{ads}

HIDE

Viimased

latest

Toiduained, mis aitavad alandada veresuhkru taset.

Kõige suurema koguse energiat saab organism glükoosist. Normaalne glükoositase veres on 3.9 - 6.1 mmol / l. Veresuhkru taseme kõikumist võ...

Kõige suurema koguse energiat saab organism glükoosist. Normaalne glükoositase veres on 3.9 - 6.1 mmol / l. Veresuhkru taseme kõikumist võib ette tulla, ent kui see muutub krooniliseks võib see olla põhjustatud mitmetest haigustest, nende seas diabeet.

Millised on toiduained, mis aitavad reguleerida veresuhkru taset?


Võilill.




Võilill on maksa ja sapipõie looduslik ravim ja omab võimet reguleerida veresuhkru taset. Diabeedi raviks peab teda tarbima kevadel, kui on võilille õitsemisaeg. Piisab kui süüa iga päev kümme värsket võilillelehte.

Kaneel.




On tõestatud, et kaneel tõstab insuliini tegevust. Üks teelusikatäis kaneeli päevavõib alandada oluliselt veresuhkru taset. Lisaks sellele alandab kaneel halva kolesterooli taset.



Äädikas.





yle="font-family: Verdana, sans-serif;">European Journal of Clinical Nutrition uuringu järgi aitab äädikas alandada veresuhkru taset teise tüübi diabeedi all kannatavatel inimestel.

Selleks on hea nipp lisada äädikat kartuli-, makaroni- ja teistesse süsivesikuterikastesse toitudesse. Lisage kaks lusikatäit äädikat tärkliserikastesse toitudesse.




Tee.




On tegemist siis rohelise, musta või punase teega - tee on diabeedi all kannatavatele inimestele hea kaaslane.Meditsiinilised uuringud on näidanud, et tee suudab alandada veresuhkru taset.

Roheline tee kiirendab glükoosi metabolismi ja alandab veresuhkru taset. Punane tee on sama tõhus, kui antidiabeetiline ravim.

Diabeedi raviks on oluline tasakaalukas toitumine ja vähendada süsivesikute tarbimist. Samuti tuleb vähendada rasvade tarbimist.


Kommentaare ei ole