{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suur Hiina horoskoop - Madu.

M adu Peamised trumbid: Õiglustunne ja tahtejõud. Suur puudus : Suur armukadedus, pidev kahtlustamine. Talle meeldib: Ava...

Madu


Peamised trumbid: Õiglustunne ja tahtejõud.
Suur puudus: Suur armukadedus, pidev kahtlustamine.
Talle meeldib: Avastada haruldasi asju, mille ainus omanik ta oleks.
Talle ei meeldi: Olla haneks tõmmatud, saada avastatud.
Armatuses: On äkiline, sensuaalne, moraalitu.
Tema soov: Olla armastatud, imetletud, teisi kannatama panna. Ei kannata, kui talle vastu hakatakse.
Rahaline külg: Ei oska säästa, eelistab elada päev-päevalt. Heidab vahel end juhuslikesse ettevõtmistesse.






Kui kristlikes maades on Maol halb maine, siis Aasia riikides vastupidi on ta vägagi au sees ja tihti ülistatud oma tarkuse, nutikuse ja tahte poolest. Mehest Madu on tundlik ja meeldiv. Tal on hea huumorimeel. Naine on ilus ja tal veab tihti elus tänu oma ilule (Grace Kelly ja Jacqueline Kennedy on sündinud Mao aastal). Kui Jaapanis soovib keegi teha ühele naisele komplimenti ja ülistada tema ilus, on tavaks öelda: "Mu kallis, te olete tõeline madu!"

Madu on riietatud hoolikalt ja mõnikord liigagi suure hoolega. Naisest Maol on terve kollektsioon erinevaid hoolikalt valitud aksessuaare.

Madu ei ole eriti jutukas. Ta mõtleb palju ja sügavalt. Ta on intellektuaalne, filosoof, mõtleja. Ta on väga tark. Ometi võib ta selle tarkuse ja mõtlemise kõrvale jätta, sest tal on märkimisväärselt väljaarenenud vaist. Edasi arendades võib see vaist muutuda ettenägemisvõimeks. Sellepärast usaldabki ta sageli oma muljeid, tundeid ja sümpaatiaid ja pöörab nii vähe tähelepanu tegudele, omaenda ja teiste kogemustele ning nõuannetele. Tundub, nagu oleks tal kuues meel...



Olles kindlalt otsustanud lõpetada kõik selle, mille ta on alustanud, vihkab ta läbikukkumist ja isegi kui ta on loomult rahulik, võtab ta otsuseid vastu kiirelt ja ruttu. Ta keeraks taeva ja maa pahupidi, et saavutada eesmärki, mille ta on endale püstitanud ja ei kannata läbipõrumist. Ta on halb mängur.

Madu ei ole laenaja aga ometi võib ka tema tunda sümpaatiat niipalju teiste vastu, et neid aidata. Ta maksab harva sellega, mis rahakotis kõliseb, pigem armastab ta maksevahendina kasutada omaenda isikust. Õnnetuseks kukub ta peaaegu alati lõksu ja tema siiras soov abistada võib välja näida hoopis enese pealesurumisena. Ja tõepoolest, liialdamine on tema loomuses, kui ta on kedagi aidata saanud, hakkab tema omanikuinstinkt kohe tööle ja ta muutub tülikaks, mitte kasulikuks. Tema vaim surub teda end ussina keerama  oma abivajaja ümber, muutes teise liikumisvõimetuks ja ta nii lausa lämmatada. Sellepärast, mõtelge hoolikalt enne, kui hakkate  Maolt abi paluma. Te võite seda hiljem kahetseda.

Mis puutub rahasse, siis Maol on õnne. Tal pole vaja muretseda. Ta leiab alati raha, kui tal seda vaja on ja muide ta teab väga hästi (või õigemini tunneb hästi) et see on küsimus, mis talle iialgi peavalu ei tekita. Ta ei laena kunagi, selleks on ta liiga kade. Mis on tema oma, on tema oma. Vananedes võib temast täielik kooner saada.

Madu sobib kõikide ametite peale, kus tal riskeerida pole vaja, kus pole tööd vaja teha, sest ta on selleks laisk nagu.... nastik.



Armastuses: Ta valib ise omale kaaslase ja on armukade isegi siis, kui ta teist enam ei armasta. Kuidas ka ei ole, ta kerib end oma kaaslase ümber ja ei jäta talle enam üldse vabadust liigutada. Aga tegelikult see laisk Madu on ise  paras ringijooksja. Eriti mees Madu. Mees Madu meeldib naistele. Mees või naine, tal on kalduvusi abieluvälistele suhetele, mis ta elu keerulisemaks muudab. On hea, kui ta suudaks võidelda selle kalduvuse vastu ja pühendada rohkem tähelepanu oma perekonnale. Tema elu võidaks nii harmoonias ja rahus.

Maol on üldjuhul suur pere, see on tema jaoks taas võimalus, nagu iga teine,  oma kaaslast  liikumisvõimetuks teha.

Eluetapid: Kaks esimest elufaasi Mao elus on suhteliselt rahulikud. Ettevaatlikust viimases faasis! Sellel hetkel, kui tema tundlik ja kirglik loomus ning seiklustehimu võivad talle end kätte mängida, samal ajal, kui ta võiks nautida rahulikku vanaduspõlve.

Aga kõik see võib muutuda selle järgi, kas meie Madu on sündinud päeval või öösel, talvel või suvel ja isegi siis oleneb see sellest , mis ilm oli väljas sellel päeval, kui ta sündis. Soojus sobib talle, ta kardab külma, tormituuli, lörtsi... Ta elu on palju õnnelikum, kui ta on sündinud ilusal päeval keskpäeva paiku, soojal maal, kui detsembris pakaselisel tuisuööl. See saatus on nii tundlik halbadele ilmastikuoludele, et Madu, kes on sündinud tormisel päeval, on ohus kogu oma elu...



Kommentaare ei ole