{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mida sa kõige esimesena pildil näed, näitab, milline on sinu sisemine tugevus

   Mõnikord on elu nii kiire - töö, era- ja pereelu võtavad oma osa ajast ja raske on leida aega, et pole aega analüüsidagi teinekord...

 

 Mõnikord on elu nii kiire - töö, era- ja pereelu võtavad oma osa ajast ja raske on leida aega, et pole aega analüüsidagi teinekord seda, miks sa teed mõnda asja just nii nagu sa seda teed. Ometi aitab eneseanalüüs inimesel ennast paremini mõista ja endast paremini aru saada. Eneseanalüüsi võib teha kasvõi nii, kui sa mõtled selle peale, mis on see, mis sind motiveerib ja juhib elus. Mis on see, mis teeks sind õnnelikumaks. Võimalusi on palju. Õnneks on olemas ka isiksusetestid, mis on kõikidele kättesaadavad. Seekordne test toob mõningaid vastuseid küsimustele, millele sa võib-olla juba mõtelnud oled. Vaata seda pilti, mida sina kõige esimesena pildi peal näed? 

 


 


 

 

HUNT

Kui sa nägid hunti, siis oled sa võib-olla üksik liider. See tähendab, et hoolimata sellest, et sulle meeldib palju suhelda ja sul on lai tutvusringkond, tahad sa ka üksi olla. Sulle meeldib olla omaette ja tegeleda sellega, mis sind huvitab. Sulle meeldib matkamas ja jalutamas käia isegi üksi, kui vaja peaks olema. Otse vastupidi, nii saad sa oma mõtetega olla omaette. Teistega koos olles paistad sa aga silma oma juhiomaduste poolest. Näiteks kooliajal olid sina see, kelle poole teised alati pöördusid, kui oli vaja mingit projekti läbi viia. Kõik kuulasid sind, sest sul olid alati kõige tugevamad argumendid, mida esitada.

Sa ei räägi niisama lobisemiseks ja see on üks sinu parimatest omadustest. Sageli oled sa mõttes. Need on hetked, kui sa otsid inspiratsiooni. Sa oled hästi loominguline inimene. Ükskõik, on siis tegemist rõõmsa või kurva sündmusega, mis sinu elus peaks aset leidma, sa leiad alati võimaluse, kuidas luua sellest midagi ilusat. Sa tahad jätta endast jälge maailma. Kõik muidugi seda ei hinda aga kuna sa oled nii meeldiv inimene, ei tule keegi sulle seda ütlema. Seda enam, et sa ei lase endale pähe istuda ilma midagi ütlemata. Hoolimata sellest jääd sa alati taktitundeliseks, kui sul on midagi vaja teistele ütelda.

 

 


LAMMAS

Kui lammas paelus su pilku, paistad sa ilmselt silma oma headuse ja hea suhtlemisoskuse poolest. Sa oled inimene, kellega inimestel meeldib koos olla. Paljud tulevad sinu juurde südant puistama. Sest sa hoolid inimestest ja tunned nende vastu huvi. Pealtnäha võid sa tunduda pigem tagasihoidlik ja isegi kinnine esimesel pilgul, tegelikkuses oled sa aga hoopis teistsugune. Su lähedased tunnevad su suurt südant ja teavad, kuidas sa kõike südamesse võtad. Sulle ei meeldi, kui sa pead midagi otsustama, selle tõttu toetad sa neid, kes teevad seda sinu eest paremini. Ka sinul on häid ideid aga sa ei julge alati oma arvamusega lagedale tulla. Teisi juhtida ja käsklusi anda sa aga ei oska, see lausa hirmutab sind, sest sa tunned, et sul on niigi palju probleeme elus, miks hakata enda peale veelgi suuremat koormat võtma. Sa parem teed nii nagu teised on otsustanud ja ütlevad, vähemalt ei pea sa muretsema millegi muu pärast ja su elus on nii vähem stressi. 

 

 

Samas oleks ikkagi hea, kui sa aeg-ajalt oma mugavustsoonist välja tuleksid. Sul on kõik head omadused olemas, et teisi suunata. Muidugi ei pea sa midagi tegema aga kes ei riski, see šampust ei joo. Ja lõppude lõpuks aitavad elukogemused muuta meid tugevamaks ja saada paremaks. Vähemalt oled ühe kogemuse võrra rikkam. 

Sellest oleks kahju, kui sa kõiki oma võimeid ära ei kasuta täiel määral. Maailm vajab sinu tarkust. Selle jaoks aga pead sa olema ettevõtlikum ja julgem. Ära jää alati teiste taha varju. Kõik muidugi sõltub sellest, millised on sinu eesmärgid elus ja mida sa tahad. 

Sa oled siiras inimene, kes ei hakka ennast muutma selleks, et teistele meeldida. Sa ei lase ennast teiste sõnadest mõjutada. Sa tahad olla iseendale truu. Sulle meeldib ka suhelda selliste inimestega nagu sa ise seda oled. Sa ei otsi täitulikkust, tahad vaid teha kõike nii hästi, kui võimalik. See on väga hea. 


 

Kommentaare ei ole