele. Ja isegi, kui sa seda ei suuda, suudad sa alati raha kõrvale panna ja säästa palju suuremate projektide jaoks, nagu näiteks maja - või auto ostuks.

SUL ON MÄRKMIK

Kusjuures see märkmik on sul seal alles 90. aastate lõpust. Sa armastad kõike planeerida, ette näha, prognoosida. Kui sa reisid või poes käid, siis teed sa alati enne pika nimekirja, et miski maha ei ununeks. Sellepärast su märkmik ongi igasuguseid nimekirju otsast otsani täis. Sa oled organiseerimise peal kuninganna.

 

 



SA OLED SIHIKINDEL

Sa oled väga otsusekindel ja tead täpselt, millist eesmärki sa sihid. Sa teed kõik, et seda saavutada. Isegi, kui sa selleks kõik vajalikud etapid läbid, jõuad sa alati eesmärgile.

ARMASTUSES OLED SA OTSEKOHENE

Sa tahad, et asjad oleks selged ja konkreetsed. Oma suhtes ei kannata sa mingeid pettusi ega kõrvalhüppeid. Vastasel korral asjad lihtsalt ei saa toimida teie vahel. Pikad tiraadid tekitavad sinus igavust. Suure sentimentaalsed tundeavaldused ei avalda sulle vähimatki mõju. Kui sa armastad, siis oled sa olemas, kui sa enam ei armasta, siis ütled sa: " Hüvasti!" ja jalutad minema. Punkt.

SA UNISTAD OMA EESMÄRGI TÄITMISEST MAAILMAS

Sa usud kindlalt, et sa oled siin mingiks täpseks eesmärgiks. Isegi, kui sa seda alati teadlikult ei tea, sinu sisimas see teadmine piinab sind. Teha seda, mida sa tegema pead - see ongi sinu edasijuhtiv täht.

Kommentaare ei ole