{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõik, mida te teadma peate, kui te armastate Skorpioni tähemärgi all sündinud inimest.

Skorpioni armastus võib ruttu kustuda, kui te ei oska tema eest hoolitseda. Et end mitte ära kõrvetada, õppige teda tundma. 1. Skorpi...

Skorpioni armastus võib ruttu kustuda, kui te ei oska tema eest hoolitseda. Et end mitte ära kõrvetada, õppige teda tundma.


1. Skorpion on kirglik armastaja.

Armastust, mida Skorpion teie vastu tunneb, ei saa võrrelda ühegi teisega. Skorpion tahab kõike teie kohta teada, teda huvitab teie elu viimase pisiasjani. Selle suhtes on teil õnne.


2. Te ei suuda talle muljet avaldada.

Skorpion armastab tarku, talendikaid ja intuitsiivseid inimesi nagu ta seda isegi on aga tema probleem on see, et ta usub, et ainult tema on teistest parem. Aga pole probleemi, kui ta teid juba valis, siis armastab ta teid hoolimata kõigist teie puudustest.

3. Ärge katsugegi teda kontrollida.

Skorpion armastab kõike kontrolli all hoida. Teil võivad ju olla oma arvamused aga nagu ta ise on veendunud, et ainult tema on kõige andekam ja parem, jääb teile väga vähe võimalusi, et võitjana vaidlusest välja tulla.


4. Ta jumaldab salapära

Ärge katsugegi teda lollitada ent hoidke oma suhtes teatud salapära. See hoiab valvel tema tähelepanu. Tehke talle üllatusi, see meeldib talle.

5. Ta on väga ustav.

Kui Skorpion teid juba on valinud, võite te olla rahulik teadmisega, et ta jääb teile truuks. Te olete kõik talle, sest tema jaoks olete te täiuslik. Kui ta peaks teid maha jätma, on see sellepärast, et ta ei pea teid enam enda vääriliseks aga see on vähe tõenäoline, sest kui Skorpion juba valib, teeb ta hea valiku.
Kui te olete Skorpioni usalduse juba ära teeninud, siis palju õnne ja edu, sest teil ei saa temaga kerge olema.

6. Olge ettevaatlik, et te teda ei reeda.

Skorpion ei oska andestada. Ta võib olla väga kättemaksuhimuline ja halastamatu selle vastu, kes talle haiget teinud on. Ärge tarvitage kurjasti Skorpioni usaldust ja teil ei tasu karta.

7. Tema tundeid võib katsuda.

Skorpion on veemärk, sellepärast muutuvad tema tunded seinast-seina. Vahel tunneb tema kaaslane end täiesti purustatuna tema tunnete tulvast, kui aga Skorpion on läbimas halba perioodi, olge valmis selleks, et tükke üles korjata. Et teda toetada, olge tugev ja tuletage talle meelde, et ta on parim.



8. Te ei ole temaga samal tasemel.


Mis puutub kaaslase valikusse, on Skorpion väga valiv, sest ta otsib alati täiuslikkust. Ideaalselt sobiks talle kaaslaseks ainult teine tema ise. Tal on endast väga kõrge arusaamine aga kui ta teid juba valis siis võite end juba peaaegu täiuslikuks pidada.

9. Tal ei ole teid vaja.

Ärge solvuge, aga Skorpion on niivõrd iseseisev ja suurte ambitsioonidega, et isegi kui te tema kõrval ei oleks, saaks ta suurepärselt hakkama. Sellegipoolest, mida rohkem te talle huvitavaid lugusid räägite ja oma tarkust välja näitate, seda rohkem on tal teid vaja.

10. Harjuge tema armukadedusega.



Skorpion on väga armukade ja tema jaoks kuulute te ainult temale. Ta ei jaga teid teistega. Tuletage endale meelde, et tema valis teid mitte teie teda.
Kui te soovite Skorpioni maha jätta, siis valige aus tee selle läbiviimiseks. Jätke stseenid tegemata. Ja ärge leidke endale enne kedagi teist, sest vastasel korral ta teile armu ei anna. Tuletage meelde kuuendat punkti.

11. Kõige parem armastaja sodiaagimärkidest.

Kahtlemata on suhe Skorpioniga teie kõige meeldejäävam suhe, sest see on võrreldamatu. Andes oma armastuse ja truuduse teile, annab ta teile kõik selle, mis tal on. Teiega koos olles ei mõtle ta millelegi ega kellelegi teisele. Temaga koos olles ei tunne te rutiini.

Kommentaare ei ole