{ads}

HIDE

Viimased

latest

Petersell ja tema raviv toime.

P etersell kaitseb rakke vananemise eest ja sisaldab suure palju C-vitamiini ja beetakaroteeni, mis aitavad tugevdada immuunsussüsteemi....

Petersell kaitseb rakke vananemise eest ja sisaldab suure palju C-vitamiini ja beetakaroteeni, mis aitavad tugevdada immuunsussüsteemi.

Petersell on taim, mida juba ammu hinnatakse kui ravimtaime ja mida kasutatakse köögis erinevate toitude valmistamisel, kui suurepärast ürti.

Petersell sisaldab palju vitamiine ja mineraale.  Petersell võib värskendada hingeõhku, samuti tõsta söögiisu.


Petersell ravimtaimena.
 

Petersell sisaldab palju vitamiine ja mineraale, mis aitavad võidelda haiguste vastu:

Petersell on taim, millel on võime kaitste maksa ja soolestikku vähi eest ja seda tänu petersellis leiduvale ainele, mille nimi on müristiin ja millel on vähivastane toime. Lisaks sellele kaitseb peteresell ka aju, sest ta ennetab kasvajate eest.

Petersell stimuleerib seedesüsteemi. Ta on puhitustevastane ja karminatiivne toime. Ta rahustab soolestikku ja seepärast erituvad gaasid paremini. Petersell soodustab ka organismi kuhjunud toksiinide eemaldamist. Ja veelgi tähtsam, petersell kaitseb neere takistades neerukivide moodustumist.

Petersell on looduslik antioksüdantide allikas, mis kaitseb rakke vananemise eest ja hoiab naha tervena. Petersellil on antibakteriaalsed ja põletikuvastased omadused, ta on suureks abiks neile, kes kannatavad akne või teiste nahaprobleemide käes.

Petersell on super-toit. Petersell sisaldab fosfori, kaltsiumi, rauda ja väävlit. Samuti suure koguse C-vitamiini ja beeta-karoteeni. Need viimased on tõesti olulised, et tugevdada immuunsussüsteemi.


Petereselli kasulikud omadused:

Petersell ennetab aneemiat


Petersell ennetab ja leevendab põiepõletikku

Petersell aitab seedimistegevusele kaasa

Petersell hoiab neerud hea tervise juures

Petersell tagab hea hingeõhu

Petersell aitab kaasa artriidiravile

Petersell puhastab verd

Petersellil on naturaalne diureetiline toime

Petersell vähendab gaaside tootmist

Petersellil on võime leevendada toidumärgitust

Petersell on immuunsussüsteemi kaitsja ja stimuleerija



Kuidas peterselli kasutada? 

Kõige parem on tarbida seda taime värskelt. Külmutatult või kuivatatult kaotab ta suure arvu oma toitaineid ja puhastavaid omadusi. Petersellist saadakse kasu siis, kui tarbitakse seda taime igapäev. Olgu see siis seedeprobleemi lahendamiseks või halva hingeõhu eemaldamiseks, piisab, kui närida paar petersellivart päevas.

Petersellitee:

Kaks sl hakitud peterselli panna tassi ja valada peale kuum vesi. Lasta mõjuda. Võib juua kuni kaks tassi päevas.

Petersellist saab edukalt ka mahla või smuutit valmistada, petersell on hea koostisaine! 








Kommentaare ei ole