{ads}

HIDE

Viimased

latest

Näokreem, mis aitab hoida su naha noorena!

K ui sa oled ära proovinud kõik poelettidel leiduvad näohooldus tooted ja pole ikka oma näonahaga rahul, siis proovi kindlasti ära see loodu...

Kui sa oled ära proovinud kõik poelettidel leiduvad näohooldus tooted ja pole ikka oma näonahaga rahul, siis proovi kindlasti ära see looduslik näohooldusvahend.

Segu valmistamine on lihtne, vaja läheb 2 tl kookosõli ja 1 tl söögisoodat.

Sega ained omavahel niikaua, kui saad ühtlase segu. Kanna näole ja lase toimida 5 min. Loputa seejärel korralikult ja masseeri õrnalt näonahka.

Kookosõli niisutab, toidab ja puhastab nahka, aitab kortsude ja väsimusmärkide vastu. Kookosõli ja söögisooda segu aitab neutraliseerida naha pH taset. Kookosõli sisaldab rikkalikult antioksüdante, mis aitavad nahka noorendada. Lisaks sellele sisaldab ta rikkalikult mineraale, nagu magneesium, kaalium, kaltsium ja raud. Kookosõli baasil saad sa ka toitva maski juustele. Vitamiinidest sisaldab kookosõli E-vitamiini, mis aitab võidelda vananemise vastu, ning hoiab naha pehmena.

Sa võid seda imesegi kasutada näonaha puhastajana ja maskina. Antud segu aitab võidelda ka akne ja teiste naha probleemide korral.

Samuti ära unusta, et noorusliku naha säilitamiseks on oluline, et sa jood piisavalt vett, liigud palju värskes õhus, teed igal hommikul ja õhtul harjutusi näolihastele, mõtled positiivselt ja tunned end oma hinges noorena!

Kommentaare ei ole