{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suur Hiina horoskoop - Draakon.

D raakon. Peamine trump: Hea õnn, mis teda tihti saadab. Suur puudus: Absoluutne kannatlikkuse ja tolerantsuse puudus.  T...

Draakon.


Peamine trump: Hea õnn, mis teda tihti saadab.
Suur puudus: Absoluutne kannatlikkuse ja tolerantsuse puudus. 
Talle meeldib: Võidelda, vaadata elu heast küljest, põlata teiste arvamust; tõestada, et ta on andekas; soovib, et temaga arvestataks.
Talle ei meeldi: Olla kohustatud ootama; aega kaotada; vigu tunnistada; end lõksu aetuna tunda; pisarad ja suured emotsioonid.
Armastuses: On suuteline olema truu ainult sellele, keda ta imetleb.
Tema soov: Olla imetletud, jumaldatud, ilma, et see teda millekski kohustaks; armastab üle kõige, kui teda kuulatakse.
Rahaline külg: Teil on küll õnne aga olge ettevaatlik, ärge usaldage liigselt oma head õnne!



Kõik, mis särab ei ole kuld.

Draakon pakatab tervisest, energiast ja aktiivsusest. Üdini siirana ei ole ta võimeline olema kade, silmakirjalik ja laimaja. Ta ei ole küll naiivne, nagu hea Siga, aga ta usaldab kergelt ja teda on võimalik kergesti lollitada. Tunnetega saab teda alati ära osta.

Draakon muretseb palju ja halbade põhjuste pärast. Tema ideaalivajadus muudab ta nõudlikuks iseenda ja teiste vastu. Ta on pedant. Ta nõuab palju, aga annab veelgi rohkem.

Kergesti ärrituva ja jonnakana armastab ta teisi "sõimata" ja tema sõnad ületavad tihti tema mõtted. Sellegipoolest, on see siis hästi või halvasti tema poolt öeldud,  targem on arvestada tema arvamusega, sest ta on hea nõuandja.

Tormaka ja entusiastlikuna, ärritub ta kergesti. Ta on väga uhke loomuga.

Draakon on väga andekas, ta on tark, vabatahtlik, sitke ja helde. Teda kuulatakse ja ta oskab teisi mõjutada.

Kogu oma elu on draakon muredest räästa all. Ta võib õnnestuda ükskõik millises valdkonnas. On see siis kunst, religioon, armee, arstiteadus või poliitika, igal pool on tal võimalused särada ja hiilata. Kui ta võtab enese peale mingi suure idee või projekti, viib ta selle alati lõpuni.



Armastuses:  Teda armatatakse tihti, aga tema ise armastab harva. Ta ei tunne iialgi pettumust ega armuvalu. Hoopis tema on tihti pettumuse või meeleheite põhjuseks. Selle märgi naistele tehakse tihti abieluettepanekuid.

Draakonil ei ole kalduvust noorelt abielluda ja paljud Draakonid eelistavad pigem jääda vallalisteks. Talle piisab täiesti iseendast. Muuseas üksi olles ongi ta kõige õnnelikum.

Eluetapid: Esimeses elufaasis tuleb ette mõningaid väikeseid probleeme, sest ta on väga nõudlik oma lähedaste vastu. Ta hindab oma vanemaid liiga rangelt. Teises elufaasis toob tema kunstivaim kaasa mõningaid probleeme. Tal on tunne, et tema lähedased ja tuttavad ei mõista teda. Tegelikult on ta imetletud ja teda kuulatakse. Aga nii nagu ta on keerulise iseloomuga, on ta ka koguaeg rahulolematu. Ta elu on õnnelik, isegi kui ta seda alles viimases elufaasis mõistab, selles faasis, mis toob talle lõpuks kõik selle, mida ta soovib.

See on õnnemärk. See on kõige suurema taevase ja astroloogilise mõjuvõimu märk. Ta sümboliseerib elu ja arengut.

Draakon toob kaasa neli õnnistust: rikkuse, vooruse, harmoonia ja pikaealisuse.



Aga igal medalil on teine pool ja isegi, kui tundub, et Draakonile tuleb kõik kergelt kätte, ärgem unustagem, et Draakoneid tegelikult olemas ei ole, nad on väljamõeldud tegelased ja selleks ka jäävad. Kõik üks suur illusioon ja enesepettus.

Draakon särab igapäev rahulikult, aga tema sära on mahe, ta ei oska pimestada, tema isiksus on kõigest väline külg. Teda ei eksisteeri tegelikult, see on paraadloom, töödeldud isiksus, karnevalimask, rahulik ja võimas. Olenevalt tema vajadustest võib ta pursata tuld, kulda või vett, aga peale pidu ja karnevali põletatakse Draakon ära. Ja nagu fööniks, tõuseb ta tuhast üles, et olla valmis  järgmiseks peoks.

Draakon on väljamõeldud loom.



Kommentaare ei ole