{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida ütleb sinu lemmikvärv sinu kohta?

Vali alljärgnevate värvide seast oma lemmik ja loe, mida see sinu kohta ütleb: Suure kujutlusvõimega, sinu positiivne ene...

Vali alljärgnevate värvide seast oma lemmik ja loe, mida see sinu kohta ütleb:





Suure kujutlusvõimega, sinu positiivne energia on külgetõmbav! Sul on hea huumorimeel, mis saab indu su säravast vaimust ja loomulikust käitumisest. Aga ole ettevaatlik, sa armastad kohustest liiga eemale hoida ja võidakse arvata, et sa oled arg.



  
Sa naudid täiel määral elu ja head tervist. 
Ole ettevaatlik inimestega, kes sind ümbritsevad, sinu isiklik võim ja rahaline edu võib neidsinust eemale hoidma panna.






 Sa armastad suuri seiklusi. See on osa sinu elust. Sul on tugev ja mõjuvõimas energia. Inimestel, kes sinuga kohtuvad, on tunne, nagu oleksid nad sind alati tundnud. Sa armastad uurida elu sügavamaid tähendusi ja mõtteid.






 Rahumeelne ja kaalukas, inimesed leiavad su väga rahulikuna. Kõige õnnelikum oled sa siis, kui saad teisi aidata ja tihti leiad sa end lepitaja rollist. Ole ettevaatlik, et su liiga head südant kurjasti ära ei kasutataks.




 Sa oled ülihea otsuste tegija. Sa suudada teisi mõjutada oma veendumustes. Et mõned hullus seikluses kaasa lüüa, ei ütle sa kunagi ära.




 Sa kuulad tähelepanelikult teisi, kuulates informatsiooni ja detaile, unustades tunded ja emotsioonid. Sul on suurepärane loogika. Sul on vaja oma kohta, kus sa saad olla omaette. Sulle meeldib samuti flirtida.







 Sina oled see, kellelt kõik nõu küsivad, sest sa jääd alati objektiivselt ja ei muutu väiklaseks. Sul on vaja ruumi ja sulle meeldib teiste arvamusi kuulata.





Sa oled kannatlik ja tõsine, sulle meeldib maailma avastada aga sa muretsed sellepärast, mida sa leida võid. Tihti oled sa paindumatu aga hea külg on, et sa oled kaastundlik ja ustav.







Sa oled traditsionaalne ja võid paista pealiskaudsena, isegi kui sa seda salgad. Su hoiak on kindel, ent salapärane. Populaarsus ei ole sinu jaoks oluline, ent su salapärane külg köidabki teisi sinu külge.





Sul on klassikaline stiil, sa oled romantiline, sa armud kergesti ja  inimesed leiavad su veetleva. Paljud arvavad, et sa oled vaikne, aga tegelikult armastad sa sügavat asjade üle järele mõtelda ja aru saada, mis sinu ümber lahti on ja tulla siis alles koos lahendusega.





Sa oled väga atraktiivne,  jutukas ja sul on ilusad ja väljendusrikkad silmad. Üks sinu suurematest väärtustest on oskus teisi siiralt armastada. Sa tunned oma emotsioone ja oskad neid kasutada ja aitad ka teisteloma tundemaailmaga hakkama saada.





Sul on palju inspiratsiooni. Sa oled sümpaatne ja kaastundlik. Inimestele meeldib sinuga olla, sest sa paned neid end tundma vajalikena.





Sa näed alati hea välja, sa tead nii hästi, mis sulle sobib. Sa oled sarmikas ja oskad teistega suhelda. Halvas tujus olles on sul harjumuseks näha ainult halba. 





Sa oled julge ja kirjglik, sul on mänguline külg, kus vahelduvad tõsine ja vaimne loomus. Sa oled usaldusisik ja sa ei karda riskeerida.





Sa oled lahke ja võimeline ütlema oma sõpradele seda, mida nad tahavad kuulda. Sul on võluv naeratus aga sa peaksid palju tihedamini naeratama. Sa oled liiga tõsine ja sa peaksid olema palju parem ja tolerantsem iseenda vastu.





Sa oled pühendunud pidude inimene, kes varjab oma tundlikku loomust ja oma tundeelu. Omaenda unistustesse suhtud sa pessimistlikult aga sa usud kaljukindlalt uuendustesse. Sa ei karda oma stiili muuta ja kannad täiesti ebasobimatuid ent huvitavaid kooslusi.





 Sa oled kuulus abimees kõigile, kes hädas on, peale selle on sul oskus asjad lõpule viia ja paika panna.





Sa oled konservatiivne ja  kiire taibuga, sa oled usaldusväärne sõber. Loomu poolest juht, lahendad sa probleeme imestlusväärse lihtsusega ja sulle meeldib näha inimesi, kes su ideedega kaasa tulevad. 





Sa oled õnnega koos, head juhused tulevad sulle niisama nagu läbi nõiaväe. Sul on köitev isiksus, inimestele meeldib sinuga koos olla. Sa oled avatud ja enutsiastlik.




Sa oled kirglik ja küps isiksus. Sellegipoolest, su uudishimu ja armastus elu vastu võivad sind rahutuks teha ja sa ihkad mujale minna.




Sina tead, kes sa oled ja mida sa tahad. Populaarsus, raha ja võim on kõik sinu päralt. Oma sõprade vastu oled sa lahke ja hea. Sulle meeldib pidudel lõbutsega, eriti kui sina oled peo korraldaja. Sa oled ka täiuslikkuse püüdja ja hoiad oma arvamustest kinni.






Sa oled kahe jalaga maa peal, mugavalt koos nendega, keda sa armastad ja sul on hea oskus leida elust rõõmu ja naudingut. Sa ei võta asju isiklikult, sa tõused jälle üles, kui elu on sind pikali surunud ja lähed alati selle järel, mida sa tahad.





Sa oled aktivist ja sul on võimekust muuta maailma. Sa oled imetletud ja armastatud, sa ped õppima endaga sama tegema ja nägema seda, mida sa täide oled saatnud.





Sulle meeldib kiire ja pingeline aeg, olla vajalik, ning panna iseendale eesmärke. Sa oled elurõõmus, uudishimulik sulle meeldib pidutseda. Sa ümbritsed end uskumatult erinevate inimestega ja  oled vahepeal piirid unustanud.





Sa oled otsustanud muuta maailma paremaks paigaks, su usk on kindel ja sul on rahustav toime sõpradele.





Sa oled juhitud oma teadvuse poolt ja see juhib sind hästi nii tööl kui armastuses. Sa peaksid olema natuke rohkem paindlikum.





Sa oled kõrge emotsioonilävega ja väga ustav oma sõpradele. Sa oled korralik ja väga tõsine. Sul on oma arusaam minevikust ja sa oled teadlik miks asjad on nii, nagu nad on. 






Kommentaare ei ole