{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tahiti horoskoop naistele!

T ahiti horoskoobi tähemärgid võiksid moodustada üheteistkümnest lillest, korallist või pärlist koosneva pärja, mis on püstitatud Diadeemi...

Tahiti horoskoobi tähemärgid võiksid moodustada üheteistkümnest lillest, korallist või pärlist koosneva pärja, mis on püstitatud Diadeemi mäele (mida kutsutakse ka Te Hena o Mai'ao).

Kahtlemata erinevad need iseloomustused lääne horoskoobi kaheteistkümnest tähemärgist aga ainult veidi, lisades õrna Polüneesia nüanssi, mis tuleb otse helesiniselt maheda taeva alt.

Kui te olete sündinud 10. jaanuari ja 13. veebruari vahel olete te Tähine vanker

Teie jaoks on meri mujal sinisem, taevas suurem - sellest ka soov järgneda oma tähele. Te annate oma elule mõtte seatud piire ületades, isegi, kui ajate oma lähedased sellega segadusse. Olete te siis intellektuaalne või reisihuviline, teie uudishimu ei ole võimalik rahuldada. Koolituste (ametialaste ja hobikorras) ja reiside vahel ei ole teil isegi aega, et peatuda planeedil Armastus. Kui aga teie väljavalitu on romaani kangelane, hüppate te seiklusse kinniste silmadega, pimestatuna kirest.






Kui te olete sündinud 14. veebruari ja 20. märtsi vahel olete te Ilus daam


Kui Tahiti on lõunamerede printsess, siis teie olete Polüneesia sodiaagi kuninganna! Te olete kehastunud õrnus ja vaatate oma lähedasi, nii nagu ka ülejäänud maailma heatahtliku pilguga. Teie kuulamisvõime äratab usaldust. Te olete altruist aga sellegipoolest otsustanud järgneda oma vaistule ja edasiviivatele ideedele. Otsetee on ka kõige lühem tee, et leida armastust. Te ei taha raskusi, armulugu peab olema lihtne ja siiras selleks, et kestma jääda.

Kui te olete sündinud 21. märtsi ja 29. aprilli vahel olete te Must Pärl


Te olete maitsev kokteil, kus on koos magus ja hapu maitse. Te üllatate oma väikest maailma oma ettenägematute valikute ja hoiakutega. Uinunud vulkaan on teis valvel enne taeva embamist et kaitsta ühte põhjust, ühte projekti... või armastust. Te ei kõhkle astumast seatud piiridest üle et rahuldada oma soove ja tahtmisi. Teie tunded on teie ambitsioonide sarnased: kõrgeleulatuvad! Seda raskem on aga kukkumine, kui keegi peaks teie südamega mängima või teid reetma. Karistus on karm ja ilma halastuseta.

Kui te olete sündinud 30. aprilli ja 1. juuni vahel olete te Orhidee


Teie jaoks eluga kaubeldakse, elu on tehtud kompromissidest. Suhtlemine on teie teine parimatest omadustest, esimene on oskus võluda oma ümberseisjaid. Segades need kaks omadust tõstate te oma populaarsust sotsiaalsel pinnal ja tõmbate südameid ligi. See, et te olete tundlik ei tähenda seda, et te olete habras. Teie vastupanuvõime võib tunnistada, kui tihti olete te saavutanud määratud sihtmärke. Et end taas laadida on teil vaja olla oma lähedastega, minna vabasse loodusesse ja kuulata lindude laulu. Teie soov: leida ja hoida taakaalu.



Kui te olete sündinud 2. juuni ja 26. juuni vahel olete te Sinine Saar

Valgusele eelistate te varju. Kes tunneb teid tegelikult? Te segate jälgi, külvate salapära, hoiate distantsi.  Ja kõike seda lihtsalt sellepärast, et teil on vaja aega, et teisi usaldada. Te olete reserveeritud, endasse tõmbunud aga sellegipoolest võimeline tegutema impulsiivselt. Te võite olla vägagi tujukas. Teie süda on saar, kus armupiraadid karile sõidavad. Ainult ustav ja romantiline madrus saab loa kaldale sõita.

Kui te olete sündinud 27. juuni ja 4. augusti vahel olete te Mimoos

Mimoos kutsub meid arglikult nautima õnnehetki. Te elate praeguses hetkes ja naudite seda täiega muretsemata tuleviku pärast. Teie intuitsioon hoiab teid valvel, et vajadusel ohust mööda minna. Välja arvatud armastuses (teie Achilleuse kand ) seal on teie süda kiskjate küüsis. Te ei kahetse midagi, leiate alati uut energiat, et edasi minna. Ja võite alati loota oma paljude sprade peale, kes teid naeratama oskavad panna.

Kui te olete sündinud 5.augusti ja 29. augusti vahel olete te Türkiisne päike

Taeva ja mere embuses saab kollane päike türkiisse värvi. Täpselt nii, nagu teie kameeleoni mängite kohandades end vastavalt situatsioonidele või ümberolijatele. Üsna kannatlik aga kõva iseloomuga, mis annab tunnistust teie suurest julgusest. Te ei taha võita selleks, et teiste üle valitseda, te tahate võita selleks, et endale end tõestada. On ju teada: päike annab... Ja teie annate niipalju, et paljud tulevad teie taldrikult nokkima. Ainult väga suure omanditundega partner suudab ligitükkijad eemal hoida.




Kui te olete sündinud 30. augusti ja 25. septembri vahel olete te Mereiiris.

Raske on leida kodusadamat, kui teil on harjumuseks koguaeg purjeid hiivata. Kui te jääte liiga kauaks ühte sadamasse samat tegevust jätkama on depressioon kindlustatud. Teistele jääb mulje, et te olete väga teadlik ja enesekindel ehkki sisemiselt on teil palju kahtlusi ja kõhklusi. Oma hirmud surute te maha huumoriga ja armastusega. Teie tunnete värvikava on niivõrd lai, et teie teinepool ( te otsite enda kaksikut enda kõrvale) on võimetu teid mõistma. Seda parem, see võimaldab teil teda üllatada.

Kui te olete sündinud 26. septembri ja 28. oktoobri vahel olete te Roosa merekarp


Teie jaoks on oluline, et kõik liiguks.... teie tahtmiste suunas. Muutuste aeg on praegu ja kohe. Kui asi puutub mõnda reisi või projetki käima lükkamisse ei kõhkle te hetkegi. Teil on suur organiseerimisvõime ja te olete võimeline juhtima masse ilma, et te võimu kuritarvitaksite. Te olete sündinud näitleja ja saavutate alati oma soovi teisi võludes. Armastuses lööte teie rütmi uudsuse ja julgusega. Kolimised, reisid, uus töö ja tegevusala - rütm on metsik ja intensiivne aga te panete ta riimima koos romantika ja usaldusega.

Kui te olete sündinud 29. oktoobri ja 2. detsembri vahel olete te Teemantkuu

Nii nagu kuu, tundute teie kättesaamatu. Tujumuutused, ära käimised, tagasi tulemused, lubadused, põgenemised... Lapsepõlvest saadik hoiate te ees seda süütu inimese pilku, kellele kõik andeks antakse. Näilise muretu kesta taga varjab end tegelikult õrn ja tundlik olend. Suhted sõlmitakse ja paarid lähevad lahku, teie jaoks on oluline nautida iga praegust hetke vabana. See on joovastav, stimuleeriv ja kindlasti mitte rahulikuks tegev sellele, kes teie elu jagab.

Kui te olete sündinud 3. detsembri ja 9. jaanuari vahel olete te Värviline papagoi.

Müürid, mida te ehitate, et oma lähedasi või sõpru kaitsta, annavad tunnistust ustavast ja tingimusteta sõprusest mida te nende vastu tunnete. Teie sõna väärib rohkem, kui kirjutatud paber. Teie ainus puudus - te olete kergesti solvuv ja natuke uhke, see on see, mis tekitab teinekord valesti mõistmist. Armastuses aga teie raudrüü langeb, jää sulab järkjärgult kui tekib usaldus. Te ei lase end kergelt võrgutada aga kui te armastate, on see kirglik ja alatiseks








Kommentaare ei ole