{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Jänese aastal sündinud Kaksikud

     Jänese aastal sündinud Kaksikud ei jää kunagi märkamatuks vaid paistavad alati silma. Jänese aastal sündinud Kaksik käi...


 

 

 Jänese aastal sündinud Kaksikud ei jää kunagi märkamatuks vaid paistavad alati silma. Jänese aastal sündinud Kaksik käib maitsekalt riides ning näeb väga hea välja. Talle meeldib tõmmata tähelepanu, talle meeldib olla seltskonnas. Mõni võib arvata, et ta on pealiskaudne ja kergemeelne ehkki tegelikult on ta tõsise ellusuhtumisega ja asjalik. Kaksikud on tegusad ja aktiivsed inimesed, kellele ei meeldi niisama istuda ja laiselda, Jänes on aga õiglane, kes hoiab Kaksikuid mõtlematute tegude eest. Jänese aastal sündinud Kaksik on üsna keerulise ja isegi vastuolulise iseloomuga. Pealtnäha rahulik ent väga sügava hingeeluga. Talle meeldib palju rääkida ja ta tahab kõike teada saada ent tegemist on väga usaldusväärse inimesega, kes leiab kerge vaevaga lahendused kõikidele probleemidele. 

Ta on heatahtlik inimene, kes leiab aega kõikide jaoks ja mitte ainult oma lähedaste inimeste jaoks. Ta on nii hea ja usaldusväärne, et sageli satub vääritute inimeste otsa. Jänese aastal sündinud Kaksik on ääretult tore ja sümpaatne inimene. Mõnikord võiks ta olla ainult otsusekindlam. Suhtlemine on tema jaoks tähtis. Ta ei kannata üksindust, see, kui ta ei saa rääkida sellest, mis tal südamel on, võib valmistada talle tõelisi piinu. Ta ei ole ükskõikne inimene vaid kohusetundlik ja aktiivne. 

 

 

Ta tuleb oma eluga väga hästi toime ega lase elumuredel end maha murda. Ta ei lase endale masendust ligi. Jänese aastal sündinud Kaksik ei ole tujukas. Ta on intelligentne, rahulik inimene, kes armastab kõike enda ümber vaadelda. Tänu sellele suudab ta väljapääsu leida ka kõige raskematest olukordadest. Ta ei hakka aga midagi niisama tegema. Ta teab, kui ta oma kasu on mängus. Ta on liiga tark, et hakata ilmaasjata riskima. 

Jänese aastal sündinud Kaksikul veab elus tavaliselt. Saatus kaitseb teda suuremate löökide eest. Ta on varustatud tugeva intuitsiooniga, see aitab tal ohtudest eemale hoida. Teda ei saa süüdistada arguses, ta on lihtsalt tark ja ettevaatlik. Tema head omadused äratavad aga austust. Ta võib tegutseda vajaduse korral otsustavalt ja kiirelt, ta ei karda raskusi. Ta on piisavalt tark, et lahendada ka kõige keerulisemad probleemid ära. Ta ei hakka vaidlema mõttetute asjade pärast, vaid eelistab elada rahus ja meeldivas õhkkonnas. Talle meeldib veeta aega kodus, kus ta saab end täielikult välja puhata. Ta on tundlik inimene, kes vajab mõnikord aega, et laadida oma patareid täis. 

 

 


Armastus

Kui asi puudutab armastus, võib ta unustada oma tavalise ettevaatlikkuse ja tagasihoidlikkuse. Ta ei otsi juhusuhteid, vaid tahab midagi tõsist. Tal on menu vastassoo seas, sest ta on ilus, käib hästi riides ja alati elegantne.  Ta ei ole domineeriv paarisuhtes, ta tahab võrdset armastust. 

Ta on rahulik ja peab tähtsaks oma kodu. Talle meeldib veeta aega oma lähedastega. Pere on talle tähtsam, kui kõik muu. Temaga probleeme ette ei tule, sest ta on nõus kõigega, mida ta kaaslane ütleb ja rikub sageli lapsed oma liiga heatahtliku kasvatusega ära. Tänu temale on kodus hea ja soe õhkkond, kus kõik end hästi tunnevad. Ükski probleem ei tundu suur ega ületamatu tänu temale. 

 

 

 

Töö

Ta on nii heatahtlik inimene, et tunneks end hästi ükskõik millises meeskonnas. Ta leiab kohe ühise keele teistega ent ei jää teiste varju. Ülemustega oskab ta suhelda. Ta ei kaota selget mõistust ka kõige kriitilisemates olukordades. Tal on väga hea analüüsivõime, ta on sihikindel ja järjepidev. Ta mõtleb kõige peale, tänu sellele ei satu kunagi ebameeldivust tekitavastesse olukordadesse.

Jänese aastal sündinud Kaksikust saaks hea ja imetlusväärne juht, kes tuleb toime ka suure meeskonna juhtimisega. Ta on suhtlemisele avatud, ning saab kõigiga hästi läbi. Ta on aus ja õiglane inimene, kes ei lükka oma kohustusi teiste peale. Ta tunnistab oma vigu ja eksimusi. Ta on väga hea veenmisoskusega inimene, kes võib teha ükskõik millist tööd, mis teda ennast ainult huvitaks.


Kommentaare ei ole