{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suur Hiina horoskoop - Hobune

H OBUNE Peamised trumbid: Ustavus ja elegants Suur puudus: Uhkustaja ja juhuseotsija.  Talle meeldib: Reisid, muutused, maa...

HOBUNE


Peamised trumbid: Ustavus ja elegants
Suur puudus: Uhkustaja ja juhuseotsija. 
Talle meeldib: Reisid, muutused, maailm ja kerge elu.
Talle ei meeldi: Tunda ennast valjastatuna, ambitsioonide puudus ja kaotused.
Armastuses: Kirgliku loomuga, armastab ta vallutusi. Mingi aja pärast hakkab oma lähedasi kohtlema, nagu mööblit. Kõhkleb koguaeg suure armastuse ja egoismi vahel.
Tema soov: Olla piisavalt hea, olla esimene, juhtida vägesid, kuulda kiidusõnu ja plaksutusi.
Rahaline külg: Õnnega koos, seob end kergelt, sotsiaalne, kui ta õpib oma kirgi ohjeldama, viib ta ambitsioonikas iseloom ta edule.




Hobune näeb hea välja. Ta on uhke olemisega ja oskab end hästi riietada. Talle meeldivad etendused, teater, kontserdid, kokkusaamised, sportlikud koosolekud - lühidalt kõik see, mis meelitab rahvamasse ligi. Ta harrastab tihti edukalt mõnda spordiala. Hobune oskab komplimendile vastata, ta on rõõmus, jutukas, sümpaatne ja isegi populaarne. Ta võib olla edukas poliitikas, see tooks talle palju suuri rahuldusi ja võimalusi kõnet pidada. Ta oskab ju seda nii hästi! Tal on hea omadus rahvamassidega ümber käia!

Tal on kiire loomus ja ta oskab aimata inimeste mõtteid veel enne, kui nad on midagi öelnud. See võimaldab tal end ette valmistada, et neid siis vastavalt kiita või laita.

Hobune on üldjuhul andekas, osavate käte ja kuldse vaimuga. Tegelikkuses on ta elus pigem  osav, kui tark ja teab täpselt, et hoolimata oma enesekindlast ilmest puudub tal  enesekindlust. Ta on nõrk.



Hobusel on kuum veri ja ta ärritub ruttu. Sellepärast ei saa ta tänu oma osavusele populaarseks. Need, kes on näinud ühte tema vihahoogudest, ei usalda teda enam, sest neis vihahoogudes on alati midagi lapsikut.

Hobune on egoist. Ta tallab enda alla need, kes tema teel ees on, niivõrd ambitsioonikas on ta. Ta on enesekeskne ja huvitub rohkem omaenda, kui teiste asjadest,  isegi kui aeg-ajalt sekkub ta ka julgelt teiste probleemidesse. Olles väga iseseisev, teeb ta alati nii, nagu ise õigeks peab ja ei kuula teiste nõuandeid. Oleks hea, kui ta jätaks oma vanemad varakult, et ise oma elu peale minna (ja mida ta heameelega teebki) , sest vajadus oma kodu järele närib ta hinge.

Kui ta  pere loob, on tema kohalolu õnnistuseks ja ta on oma pere keskpunkt (see muudab ta õnnelikuks). Kõik tiirleb ümber tema: tema situatsioonide, tema probleemide, tema särkide triikimise, tema isiksuse ümber... See hoiak on küll õigustatud, seda peab ütlema, sest tema  kaitseb peret.

Isegi, kui see egoist töötab iseendale, oma õnnele ja isiklikule heaolule - tema tööst saavad kasu kõik.

 Hobune on töökas, osav rahaga ümber käima ja hea finantstegelane. Kahjuks, nagu tal on muutuv tuju, väsib ta ruttu sellest, mida ta on alustanud on see siis mõni amet, äriasi või armuseiklus. Ãœkskõik kuidas ka ei ole, ta alustab sama suure eduga ja sama visalt. Ta võib olla edukas ükskõik millisel ametialal, kus ta ei pea mõtlema ja üksi olema. Ta on ekstravert ja tal on vaja olla teistest ümbritsetud, heaks kiidetud ja meelitatud.



Armastuses: Vastassooga suheldes on Hobune nõrk. Ta võib kõik jätta armastuse nimel. Armunud Hobune on nii kirglik, et võib kõige muu suhtes ükskõikseks muutuda.

Sellepärast ei õnnestu tal tihti, hoolimata sellest, et on andekas. Kui ta õpib kontrollima seda nõrkust ja kui ambitsioon saab võitu kire üle, võib ta elada õnnelikult ja edu saavutada.

Eluetapid: Esimene ja teine osa Hobuse elust on väga häiritud. Ta lahkub kodust noorelt ja see toob kaasa mõned pettumused. Tema tundeelu on väga sündmusterikas. Kolmas elufaas on rahulik.

Aga Hobusest ei saa rääkida ilma rääkimata tulehobuse aastast, mis saabub iga 60. aasta järel (1846, 1906, 1966, 2026...) Need aastad on üldjuhul Hobuse ja tema perede jaoks halvad. Õnnistusest võib saada õnnetus.

Tulehobuse märgi all sündinud meestel ja naistel on sama iseloomustus, kui Hobuse märgi inimestel. Need iseloomustused on tugevamalt alla rõhutatud nii heas, kui halvas mõttes. Tulehobuse aasta hobune on töökam, osavam, andekam, iseseisvam, egoistlikum ja tema kirglik loomus tõukab teda suurtesse liialdustesse, kui ta armub.

On neid, kes usuvad, et tulehobune toob õnne, aga üldine uskumus kinnitab, et tulehobune toob kaasa probleeme sinna, kus ta sünnib ja sinna koju, mille ta ise loob. See teooria jääb õnneks rahva uskumuseks ja ei selle jaoks ei ole ühtegi kinnitust.

Ent tulehobuse elu on palju erakordsem, palju huvitavam, kui tavalise Hobuse oma ja tal on palju rohkem võimalusi kuulsaks saada, olgu see siis hea või halvaga.




Kommentaare ei ole