{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõik, mida te teadma peate, kui te armastate Jäära tähemärgi all sündinud inimest.

J äära tunneb alati ära. Aga temast ei ole nii lihtne aru saada. Mis puutub armastusse, siis jäära tulise iseloomu juures pole sugugi...

Jäära tunneb alati ära.

Aga temast ei ole nii lihtne aru saada.

Mis puutub armastusse, siis jäära tulise iseloomu juures pole sugugi lihtne teda võrgutada.

Enne seda aga tehke endale kõigepealt selgeks kaheksa puntki, millega te tema juures arvestama peate.

1. Jäär on sündinud juht.

Jäär pole kõige ilusam ja kuninglikum loomariigis aga ta on kahtlemate juht. Pikka aega oli vanades kultuurides jäär otsusekindluse ja autoriteedi sümboliks.



2. Ta on agressiivne ja põikpäine.

Sõjajumal Marsi poolt juhatatud ei tunne Jäär halastust. Nad võivad olla väga agressiivsed aga siirad. Nad on veendunud, et tõde ei tohi varjata. Vastupidiselt teistele tähemärkidele ei armasta Jäär asju saladuses hoida. Nad ei suuda end takistada, et öelda välja seda, mis pähe tuleb.

Omades niipalju julgust ja tahtejõudu pole see siis ime, et Jäär alati saab kõik, mida ta tahab. Üks soovitus - ärge katsugegi talle takistusi teele panna, te võite seda kahetseda.

3. Tuline iseloom. 

Jäär on tulemärk. Sellepärast nad ongi kirglikud ja impulsiivsed.

Nad on väga head armastajad. Parim moodus, et nende tähelepanu ja kirge alal hoida on neid pidevalt üllatada.

Kui te suudate Jäära silmad särama panna, olete te võitnud.

4. Kannatamatus on tema suur puudus.

Jääral on meeletult energiat. Ja kui nad seda energiat kasutada ei saa, siis kuhjub see kokku ja moodustub liikuvaks närviliseks palliks, mis võib iga hetk plahvatada. Ja kui see juhtuma peaks, siis pole see ilus vaatepilt.




5. Igavus paneb nad põgenema.


Üldiselt on Jääradel keskendumisega probleeme, nad tunnevad kergesti igavust ja kui üks tegevus neid enam ei huvita ei oota nad minutitki, et minema jalutada.

Sama asi on kehtiv armastuses, töövaldkonnas, õpingute ajal, toidu juures, muusikavalikus. Aga te saate sellest kohe aru, kui Jäär igavust peaks tundma.

6. Vabadus ennekõike. 

Oma domineeriva, agressiivse ja kirgliku loomuga on selge, et Jäära näol on tegemist äärmiselt iseseisva inimesega. Ta ei talu olla teistest sõltuvuses.

Ta ei kannata emotsionaalseid tundepuhanguid. Suhtega kaasaskäivad kohustused ei ole tema tugevam külg. See ei tähenda sugugi, et Jäär ei suuda end siduda kellegagi. Tal on selleks lihtsalt vaja rohkem aega ja teil, rohkem kannatust. Jääral on vaja kaaslast, kes teda toetab kõigis tema plaanides, isegi kõige hullemates.

Nad armastavad ambitsiooni, edu ja otsusekindlust.



7. Nad on ustavad ja kaitsvad.

Jäärad on ustavad ja kaitsjad oma sõprade ja pere vastu. Kui ta teid sinna ringi on lasknud ei kõhkle nad teie kaitseks oma sarvi kasutamast.

Neil ei ole võib-olla Sõnni jõudu aga nad on targad ja oskavad rääkida. Nad ei kannata vasturääkimist. Nende sõprade ja pere vaenlased on ka nende vaenlased. Teid on hoiatatud.

8. Ta ei oska poolikult armastada.

See punkt võib nii mõndagi heidutada, sest teadke, kui Jäär kord armastab siis ei tee ta seda poolikult. Tal on vaja aega, et teid usaldama hakata aga kui ta kord seda juba teinud on, siis ei pea te seda kahetsema.

Jääral on küll sarved aga sellegipoolest ei tohi teda petta. See on äärmiselt ebasoovitatav. Sest sellisel korral võite te hiljem seda kogu elu kahetseda.

Kommentaare ei ole